kreach Ιούνιος 29, 2006 #22 Ιούνιος 29, 2006 Κι εγώ έτσι νόμιζα...Δες μια εδώ http://openmind.gr/product_info.php?products_id=2370
gdp77 Ιούνιος 29, 2006 #23 Ιούνιος 29, 2006 Παιδιά οι διπύρηνοι θα πέσουν μετά τον Conroe. Ξέρει κανείς όμως ως πότε θα υπάρχει stock? Η θα κοιτάμε να παραγγείλουμε απ' έξω ?
vdeseris Ιούνιος 29, 2006 #24 Ιούνιος 29, 2006 Αρχική απάντηση από kreach [Σήμερα, στις 14:57] Κι εγώ έτσι νόμιζα... Δες μια εδώ http://openmind.gr/product_info.php?products_id=2370 To τυπογραφικό λάθος ενός μαγαζιού δεν μου λέει τίποτα. Αυτό που δείχνεις είναι 3800+. 3700 ειναι san diego με 1M cache. Αν δηλαδή έλεγε ΑΜD ATHLON CONROE E6600 θα τους πίστευες??
def Ιούνιος 29, 2006 #25 Ιούνιος 29, 2006 Αρχική απάντηση από Seeker Με τέτοιες τιμές? Γιατί όχι? Ψώρα έχει ο μονοπύρηνος?:giveup: τεσπα,εγω την γνωμη μου ειπα,ο καθενας αποφασιζει γιατο τι του χρειαζεται
Seeker Ιούνιος 29, 2006 #26 Ιούνιος 29, 2006 Αρχική απάντηση από JimmyFox [Σήμερα, στις 01:40] H λέξη επένδυση δεν υφίσταται όταν μιλάμε για PC. Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 01:51] Όταν ωριμάζεις σαν καταναλωτής και κοιτάς αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι και όχι αυτό που σου επιβάλλουν οι κανόνες του Marketing, τότε κινείσαι στη σφαίρα της επένδυσης (όπου επένδυση = εκμεταλλεύομαι αυτο που έχω), σε κάθε άλλη περίπτωση απλά πετάς λεφτά επειδή δεν έχεις να τα δώσεις κάπου αλλού. Τι άλλο να πώ όταν τα δύο παραπάνω post τα είπαν όλα? :worship:
gdp77 Ιούνιος 29, 2006 #27 Ιούνιος 29, 2006 σε κάθε άλλη περίπτωση απλά πετάς λεφτά επειδή δεν έχεις να τα δώσεις κάπου αλλού.Δεν έχεις και εσύ όμως το δικαίωμα να μην επιτρέπεις σε κάποιον να κάνει το μεράκι του, την τρέλα του , το χόμπι του. O επαγγελματίας κοιτάει για την καλύτερη επένδυση. Ο ερασιτέχνης, χομπίστας έχει άλλα κίνητρα και σύμφωνα με τη λογική σου "πετάει λεφτά". Από πότε όμως η αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου με κίνητρο την ψυχική ικανοποίηση από την ενασχόληση με κάτι που σου αρέσει είναι "πεταμένα λεφτά";
chroma Ιούνιος 29, 2006 #28 Ιούνιος 29, 2006 ’ργησε χαρακτηριστικά η AMD όμως, όταν σε λίγες μέρες θα παίρνεις Ε6300 στα 200 ποιός θα πάρει τώρα 3700+ στα 140 όταν ο conroe του ρίχνει στα αυτιά σε όλες τις εφαρμογές. Δε λεω πως ψόφησε ο μονοπύρηνος, 146 opty έχω στο κύριο pc μου αλλά πλέον μια τέτοια αγορά μόνο σαν αναβάθμιση συμφέρει, αν έχει κάποιος καμιά τρελή μπανάνα venice ή winnie και θέλει (να ρισκάρει) να δει 3G στo cpuz γιατί πρακτικά δε θα κολλήσει και στη καρέκλα από την επιτάχυνση (βλέπε conroe).
