Jump to content

Ads συνέχεια.

eleven

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από unseen

συριε δεν εχει περισσοτερη βαρυτητα η γνωμη καποιου που ειναι γραμμενος 9/2003 σε σχεση με καποιον που ειναι γραμμενος το 12/2005 σε οτι αφορα το φορουμ? Αφου ξερει ανθρωπους και γεγονοτα απο την γεννηση του.

Ξαναλέω καταρχήν ότι δεν αναφέρομαι στον Μιχάλη αλλά γενικά και απαντώ:

Προσωπικά προφανώς έχω ξεχωρίσει κάποια άτομα (και ναι, ο Μιχάλης είναι ένα από αυτά) τα οποία θεωρώ ώριμα, έξυπνα, ενδιαφέροντα και των οποίων τις απαντήσεις διαβάζω πιο προσεκτικά και με ενδιαφέρον αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με την παλαιότητά τους και μόνο.

(από την άλλη πάλι κάποια μέλη δεν είναι τίποτα από τα παραπάνω απλώς με έχουν κερδίσει λόγω της εξωτερικής τους εμφάνισης και της εξουσίας που κατέχουν - αλλά αυτό είναι άλλο θέμα :p)

• Replies 97
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από spc

...(από την άλλη πάλι κάποια μέλη δεν είναι τίποτα από τα παραπάνω απλώς με έχουν κερδίσει λόγω της εξωτερικής τους εμφάνισης και της εξουσίας που κατέχουν - αλλά αυτό είναι άλλο θέμα :p)

Ειχες δεν ειχες αποκαλυφτηκες παλι....

:hehe:

Αρχική απάντηση από RootX

Επειδή δεν μου αρέσει να κρύβομαι, θα θέσω το θέμα όσο λεπτότερα μπορώ.

Από ότι είδα blocks του Μιχάλη πωλούνται και σε κατάστημα της Στουρνάρη. Αν λέω, αν, τα blocks τα πωλούσε η συγκεκριμένη αλυσίδα, το team(όπως αναφέρατε) θα είχε ξεκινήσει την ιστορία της διαφήμισης? όπως καταλάβατε, 2-3 πραγματάκια έχουν φτάσει στα αυτιά μου.

Και αν η γιαγια μου ειχε καρουλια....

Συζητηση με ΑΝ δεν γινεται. Σκεψου το αλλο ομως...Γιατι δεν πουλανε Eleven Blocks ?

Τα Eleven Blocks πλεον μπορειτε να τα βρειτε και στην Στουρναρη ναι ειναι αληθεια, ομως ο eleven δεν βγηκε να το διαφημισει για να μην προκαλεσει... Μην λεμε οτι θελουμε..

Ευχαριστω

Παίζουμε ένα παιχνίδι;

Είναι απλό. Ξεκινάμε με 100 πόντους ο καθένας. Όποιος συμμετέχει ρίχνοντας λάδι στη φωτιά σε flame χάνει 10 πόντους. Όποιος ξεκινάει flame χάνει 30 πόντους. Όποιος μείνει με 0 πόντους αποχωρεί απο το παιχνίδι. Ο τελευταίος που θα μείνει κερδίζει γλυφιτζούρι. Πάει;

Προσωπικά διάβασα μόνο κάποια post στην πρώτη σελίδα. Βαρέθηκα να βλέπω flames διάσπαρτα στο forum. Δεν ξέρω απο πού έχει αρχίσει όλη αυτή η ιστορία περι διαφημίσεων αλλά εγώ αυτό που βλέπω είναι οτι τρωγώμαστε συνέχεια αντί να προσπαθήσουμε να ανεβάσουμε το επίπεδο στο forum. Όπως και να το κάνουμε, αυτό το forum εκπροσωπεί την Ελλαδάρα μας σε ένα τομέα. Γιατί αντί να προσπαθούμε όλοι μαζί, να κοιτάζουμε πώς να βγάλουμε ο ένας το μάτι του άλλου;

Προσωπικά δεν έχω συμφέρον απο κανένα μαγαζί και καμιά εταιρία (ένας ανήλικος χρήστης Η/Υ είμαι) και δεν μπορώ να μπαίνω με όρεξη να δω απορίες και ρεκόρ και να φεύγω ξινισμένος βλέποντας flames απο δω κι απο κει συνέχεια.

