Jump to content

Ads συνέχεια.

eleven

Recommended Posts

αλλαζω λιγακι το ποστ του αστρολαβου..........και βγαζω τα ερωτηματικα και βαζω μερικα ''ΔΕΝ''

ΜΠΟΡΟΥΜΕ να βαλουμε μια τελεια εδω και να ληξει το ολο σκηνικο.

Στεναχωριομαστε που ο Λαμπης μυριζει μπαρουτι.

Αυτο που γινεται δεν οφελει ΚΑΝΕΝΑΝ.

ΔΕΝ θα μου αρεσε να γινουμε απο 2 χωρια χωριατες.

ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ να επανελθουμε εκει που ημασταν.

και να προσθεσω και μερικα δικα μου.............

ολοι μας δωσαμε στο λαμπ.και ολοι μας πηραμε απο το λαμπ.και αυτο θα συνεχισει να γινεται για παντα θελω να πιστευω.

ολοι μας κρινουμε και ολοι μας κρινομαστε.

ολοι καναμε και θα κανουμε λαθη.

μεσα στο ''παιχνιδι'' ειναι.

αλλα σας παρακαλω...................πριν πειτε το οτιδηποτε και μιλησετε ασχημα ή κρινετε βεβιασμενα.σκεφτειτε περισσοτερο και δειτε μερικες σελιδες θρεντ μπροστα μετα την απαντηση σας.

και θελω να αφιερωσω ενα τραγουδι σε ολους σας και ιδιαιτερα στον RootX που ξερω οτι ειναι και fan της Reggae.

One love,

One heart,

Let's get 2gether

and feel alright.............

:coax:

• Replies 97
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από ea6gka

μπραβο χρηστο , οσο περναει ο καιρος το τελειο γινεται τελειοτερο

Mη βγαινεις OT plz.... :p

Οσο για ολα αυτα που διαβαζω στις τελευταιες 2 σελιδες του θρετ....τι να πω ρε παιδες,δεν ειχα ιδεα οτι το πηρατε τοσο πατριωτικα το θεμα μερικοι...

Peace brothers

Edit,το τηλεμετεφερα μονος μου :p

Αρχική απάντηση από Chosen

Ακόμα χειρότερα δηλαδή, ενισχύονται οι φόβοι μου ότι παίζονται άλλα από πίσω

Να απαντήσω εγώ γιατί δεν βγαίνει κανείς να απαντήσει?

Γιατί η καλή μας η παρέα δεν χωράει έναν "καινούριο", έναν "από το πουθενά", να σκάσει μύτη μια ωραία πρωία και να κάνει ολόκληρο thread με τα specs των DDR2, να δοκιμάζει τους FX και τους ΕΕ δυο-δυο, να παίζει με παγάκια και αεριάκια στο XS και να φτάνει και να περνάει κόσμο σε γνώση και σε νούμερα μέσα σε ένα χρόνο. Αυτό δεν σας έχει ανησυχήσει καθόλου, ε; Όταν είπα "ντρέπομαι" το εννοούσα, αλλά κάποιοι κοιτάνε ακόμα το δάχτυλο και χάνουν το φεγγάρι...

καλη σας νύχτα.

Πιστευεις οτι ολο αυτο γινεται απο μια απλη και ταπεινη ζηλια???

Χαλαρωστε παιδια,πολυ χαμος για το τιποτα.

Δεν αξιζει να χαλαστειτε για βλακειες!

Αν ηταν το τίποτα πολύ αμφιβάλλω ότι κάποια άτομα θα είχαν ποστάρει εδώ. Κάτι υπάρχει από πίσω που οι δημιουργοί και οι συντηρητές του φόρουμ είναι σε θέση ίσως να γνωρίζουν καλύτερα. Προσωπικά απλά μου φάνηκε υπερ-υπερβολική η "επίθεση" εναντίον του γορίλλα από όπου και ξεκίνησε η όλη ιστορία. Ίσως επειδή τον έχω δει και από κοντά και έχουμε ανταλλάξει τρεις κουβέντες να μην κατάλαβα προς τι το σούσουρο. Τέσπα όλα γίνονται για το καλύτερο και κάθε εμπόδιο για καλό

