rantanplan Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28, 2006 Λοιπόν έχω κάνει εγκατάσταση το adobe reader 7.0 έχω αποθηκεύσει ένα έγγραφο pdf-αίτηση από ένα site και θέλω να την συμπληρώσω αλλά δε με αφήνει, δηλαδή δεν μπορώ να παρέμβω και να τη συμπληρώσω το μόνο που κατάφερα να κάνω είναι να κάνω επιλογή όλων και να τα μεταφέρω σε ένα έγγραφο word ή στο σημειωματάριό μου...αλλά με αυτό τον τρόπο χαλάει όλη η μορφή του έντύπου...τα τετραγωνάκια...τα σχήματα... ξέρει κανείς πως μπορώ να συμπληρώσω την αίτηση αυτού του κειμένου; υπάρχει κάποιο κουμπάκι που να κάνει insert κείμενο; αυτά καλημέρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
tassoss Ιούνιος 28, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2006 μονο με το reader δεν μπορεις να επεξεργαστεις pdf εγγραφο (και τα pdf συνηθως δεν ειναι για επεξεργασια αλλα για διανομη).το τυπωνεις και το συμπληρωνεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Ιούνιος 28, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2006 Nop. Εϊναι μόνο Reader. Δεν μπορείς να κάνεις edit.Μπορείς όμως να το ανοίξεις με ένα πρόγραμμα σάρωσης OCR (Fine reader, Osiris) διατηρώντας το format και να το συμπληρώσεις σαν κείμενο Word.Χρησιμοποιώντας τον Acrobat στην πλήρη μορφή του (με editor) μπορείς να συμπληρώσεις μικρά κομμάτια αλλά δεν θα έχεις πολλά περιθώρια διαμόρφωσης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aGka8lz Ιούνιος 28, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2006 Αρχική απάντηση από tristeno Nop. Εϊναι μόνο Reader. Δεν μπορείς να κάνεις edit.Μπορείς όμως να το ανοίξεις με ένα πρόγραμμα σάρωσης OCR (Fine reader, Osiris) διατηρώντας το format και να το συμπληρώσεις σαν κείμενο Word.Χρησιμοποιώντας τον Acrobat στην πλήρη μορφή του (με editor) μπορείς να συμπληρώσεις μικρά κομμάτια αλλά δεν θα έχεις πολλά περιθώρια διαμόρφωσης. ωστοσο παιζουν και πολλα πολλα πολλα λαθη Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Ιούνιος 28, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2006 Ανοίγοντας το pdf με πρόγραμμα σάρωσης δεν έχεις ΚΑΝΕΝΑ λάθος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.