Έχετε πρόβλημα όσοι έχετε μαγαζιά με τις διαφημίσεις; Πείτε ποιοί είστε, γράψτε το απο κάτω, δημιουργήστε ένα κρυφό απο τους άλλους χρήστες topic και συζητήστε τα εκεί πέρα. Οι υπόλοιπες κάτι χιλιάδες τι σας φταίμε; Και εκτός απο αυτό, κάποιοι σπάνε πλάκα με τα flames και αρχίζουν να λένε και να λένε κι αυτοί και φουντώνει το πράγμα. Μήπως το ξεχειλώσαμε το θέμα;

Make love, not war guys. :) Καλοκαιράκι είναι, σφίξαν οι ζέστες και φυσικό είναι να είμαστε κάπως ευερέθιστοι. Μην ξεσπάτε εδώ πέρα! Πηγαίντε στις παραλίες να δροσιστείτε και να χαλαρώσετε. Το καλύτερο ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ είναι. Βλέπει κανείς σας κανένα συμφέρον οποιουδήποτε σε αυτά τα flames; Εγώ κανενός. Και ό,τι συμφέρον μπορεί να βρει κάποιος σίγουρα δεν συγκρίνεται με το συμφέρον που έχει η συντριπτική πλειοψηφία απο την ομαλή λειτουργία του forum.

Πολιτισμένοι άνθρωποι λεγόμαστε. Ας δικαιώσουμε αυτό το χαρακτηρισμό. :)

Φιλικά πάντα,

Μάκης. :)

Μίλησα με τον Μιχάλη για αρκετή ώρα. Θέλω να πιστεύω ότι και οι 2 προσπαθήσαμε να κατανοήσουμε τις θέσεις και απόψεις μας καθώς και ότι με την πρώτη ευκαιρία θα σας μεταφέρει αυτά που θεωρώ κακώς κείμενα.

Αν κάτι πρέπει να βάλουμε όλοι καλά στο μυαλό μας(και δεν εξαιρώ τον εαυτό μου) είναι να προσέχουμε τι γράφουμε και πως το γράφουμε. Αν πιστεύουμε ότι με το κράξιμο επισημαίνουμε ή δίνουμε λύση σε κάποιο πρόβλημα, είμαστε λάθος. Το μόνο που καταφέρνουμε είναι να αρχίσουμε να ψάχνουμε αλλού τις αιτίες και να δημιουργούμε παρεξηγήσεις.

Με βάση τα παραπάνω, δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να δημιουργήσει ξανά πρόβλημα στο forum, διατυπώνοντας τις απόψεις του με τρόπο που δεν προάγει τον διάλογο. Αν πέσει κάτι στην αντίληψή σας το οποίο θεωρείτε στραβό, θα κάτσουμε να το συζητήσουμε. Αν το κάνετε με τρόπο που δεν αφήνει περιθώρια συζήτησης και απώτερο σκοπό έχει να δημιουργηθεί μπάχαλο προκειμένου να περάσετε το μήνυμά σας, λυπούμαστε αλλά δεν θα σας δώσουμε την ευκαιρία. Αν αυτός είναι ο μόνος τρόπος που διαθέτετε, αλλάξτε τρόπο ή αφήστε να μιλήσει κάποιος ο οποίος θα έχει την διάθεση να συζητήσει.