Ο χαμός δε γίνεται για το τίποτα δυστυχώς.Θεωρώ απ'την αρχή έπρεπε να φτιαχτεί αυτό το θέμα για να λυθούν οι όποιες παρεξηγήσεις.Ορίστε λοιπόν η ευκαιρία δίνεται προκειμένου ν'αποκατασταθεί η ηρεμία στον Λάμπη.Προσπαθώ τόσο καιρό να μείνω αμέτοχος μήπως και τελικά το ξεπερνούσαμε,αλλά τελικά δεν πάει άλλο!Και ξεκινάω:

Αυτό που με πείραξε πιο πολύ βρε Μιχάλη είναι αυτό

Γιατι πιστευεις οτι εμεις (εμενα και οσους συμφωνουν μαζι μου δηλ ολους απο το τεαμ της Θασσαλονικης ) δεν εχουμε την ιδια προθεση?

Συγνώμη κιόλας,αλλά για ποιο Team μιλάμε?Θα τρελλαθούμε τελείως?Είμαστε ή όχι όλοι μέλη του Λάμπη?

Πού είναι το Team Θεσσαλονίκης που γνώρισα όταν ήρθατε Αθήνα?’λλαξε κάτι ρε παιδιά?Γιατί τόση επιθετικότητα ξαφνικά σε δυο θέματα που δεν αναφέρθηκε πουθενά διαφήμιση?Έστω κι αν η "καχυποψία" πολλών δημιούργησε λανθασμένες(..μπορεί κι όχι) εντυπώσεις.

Αν υπάρχουν προσωπικές αντιπαραθέσεις κάποιων με άλλα μέλη ή καταστήματα ΔΕΝ είναι δυνατόν να την πληρώνει ολόκληρο φόρουμ..έχω άδικο?

Θα μείνω στην τελευταία φράση που είπες λίγο πριν φύγετε.."Δεν είπαμε πολλά,αλλά θα τα ξαναπούμε".Ελπίζω να μη το μετάνοιωσες,γιατί η γνώμη μου για όλους όσους γνώρισα ήταν άριστη.Μια παρέα ήμασταν και δε θέλω να χαλάσει..

Πρωτον αυτο που νομιζω πως εντελει πειραξε ειναι οτι μπηκαν στην ιδια μοιρα τα 75 μαγαζια του multi με τα μπλοκ που φτιαχνει κλεφτα ο μιχαλης μεταξυ δουλειας και σπιτιου. Ποιος χρειαζετε στηριξη και διαφημιση απο το λαμπη?

Δευτερον το να προσλειφθουν μερικα απο τα ποιο ενεργα μελη του φορουμ στο ιδιο μαγαζι δεν κανει λιγο μπαμ? Δεν ειναι επιθετικη πολιτικη? Δεν ειναι μια προσπαθεια της εταιρειας εμεση να κατευθυνθει ο λαος του λαμπη προς εκει? Η γνωμη μου ειναι οτι τα παιδια πηγαν αλλος για τα $ , αλλος για την κ@υλα με hardware(και καλα καναν,πιθανον να εκανα το ιδιο κι εγω) και απο πισω καποιοι τριβουν τα χερια τους.

Εδω βλεπω ατομο να κανει εμμεση διαφημιση το πλαισιο!(ΕΛΕΟC) Πεινανε και δεν εχουν να φανε εκει...

Προσωπικα δεν εχω προβλημα με κανενα απο τους συμφορουμιτες αντιθετως εχουμε καλες σχεσεις (fragma-gorillakos :inlove: ) και επισης δεν εχω προβλημα με την ΔΟ που με βοηθησε ,με βοηθαει και το εκτιμω απεριοριστα.

Ο 11 τα ειπε και στον σουηδο προσωπικα. Μας ενοχλει το κλιμα που επικρατει... Χασαμε το παρειστικο στυλακι που ειχαμε και εγω γιαυτο αν μπορουσα να το φερω πισω θα ειμουν διατεθιμενος να εκλεινα και το extremeshop και να μην ξαναεπιανα mapp gas.

Αν τα παραπανω δεν τα εγραψα καλα σκεφτειτε οτι παω β λυκειου ακομα.