gdp77 Ιούνιος 29, 2006 #29 Ιούνιος 29, 2006 Δεν μπορεί να με εκνευρίσει τίποτα περισσότερο από ανθρώπους που βγάζουν συμπεράσματα (και κυρίως δημιουργούν εντυπώσεις) για κάτι που ΔΕΝ υπάρχει ακόμα στην αγορά. ’σε ρε φίλε να κυκλοφορήσει ο Conroe στα 200 που θα "ρίχνει στα αφτιά" στον 3700+ και μετά συζητάμε * . Και εν πάσει περιπτώσει, για μένα και για πολύ κοσμάκη που έχει 939 το κόστος αναβάθμισης δε θα είναι μόνο τα "200" αλλά και όλα τα παρελειπόμενα για την αλλαγή πλατφόρμας. Κατά συνέπεια, ενδεχομένως να συμφέρει η αναβάθμιση σε ένα φτηνό 939 διπύρηνο ώστε να είμαστε up-to-date μέχρι τον κ8L. Εσύ πάρε Conroe.* Υ.Γ. και όχι μόνο να βγει, αλλά να μπορείς να τον βρεις να τον αγοράσεις κιόλας.
chroma Ιούνιος 30, 2006 #30 Ιούνιος 30, 2006 Επειδή ο κόσμος δεν έμαθε να κάνει review εν όψη conroe, ούτε είμασταν πεινασμένοι για επιδόσεις δε νομίζω οτι υπάρχει τίποτα μεμπτό σε ό,τι βλέπουμε αυτές τις μέρες από "previews" έστω. Αν τελικά δεν είναι τα πράγματα ετσι και δε κοστίζει τόσο και δεν κλοκάρει στο θεό και δε παίζουν καλά οι μητρικές και άλλα πολλά, τότε άνθρακες ο θησαυρός. Αλλά μέχρι τότε θα του ρίχνει στα αυτιά, χωρίς αμφιβολία.Όσο αναφορά τις εντυπώσεις, λυπάμαι αλλά ο καθένας έχει την άποψη του. Την άποψη μου θα τη πω, οι εντυπώσεις δεν είναι δικιά μου δουλειά, ας κρίνει ο καθένας για τον εαυτό του. Δεν είπα άλλωστε πως το 939 πέθανε και από άποψη αναβάθμισης, κάθε άλλο. Απλά δε συμφέρει όταν κάποιος πάει εκ νέου σε μητρική-επεξεργαστή-μνήμες.btw προσωπικά περίμενα αρκετό καιρό ένα άλμα στις επιδόσεις που δεν ήρθε ποτέ όσο έχω 939. Έχουν περάσει (με αγορά, δοκιμές είναι άλλη ιστορία) 3200+ winnie, 3000+ venice, 3200+ venice, 3500+ venice, 146 opty και τη μόνη διαφορά την έκανε το ..μονοβάθμιο. Κάτι μου λέει οτι έχασα πολύ περισσότερα χρήματα στη πορεία από μια ενδεχόμενη αλλαγή πλατφόρμας. Για αυτό έχω και την άποψη αυτή, δεν έχω κάτι με την AMD ούτε είμαι pro-intel.
ΝTG Ιούνιος 30, 2006 #31 Ιούνιος 30, 2006 Αρχική απάντηση από chroma Αλλά μέχρι τότε θα του ρίχνει στα αυτιά, χωρίς αμφιβολία. απλα μια μικρη ενσταση να κανω....αν μου επιτρεπεται...Δεν ριχνει στα αυτια ο Ε6300 αλλα ο Ε6600 ...ο 6300 απλα ισως να ξεπερναει τον 3700 αλλα δεν νομιζω καποιος να επωμιστει ολο το (οικονομικο) βαρος αναβαθμισης-ξεφορτωματος για να παει απο 939 σε E6300
unstoppable Ιούνιος 30, 2006 #32 Ιούνιος 30, 2006 Αρχική απάντηση από ΝTG...... αλλα δεν νομιζω καποιος να επωμιστει ολο το (οικονομικο) βαρος αναβαθμισης-ξεφορτωματος για να παει απο 939 σε E6300 Ε ναι, εδω λεμε για το multi του 6600 που ισως να ειναι προβλημα για μερικους, σκεψου ο 6300...
chroma Ιούνιος 30, 2006 #33 Ιούνιος 30, 2006 Δίκιο, απλά πάρε υπόψη και το παράγοντα o/c ή να παραβλέψουμε οτι (από ό,τι έχουμε μέχρι τώρα δει έστω) κλοκάρουν σα μανιακοί; Ο Ε6300 θα δώσει εύκολα +1G πάνω από τα stock και εκεί πλέον γίνεται ξεκάθαρο. Να τα βράσω τα spi, κυριώς αναφέρομαι σε 3D (bench και gaming) που μέχρι τώρα ο Α64 έσπερνε.