Υπάρχουν μέλη τα οποία δεν θέλω να φύγουν από το forum. Δεν θέλω γιατί τα γνωρίζω προσωπικά, γιατί έχουν στηρίξει το thelab με τις ιδέες και πράξεις τους. Από την άλλη, το thelab με τον τρόπο του ανταποδίδει την συνεισφορά τους αυτή. Η σχέση αυτή δεν είναι σχέση συναλλαγής, αλλά αμοιβαίου σεβασμού.

Όποιος έχει την διάθεση να παραμείνει η σχέση μας στα πλαίσια του σεβασμού, είναι καλοδεχούμενος. Όποιος δεν επιθυμεί την διατήρηση αυτής της σχέσης, τον παρακαλώ να αποχωρήσει.

Μην τα παρερμηνεύσετε τα παραπάνω. Δεν ζητάω από κανέναν να συμφωνεί με αυτά που γράφω ή με τις επιλογές μου. Όταν όμως διαφωνεί, να το κάνει με τρόπο που αρμόζει σε πολιτισμένους ανθρώπους και όχι με το "ξεθάβω το τσεκούρι του πολέμου και όποιον πάρει ο χάρος".

Σαν μέλος της Δ.Ο. ομάδας του thelab, παραδέχομαι ότι ορισμένες περιπτώσεις δεν τις χειριστήκαμε σωστά. Θέλω όμως να κάτσετε και να σκεφτείτε και εσείς τα λάθη σας. Δεν είναι η καθημερινή εργασία μας το administration, όπως δεν είναι και η δική σας το membership. Δεν είμαστε επαγγελματίες admins και δεν είστε επαγγελματίες χρήστες. Δεν ζούμε και δεν ζείτε από το thelab. Τον ελεύθερο χρόνο μας προσφέρουμε όλοι, αρκετές φορές εις βάρος άλλων προτεραιοτήτων.

Ας έρθουμε και στο προκείμενο.

Έχουμε ένα θέμα με τις διαφημίσεις. Δεν είναι ξεκάθαρο το τι θεωρείται διαφήμιση και ποια είναι η λεπτή γραμμή μεταξύ της παρουσίασης ενός νέου προϊόντος όταν αυτό παρουσιάζετε από μέλος που εργάζεται σε κατάστημα πληροφορικής. Ένα ξερό “κομμένες οι παρουσιάσεις ή όλα επιτρέπονται” δεν νομίζω ότι ωφελεί κανέναν, πέρα από ορισμένους που έχουν κέρδος από κάτι τέτοιο.

Είναι προτιμότερο να μην χαρείτε μία παρουσίαση ενός block από τον 12, να μην το σχολιάσετε, να μην το κάνετε καλύτερο επειδή τα προϊόντα του 12 πωλούνται στο rootshop?

Είναι προτιμότερο να μην δείτε τι κάνει το δείγμα του τάδε επεξεργαστή, επειδή ο pithikakos δουλεύει στο djd xtreme?

Δεν νομίζω.

Κερδίζουν κάτι οι admins του thelab από τις παραπάνω παρουσιάσεις? Σαφώς και κερδίζουν. Είναι περήφανοι για το site τους διότι ορισμένα προϊόντα δεν θα τα βλέπουμε μόνο σε links από το XS.

Χάνουν κάτι οι admins του thelab? Ίσως χρήματα λόγω της έμμεσης διαφήμισης αν και το πιθανότερο είναι ότι δεν θα τα έπαιρναν έτσι κι αλλιώς.

Οι χρήστες? Τι κερδίζουν και τι χάνουν? Κερδίζουν την ενημέρωση και την περηφάνια αν θέλετε για το site που συμμετέχουν και χάνουν λόγω του εκνευρισμού από την έμμεση ίσως διαφήμιση.

Ζυγίστε τώρα τι κερδίζουμε και τι χάνουμε. Προς τα που γέρνει η ζυγαριά σας?