Αρχική απάντηση από unseen [Σήμερα, στις 09:44]

Πρωτον αυτο που νομιζω πως εντελει πειραξε ειναι οτι μπηκαν στην ιδια μοιρα τα 75 μαγαζια του multi με τα μπλοκ που φτιαχνει κλεφτα ο μιχαλης μεταξυ δουλειας και σπιτιου. Ποιος χρειαζετε στηριξη και διαφημιση απο το λαμπη?

Από ποιον μπήκαν στην ίδια μοίρα?

Δευτερον το να προσλειφθουν μερικα απο τα ποιο ενεργα μελη του φορουμ στο ιδιο μαγαζι δεν κανει λιγο μπαμ? Δεν ειναι επιθετικη πολιτικη? Δεν ειναι μια προσπαθεια της εταιρειας εμεση να κατευθυνθει ο λαος του λαμπη προς εκει? Η γνωμη μου ειναι οτι τα παιδια πηγαν αλλος για τα $ , αλλος για την κ@υλα με hardware(και καλα καναν,πιθανον να εκανα το ιδιο κι εγω) και απο πισω καποιοι τριβουν τα χερια τους.

Εδω βλεπω ατομο να κανει εμμεση διαφημιση το πλαισιο!(ΕΛΕΟC) Πεινανε και δεν εχουν να φανε εκει...

Δεν γνωρίζω τις προθέσεις του συγκεκριμένου καταστήματος. Μπορούμε να κάνουμε ένα σωρό εικασίες, αλλά το γεγονός ότι ένα νέο κατάστημα που διαθέτει εξειδικευμένα προϊόντα προσέλαβε προσωπικό με εξειδικευμένες γνώσεις, το αφήνουμε ασχολίαστο? Ή μας καλύπτει η κουκούλα της έμμεσης διαφήμισης?

Προσωπικα δεν εχω προβλημα με κανενα απο τους συμφορουμιτες αντιθετως εχουμε καλες σχεσεις (fragma-gorillakos :inlove: ) και επισης δεν εχω προβλημα με την ΔΟ που με βοηθησε ,με βοηθαει και το εκτιμω απεριοριστα.

Πρόβλημα δεν είχε μέχρι πριν από λίγο καιρό κανένας με κανέναν. Πρόβλημα προέκυψε όταν χρησιμοποιήθηκε η καραμέλα της έμμεσης διαφήμισης ώστε να κατευθύνθούν πυρά εναντίων προσώπων και καταστημάτων.

Ο 11 τα ειπε και στον σουηδο προσωπικα. Μας ενοχλει το κλιμα που επικρατει... Χασαμε το παρειστικο στυλακι που ειχαμε και εγω γιαυτο αν μπορουσα να το φερω πισω θα ειμουν διατεθιμενος να εκλεινα και το extremeshop και να μην ξαναεπιανα mapp gas.

Αν τα παραπανω δεν τα εγραψα καλα σκεφτειτε οτι παω β λυκειου ακομα.

Του ανέφερε και τους πραγματικούς λόγους για το ξέσπασμα αυτό?

Αρχική απάντηση από unseen [Σήμερα, στις 09:44]

Αυτή είναι και η δική μου άποψη.

Ο Λάμπης είναι μεγάλος για να τον καταπιεί το περίπτερο του ενός η του άλλου.

Δεν νομίζω όμως ότι είναι εύκολο να αντισταθεί στην μαγαζάρα που τον έβαλε στο μάτι.

Επειδή δεν μου αρέσει να κρύβομαι, θα θέσω το θέμα όσο λεπτότερα μπορώ.

Από ότι είδα blocks του Μιχάλη πωλούνται και σε κατάστημα της Στουρνάρη. Αν λέω, αν, τα blocks τα πωλούσε η συγκεκριμένη αλυσίδα, το team(όπως αναφέρατε) θα είχε ξεκινήσει την ιστορία της διαφήμισης? όπως καταλάβατε, 2-3 πραγματάκια έχουν φτάσει στα αυτιά μου.

Επειδη τωρα μολις ειδα το thread αυτο και στην προηγουμενη σελιδα σε ενα ποστ αναφερθηκε οτι εγω πεταξα καποιες μπηχτες και οτι ξεκινησα καποια πραγματα,επιτρεψτε μου να ξαναγραψω κατι.(απαντησα ηδη στο thread με τις 7950 αλλα μαλλον δεν το ειδε κανεις).

