Jump to content

τι αμαρτιες πληρωνω.............

unknown

Recommended Posts

Ε-Λ-Ε-Ο-Σ ..........................

επιτελους εφτιαξα το κατεβαστηρι μου.....πρωτη παραξενια οι τρελες θερμοκρασιες....

οκ λεω....ας βαλω το λειτουργικο.....

80αρης δισκος...θελω 10+70...

create partition->size->10->enter :tomato: :tomato: :tomato:

(οποιος βιαζεται............)

γυρναω πισω παω να κανω delete το Partition των 10mb..............ΤΙΠΟΤΑ.....δεν το σβηνει.....

ουτε βεβαια μπορω να εγκαταστησω λειτουργικο εκει περα.....και αν εγκαταστησω το λειτουργικο στον υπολοιπο χωρο οταν bootαρει απο τον δισκο ψαχνει στο 1ο partition...

για πειτε μαστορες....τι κανω τωρα???

Αν δεν στο σβήνει με το cd των XP, δοκίμασε να μπείς στο Recovery Console και fdisk από εκεί...αλλά δεν είμαι σίγουρος αν παίζει. Αν έχεις δισκέτα των win98 γίνεται.

Εναλλακτικά αν έχεις κανα Hiren's Boot CD καθαρίζεις εύκολα με τόσα partition tools ;)

edit : ακόμα πιό εύκολα, γιατί δεν βγάζεις το δίσκο από το κατεβαστήρι και να τον συνδέσεις στον "κεντρικό"? Αν έχεις εξωτερικό κουτάκι ακόμα καλύτερα. Μπαίνεις win, σβήνεις τα partition από το Disk Manager και είσαι έτοιμος...

το repair το δοκιμασα...μολις παταγα R εκανε κατι κουλα και μετα ρεσταρτ....

δισκετα δεν εχει το κατεβαστηρι....

το τελ ηθελα να το αποφυγω γιατι πρεπει να μετακινησω ολο το Pc.........

αλλα αν ειναι να φτιαξει.............

δηλ συνδεω τον δισκο στο αλλο pc και με partition magic(αυτο εχω) το σβηνω?

Αρχική απάντηση από unknown

δηλ συνδεω τον δισκο στο αλλο pc και με partition magic(αυτο εχω) το σβηνω?

Yeap...φτιάξε και το 10gb partition από εκεί, δεν θα έχεις πρόβλημα. ’σε το 2ο για όταν εγκαταστήσεις τα win στο κατεβαστήρι. Καμιά φορά πάει και κάθεται το NTLDR στο 2ο partition και γίνεται χαμός...δε σου λέω οτι θα σου τύχει απλά από ιδια πείρα. Τσέκαρε και το δίσκο για errors καλού κακού πάντως.

gparted live cd---->:worship:

μου ελυσε τα χερια....οχι μονο εφταιξα τα partition οπως ηθελα αλλα τα φορμαρε κατευθειαν σε ntfs πολυ πιο γρηγορα απο το cd των windows(εχει δυνατοτητα και για fat κλπ...)!!!

οποιος δεν το εχει να το κατεβασει:T: :T:

• 2 weeks later...

αν μπορεις να βρεις το HIRENE CD εχει μεσα οτι προγραμματα θελεις... και χρειαζεσαι.. μπορο να σου το στειλω αν θελεις μεσο mirc αλλα πρεπει να το γραψεις σε cd... ενα partition magic και τα κακα πανε κατω... :)

διαβαστε ολο το θρεντ..........

τοσα smilie εβαλα...βιαζομουνα και εκανα λαθος στη καταχωριση της χωρητικοτητας

ουπς εεεε κανουμε και ανθρωπους τετοια λαθη που ειμαστε sorry.

gparted live cd---->:worship:

μου ελυσε τα χερια....οχι μονο εφταιξα τα partition οπως ηθελα αλλα τα φορμαρε κατευθειαν σε ntfs πολυ πιο γρηγορα απο το cd των windows(εχει δυνατοτητα και για fat κλπ...)!!!

οποιος δεν το εχει να το κατεβασει:T: :T:

τι ακριβως ειναι αυτο? boot cd linux???

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.