Έμμεση διαφήμιση: σημαίνει ότι αναπόφευκτα θα βγει στη φόρα το κατάστημα που διέθεσε τα προϊόντα. Αυτή είναι η μία ερμηνεία.

Η άλλη ερμηνεία είναι ότι εσκεμμένα έγινε η παρουσίαση ώστε να διαφημιστεί το κατάστημα.

Συμφωνούμε ότι την πρώτη ερμηνεία την θεωρούμε αναπόφευκτη? Συμφωνούμε ότι το πρόβλημα εντοπίζεται στην 2η περίπτωση, όταν και αν αυτή συμβαίνει?

Αυτό σαν γενικό μπούσουλα για να ξέρουμε που βαδίζουμε.

Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 01:10]

Πλακωθήκαμε με τον zarra και το παλικάρι έφυγε, για το ίδιο θέμα. Έπαιζε διαφήμιση, ο zarras τα πήρε κρανίο, εγώ υποστήριζα ότι ναι μεν παίζει διαφήμιση, αλλά το κέρδος είναι στο ότι τα μέλη μαθαίνουν για προϊόντα που διαφορετικά δεν θα είχαν την ευκαιρία να μάθουν.

:hug: no hard feelings μωρε :hug:

Καταρχήν να ζητήσω συγνώμη για ότι έχει γίνει από μέρους μου. Με πρόθεση δεν ήταν. ¨Οτι λέφτα έπερνα πέρνω. Από και πέρα για μένα έχει τελειώσει η ιστορία. Αν προσεβάλλα το χώρο που με φιλοξενεί και πάλι συγνώμη δεν ήταν στις προθέσεις μου. Εγώ θέλω να τελειώσει όλη αυτή η ιστορία και το lab να συνεχίσει έτσι όπως πρέπει

συριε δεν εχει περισσοτερη βαρυτητα η γνωμη καποιου που ειναι γραμμενος 9/2003 σε σχεση με καποιον που ειναι γραμμενος το 12/2005 σε οτι αφορα το φορουμ? Αφου ξερει ανθρωπους και γεγονοτα απο την γεννηση του.

Καλό είναι να μην μπούμε στη διαδικασία του "παλαιότερος - νεότερος" ή του "ποιος έχει τα περισσότερα μηνύματα". Ο καθένας κρίνεται από τις δημοσιεύσεις του και από τις πράξεις του, παρά από το δογματικό μέτρο της παλαιότητας.

Πιστεύω ότι μπορούμε όλοι να εφαρμόσουμε ένα πρότυπο συμπεριφοράς πρός οποιασδήποτε μορφής review και σαν σύνολο να απορρίψουμε οποιαδήποτε προσπάθεια έμμεσης διαφήμισης η οποία γίνεται όχι για να ενημερωθεί ο χρήστης/καταναλωτής αλλά για να προωθηθεί κάποια συγκεκριμένη επιχήρηση.

Για παράδειγμα, θα καταλάβαινα αν τα βάζατε με την Nvidia στο θέμα του Γορίλλα - στη τελική αυτή ευνοήθηκε από την παρουσίαση - παρά με το κατάστημα στο οποίο δουλεύει. Μόνο σε αυτό το κατάστημα φέρνουνε 7950;

Αν όμως βγεί ο xyz (όχι ο zyx) χρήστης και μιλήσει για ένα προϊόν το οποίο το φέρνει μόνο το Α κατάστημα και δώσει τηλέφωνα και τιμές, τότε το συζητάμε.

Λέω να ηρεμήσουμε πάντως και να δώσουμε μια ευκαιρία στους συμφορουμίτες μας και να έχουμε στο μυαλό ότι όλοι είναι αθώοι μέχρις αποδείξεως του εναντίου.

Μπράβο Χρήστο, εποικοδομητικότατο post. Χαίρομαι που συμμετέχεις στην προσπάθεια εκτόνωσης του θέματος.