Δεν εχω κανενα προβλημα με τον Γοριλλακο και ευχαριστηθηκα παρα πολυ που ειδα 8 καρτουλες στην σειρα απο ελληνοπουλο.Δεν με νοιαζει απο ποιο μαγαζι ηταν.Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ μου απορια ηταν στο που θα κατεληγαν οι καρτες μετα το συγκριτικο του Γοριλλακου.Αν θα εμπαιναν βιτρινα η αν θα πωλουνταν παλι σαν καινουργιες.Αυτο μονο.Δεν εχει σχεση με τον Γοριλλακο αλλα μαλλον περισσοτερο με την πολιτικη του καταστηματος που εργαζεται.Εχω δει πολλες φορες σε καταστηματα να δινονται demo εξαρτηματα σαν καινουργια (ειδικα στο πλαισιο γινεται συνεχως) οποτε απλα πονηρευτηκα και εκανα μια ειλικρινη ερωτηση.

ΔΕΝ ειχα σκοπο να δημιουργησω οποιοδηποτε προβλημα.

Ζητω συγγνωμη αν εθιξα οποιονδηποτε.

Φανη δες ξανα αυτο που εγραψα παραπανω. Δεν εισαι νομιζω χτεσινος στην αγορα.

Δεν ειναι επιθετικη πολιτικη? Δεν ειναι μια προσπαθεια της εταιρειας εμεση να κατευθυνθει ο λαος του λαμπη προς εκει? Η γνωμη μου ειναι οτι τα παιδια πηγαν αλλος για τα $ , αλλος για την κ@υλα με hardware(και καλα καναν,πιθανον να εκανα το ιδιο κι εγω) και απο πισω καποιοι τριβουν τα χερια τους.

To oτι ενα μαγαζι προσελαβε εξειδικευμενο προσωπικο τι σημαινει? Να πουμε και μπραβο για το αυτονοητο?

Οσο για το ποσο δεν εχουμε προβλημα με τα παιδια και θελουμε να στηριζουμε σωστες προσπαθειες(οπως το oc party) σου λεω οτι απο γνωστους "μαγαζατορες" μονο εγω πηγα στο event. Και καναμε 1000+ χλμ για να δωσουμε το παρον.

Οσο για το τι ειπαν ο 38 με τον 11 δεν το ξερω γιατι δεν ειμουν μπροστα.

Ο 11 ειναι λιγο παρορμητικος αλλα εχει δικιο σε πολλα απο αυτα που λεει.

Μπορει να μην ειναι mod-admin αλλα η γνωμη του θελω να πιστευω πως εχει βαρυτητα και δεν τον αντιμετωπιζετε σαν απλο χρηστη επειδη δεν εχει αξιωμα. Μην ξεχνας οτι αν δεν ηταν ο 11 δεν θα ειχε τετοια αναπτυξη το watercooling section που ειναι η σημαια του lab(κατα την γνωμη μου) με οτι αυτο εχει επακολουθα και στην αγορα.

Επισης για τα block που εδωσε ο 11 στην στουρναρη πιστεψε με ειναι παρα πολλα που δεν εχουν φτασει στα αυτια σου. Αν θες παρε τηλ τον 11 να σου τα πει ο ιδιος τι παθαινεις αν μπλεκεις με αλυσιδες και μαλλον 8α αναθεωρησεις μετα.

Εαν δεν μας θελετε να μας το πειτε να αποχωρισουμε ησυχως...

Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 10:35]

Επειδή δεν μου αρέσει να κρύβομαι, θα θέσω το θέμα όσο λεπτότερα μπορώ.

Από ότι είδα blocks του Μιχάλη πωλούνται και σε κατάστημα της Στουρνάρη. Αν λέω, αν, τα blocks τα πωλούσε η συγκεκριμένη αλυσίδα, το team(όπως αναφέρατε) θα είχε ξεκινήσει την ιστορία της διαφήμισης? όπως καταλάβατε, 2-3 πραγματάκια έχουν φτάσει στα αυτιά μου.