Αρχική απάντηση από RootX

Μπράβο Χρήστο, εποικοδομητικότατο post. Χαίρομαι που συμμετέχεις στην προσπάθεια εκτόνωσης του θέματος.

OK, then let me try:

:OT:

Αρχική απάντηση από Zarras

:hug: no hard feelings μωρε :hug:

Παρακαλείται ο χρήστης Zarras να αφήσει τα post τύπου: ''Φανταστικέ μου admin'' κλπ και να κοιτάξει τα χάλια της ορθογραφίας της υπογραφής του.

Ευχαριστώ.

:p

:OT:

κι εγω λεω να ξεκαβαλησουν το καλαμι μερικοι...

Γιατί δεν τους ονομάζεις αυτούς τους μερικούς; Βαρέθηκα τα υπονοούμενα και τις υπεκφυγές. Αν θέλετε μιλήστε ανοιχτά, αν δεν θέλετε τότε μη μιλάτε καθόλου.

1)θεωρω οτι το ποστ με τις 7950 , ηταν απλα η αφορμη για την αντιδραση απεναντι σε μια επιθετικη πολιτικη και ενα ειδος καθοδηγησης του φορουμ.Κατασταση που ισχυει για αρκετο καιρο και σε καποια μελη δεν τους αρεσε.

2)Πετρο ατακα σαν την παρακατω δεν την περιμενα απο σενα

Αρχική απάντηση από Chosen

και να φτάνει και να περνάει κόσμο σε γνώση και σε νούμερα μέσα σε ένα χρόνο.

Μου δινει την εντυπωση οτι καποιοι μεταξυ αυτων και εγω οτι ποια δεν ανηκουν στο lab επειδη δεν "βγαζουν " νουμερα.Για το θεμα γνωσης ας το συζητησουμε καποια στιγμη κατιδιαν δεν εχω καμια ορεξη να την βγαλω να την μετρησω.Βεβαια στην τελικη μονο νουμερα δεν βγαζει για το hardware που εχει αλλα τσπ.

3)Καποια πραγματα που εως τωρα γινοντουσαν of the record ξαφνικα ερχονται τα xyz καταστηματα να μας τα παρουσιασουν για καινοτομιες.Διαλογη stepping , φουστικα rma γινονταν και θα γινονται και δεν περιμενα τα xyz να μου το μαθουν.Και ω ναι σπαζομαι οταν ακουω για pretested , οταν 2 στις 2 dfi expert ερχονται μεταχειρισμενες στα χερια μου απο το το xyz μαγαζι και οχι απλα δεν παιζουν αλλα βγαινω και μ@λ@κ@ς ....

4)Με τρελαινει αφανταστα οσοι χρησιμοποιουν την δυναμη του lab για να κοβουν ή να περναν με τον τροπο τους τα rma.....Καποιοι αλλοι μαλιστα βγαζουν ολοκληρα περιοδικα απο τα θεματα μας , αλλοι ακομα πιο εξυπνοι αντιγραφουν την πρωτη μας σελιδα με τα νεα μας και κανουν δικο τους site αλλα τσπ.

5)Βεβαια ακομα θυμαμαι τα λογια καποιου admin να λεει οτι εαν δεν αγορασεις τις μνημες που παρουσιαζεις και δοκιμαζεις καλυτερα να μην το κανεις....

6)Τελικα μιλωντας με το αγαπητο βορειο ξανθομαλλη admin καταλαβαινεις οτι το αδιεξοδο υπαρχει και στην ΔΟ : τι ειναι διαφημιση τι δεν ειναι , τι ειναι προωθηση προιοντων τι οχι.Καποια λυση πρεπει να βρεθει .Λυση η οποια θα μας δωσει την γνωση στο φορουμ αλλα θα περιορισει και την εμμεση διαφημιση .

Ολα αυτα αραδιασμενες σκεψεις ειναι που ισως δεν θα επρεπε καν να τις πω , ισως θα επρεπε να τις κρατησω για μενα .....