Πολύ ωραία το έθεσες το θέμα ;). Η δικιά μου άποψη είναι ότι οποιαδήποτε αναφορά, διαφήμιση ή ότι άλλο παραπέμπει σε μαγαζί ή συναλλαγή, πρέπει να γίνεται άμεσα και επώνυμα χωρίς υπονοούμενα και μασημένα λόγια. Αν θα υπάρχει διαφήμιση (κάτι που είναι και η επιθυμία των περισσοτέρων από το σχετικό thread) πρέπει να ισχύει ισότιμα για όλους αρκεί να μην χρησιμοποιούνται πλάγια μέσα, κάτι το οποίο προσωπικά θεωρώ ότι επιχειρήθηκε

Ε Χρήστο τώρα 'ντάξει μην φτάσουμε ως εκεί

Δε καταλαβαίνω γιατι ρε παιδιά τετοιος τσακωμός... Μπράβο σε όλα τα παιδιά που ανοίξανε δικές τους δουλιές, ή που βρήκανε δουλειά σε καποιο κατάστημα πληροφορικής και κάνουν το hobby τους δουλειά και βγάζουν κανα φράγκο. Εμενα δε με πειράζει η διαφήμιση οταν ειναι άμεση, τα υπονοούμενα ειναι τα εκνευριστικά. Ποσες φορές δεν έχουμε διαβάσει reviews για προιόντα και στο τέλος να λεει οτι μας το έδωσε το τάδε μαγαζί ?

Ως καταναλωτής μου αρέσει που ανοίγουν ολο και περισσότερα καταστήματα στην Ελλάδα που ασχολούνται με o/c και Modding κλπ. Επιτέλους μπορει κανεις να παρει κατι εδω και τώρα (εστω κι αν μερικές φορές το πληρώνει ακριβά) χωρίς να περιμενει να έρθει. Χωρίς διαφήμιση πως θα τους μάθουμε ?

Στην τελική μου φαίνεται οτι κάτι κρύβεται πίσω απο όλα αυτά και δε το μαθαίνουμε...

OT: Μιχάλη ωραίο το νέο μπλόκ, τσίμπησα ενα εχτές :)

Αρχική απάντηση από unseen

..................

Τοσο πολυ παρασκηνιο υπαρχει πια απο πισω δηλαδη, μηπως εγω ειμαι τοσο αδαης και δεν καταλαβαινω, μου φαινετε οτι κανετε μεγαλη συζητηση για ενα μικρο θεμα τελικα.

P.S. Ή μηπως το πολυ cod δεν μ'αφηνει να δω τα πραγματα οπως ειναι:hehe: :hehe: :hehe: :hehe:

επειδή κολλάει θα απαντήσω κ εγώ αυτό που έγραψα στον προηγούμενο καυγά...

ρε παιδιά θα τρελαθούμε τελείως...? πόσα χρόνια μιλάμε εδώ? και κάνετε σα μωρά? έγινε κάτι καινούριο? το φόρουμ είναι μια παρέα, όπως αγοράζουμε μεταχειρισμένα αγοράζουμε και ιδιοκατασκευές... αν νομιμοποιείται "διαφήμιση", έμμεση έστω πχ στα phase του unseen, στα block του eleven, στα maximizer του hipro, στις smartlcd που έφτιαχνα εγώ, έτσι λοιπόν και άλλοι σπρώχνουν όπως νομίζουν είτε προϊόντα είτε υπηρεσίες... είτε δόσεις, είτε προϊόντα που δε φέρνει άλλος, είτε καλύτερες τιμές...

λεφτά βγάζουν όλοι και καλά κάνουν. ελεύθερη αγορά είμαστε... ο κάθε χρήστης μπορεί να κρίνει αν υπάρχει σκοπιμότητα και να κάνει τις επιλογές του... όσο είναι στα θεμιτά πλαίσια...

πχ για κάποιους αυτό δεν είναι. όμως δε σημαίνει θα πλακωθούμε. καλά κάνουν και το λένε αφού αυτό νομίζουν τα παιδιά αλλά όχι και να μιζεριάζουμε...

ο μόνος που θα μπορούσε πιθανώς να πει κάτι παραπάνω είναι το διαχειριστικό team με το πρόσχημα της πιθανής χρήσης του μέσου για τσάμπα διαφήμιση... βάλτε μπάννερ ίσως έλεγαν...

προσωπικά, βλέπω θετικό το να διαφημίζονται εδώ (ίσως δεν είναι και η καλύτερη λέξη) κυρίως ιδιοκατασκευές που αποδεικνύουν τη μαγκιά ατόμων απέναντι στο αξίας εκατομμυρίων R&D εταιριών και να ωφελούνται όλοι. οι χρήστες αλλά και αυτοί φυσικά.