Νούμερα ούτε εγώ βγάζω Πάρη, ούτε η πλειοψηφία του site. Συμμετοχή δεν σημαίνει να είσαι στην πρώτη 10δα σε κάποιο bench, προς θεού.

Όσο αφορά το αδιέξοδο που λες, σαφώς και υπάρχει, διαφορετικά δεν θα κάναμε αυτή την κουβέντα. Αν η κουβέντα πήρε άλλη τροπή αυτό έχει να κάνει με τον τρόπο που επέλεξαν ορισμένα μέλη να αναδείξουν το πρόβλημα.

ευτυχως που το λαμπ δεν ειναι της "παρειστικης" νοοτροπιας γιατι η λεξη αυτη εμενα μου φερνει στο μυαλο και μια αλλη λεξη , τη "κλικα" με την κακιστη εννοια της.

Vagouridi η συγκεκριμένη φράση του chosen αναφερόταν στα ποστ που κατηγορούσαν τον gorilla οτι τα νούμερα στο thread με τις 7950 ήταν οικτρά. Θεωρώ και εγώ πως χρησιμοποιήθηκε ως πρόφαση για να την πουν στον γορίλλα επειδή όπως και να το κάνουμε σε όλα τα υπόλοιπα benches o μικρός γορίλλας έχει σαρώσει (δεν ξέρω, χωρίς καμμία δόση ειρωνίας, αν ενοχλούνται άλλα μέλη και δε με ενδιαφέρει)...

Προφανώς και δε το είπε με την λογική που απαντάς, τουλάχιστον έτσι κατάλαβα εγώ.

(και γνώση μάλλον δεν αναφέρεται σε θέματα πληροφορικής, τεχνολογίας αλλά μάλλον tweaks κτλ)

Αρχική απάντηση από ea6gka

ευτυχως που το λαμπ δεν ειναι της "παρειστικης" νοοτροπιας γιατι η λεξη αυτη εμενα μου φερνει στο μυαλο και μια αλλη λεξη , τη "κλικα" με την κακιστη εννοια της.

Ειδικα σε αυτο το θεμα καλο ειναι να μιλαμε χωρις υπονουμενα , αναπτυξε μου λιγο παραπανω την σκεψη σου εαν θελεις.

Αρχική απάντηση από Sol

Vagouridi η συγκεκριμένη φράση του chosen αναφερόταν στα ποστ που κατηγορούσαν τον gorilla οτι τα νούμερα στο thread με τις 7950 ήταν οικτρά. Θεωρώ και εγώ πως χρησιμοποιήθηκε ως πρόφαση για να την πουν στον γορίλλα επειδή όπως και να το κάνουμε σε όλα τα υπόλοιπα benches o μικρός γορίλλας έχει σαρώσει (δεν ξέρω, χωρίς καμμία δόση ειρωνίας, αν ενοχλούνται άλλα μέλη και δε με ενδιαφέρει)...

Προφανώς και δε το είπε με την λογική που απαντάς, τουλάχιστον έτσι κατάλαβα εγώ.

(και γνώση μάλλον δεν αναφέρεται σε θέματα πληροφορικής, τεχνολογίας αλλά μάλλον tweaks κτλ)

Αυτο πηγα να περασω ποιο πανω , δεν ηταν προφαση , ηταν η αφορμη η σταγονα που για καποιους ξεχυλισε το ποτηρι και εκανε καποιους χρηστες να εκραγουν .Το οτι μπορει να διατυπωθηκε λαθος και αλλα πολλα τετοια δεκτον ....

Οσο για τα tweaks καλυτερα θα ηταν να μην το σχολιασω.Παντως η ημιμαθεια ειναι χειροτερη απο την αμαθεια.

κανενα υπονοουμενο , απλα εχω συνατησει φορα που ητανε της "παρεας" και ειναι εμετικα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.