εξίσου θετικά είναι για μένα πάντα, κάποια βήματα από επιχειρήσεις, να εμπιστευτούν ανοιχτά μυαλά για νέες ιδέες και να ωφεληθούμε εμείς... ίσως όμως ο πολύς κόσμος να κλωτσάει όταν υπάρχει μια μεγάλη εταιρία από πίσω καθώς τα συμφέροντα του Χρίστου, του Μιχάλη, του Γιώργου τα βλέπουν με πιο συμπάθεια γιατί είναι άτομα από εμάς... άρα χρειάζεται μέτρο και προσοχή...

τέλος. για μένα πιστεύω το προμπ είναι ότι ξέρουμε που δουλεύει ο Βασιλάκης. και κάποιοι άλλοι και σαν ελληνάρες τρωγόμαστε με τα ρούχα μας... μιας και δέ νομίζω τα παιδιά να νοιάζονται για τις μετοχές της Μουλτιράμα, ίσως να έχουν το άγχος να πιάσουν οι ιδέες τους και να το παρακάνουν για κάποιους, ίσως κάτι άλλο που δεν μπορώ να σκεφτώ... αλλά και πάλι ξέροντας ότι η συγκεκριμένη εταιρία κάνει τζίρους εκατομμυρίων ευρώ, θα προτιμούσα να στήριζε οικονομικά το φόρουμ με διαφήμιση μιας και σίγουρα έχει κέρδος από εδώ, όπως και άλλοι μαγαζάτορες...

και κάτι τελευταίο... θα είναι κρίμα να χωριστούμε σε βόρειους και νότιους...

Η παρουσίαση ενός προϊόντος δεν νομίζω ότι είναι κακό πράγμα. Αν μάλιστα το προϊόν αυτό είναι καλό, η παρουσίαση θα μοιάζει και με διαφήμιση.

Η προπαγάνδα υπέρ ενός προϊόντος, η ωραιοποίηση και η υπερβολή για το τι προσφέρει αυτό το προϊόν θα έπρεπε να είναι αυτό για το οποίο γίνεται αυτή η συζήτηση.

Αν κάποιοι θεωρούν ότι θίγονται από τις παρουσιάσεις αυτές, παρουσιάσεις που μπορεί να είναι δίκαιες και δεν έχουν σκοπό αποκλειστικά την προώθηση αυτού του προϊόντος, αλλά την ενημέρωση των μελών, τότε το πρόβλημα ίσως να βρίσκεται στους ίδιους τους θιγόμενους.

Αρχική απάντηση από unseen

Ο 11 ειναι λιγο παρορμητικος αλλα εχει δικιο σε πολλα απο αυτα που λεει.

Μπορει να μην ειναι mod-admin αλλα η γνωμη του θελω να πιστευω πως εχει βαρυτητα και δεν τον αντιμετωπιζετε σαν απλο χρηστη επειδη δεν εχει αξιωμα.

Sorry αλλά (αν και καταλαβαίνω τι εννοείς), επέτρεψέ μου να σου πω ότι ''Αυτό δλδ δεν το κατάλαβα''....

(προφανώς αυτό δεν έχει να κάνει ούτε με εσένα, ούτε με τον 11, ούτε με το αν συμφωνώ ή όχι με τις απόψεις σας ;) )

Αρχική απάντηση από Trooper

Εμενα δε με πειράζει η διαφήμιση οταν ειναι άμεση, τα υπονοούμενα ειναι τα εκνευριστικά.

Aυτο ναι,ειναι εκνευριστικο κ το παρατηρησα μερικες φορες.

Κατα τα αλλα,το προβλημα φαινετε να ειναι παρασκηνιακο οποτε....ανοιξτε τα χαρτια σας

να λυσουμε τις διαφορες :)

συριε δεν εχει περισσοτερη βαρυτητα η γνωμη καποιου που ειναι γραμμενος 9/2003 σε σχεση με καποιον που ειναι γραμμενος το 12/2005 σε οτι αφορα το φορουμ? Αφου ξερει ανθρωπους και γεγονοτα απο την γεννηση του.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.