ΝTG Ιούνιος 30, 2006 #34 Ιούνιος 30, 2006 ο Ε6300 δεν με εχει πεισει...(και ολοι οσοι εχουν 2ΜΒ cache της ιντελ)απο το λινκ του sol για συγκριτικο 29 επεξεργαστων...αναφερει (μετα απο babelfish σε αγγλικα...)===========================================================We also assembled our Merom T7200 to 2.4 GHz, as well as E6300 history of being able to compare them although this last could function to 2.73 GHz but was then insufficiently stable. It should be noted that Merom seemed to suffer from the same limitation of the FSB of which are affected many Yonah. Indeed, stability was not reallyany more of setting beyond 216 MHz of FSB.=============================================================και για τους γαλλομαθεις η δευτερη παραγραφος ειναι...προσοχη στα oc που κανανε ...εχει ενα πινακακι....BH@193Mhz..απλα για να μπορει να στεκεται ο 6300 λιγο πιο πανω...στα 2,4ghzβεβαια καλη επιλογη κατα τα αλλα για καποιον που δεν εχει μηχανημα καθολουοχι τοσο καλη ομως αν σκεφτεις οτι με 100 παραπανω πας σε Ε6600..οσο για πολλαπλασιαστη απλα με 9χ400 ειμαι ικανοποιημενος..Oτι παραπανω κατσει καλο ειναι...(record και τετοια ποτε δεν με πηγαιναν.....)
gdp77 Ιούνιος 30, 2006 #35 Ιούνιος 30, 2006 βεβαια καλη επιλογη κατα τα αλλα για καποιον που δεν εχει μηχανημα καθολουοχι τοσο καλη ομως αν σκεφτεις οτι με 100 παραπανω πας σε Ε6600..Επειδή και έσυ και κάποιοι άλλοι εδώ μέσα, φαίνεται ότι είτεα) είστε εισαγωγείςβ) έχετε απευθείας σχέση με την Intelμήπως μπορείτε να μας κατατοπίσετε με κάποιο link ή έστω απλό post για τις τιμές των Conroe στην Ελλάδα? Ή έστω τιμές Αγγλίας ; Ευχαριστώ
vdeseris Ιούνιος 30, 2006 #36 Ιούνιος 30, 2006 Αρχική απάντηση από gdp77 [Σήμερα, στις 12:59] Επειδή και έσυ και κάποιοι άλλοι εδώ μέσα, φαίνεται ότι είτε α) είστε εισαγωγείς β) έχετε απευθείας σχέση με την Intel μήπως μπορείτε να μας κατατοπίσετε με κάποιο link ή έστω απλό post για τις τιμές των Conroe στην Ελλάδα? Ή έστω τιμές Αγγλίας ; Ευχαριστώ Μπα φίλε μου. Ούτε εισαγωγείς είμαστε ούτε έχουμε σχέσεις με την intel. Απλά χρησιμοποιούμε το κουμπάκι και βρίσκουμε αυτό που θέλουμε. Οι τιμές των conroe τουλάχιστον αυτές που αναμένονται έχουν αναφερθεί πολλές φορές...
deadlock7 Ιούνιος 30, 2006 #37 Ιούνιος 30, 2006 Μην επαναλαμβανόμαστε βρε παιδιά..υπάρχει θέμα,αλλά ρωτήθηκε και σήμερα πάλι. Τα α)+β) ασχολίαστα..
gdp77 Ιούνιος 30, 2006 #38 Ιούνιος 30, 2006 Αρχική απάντηση από deadlock7 [Σήμερα, στις 13:24] Μην επαναλαμβανόμαστε βρε παιδιά..υπάρχει θέμα,αλλά ρωτήθηκε και σήμερα πάλι. Τα α)+β) ασχολίαστα.. Όντως υπήρχε θέμα και έπρεπε να το ψάξω. Όσο όμως για το "α + β ασχολίαστα", από το link που δίνεις αποδεικνύεται περίτρανα ότι οι πληροφορίες για τις ελληνικές τιμές προέρχονται από εισαγωγείς ή παιδιά Που δουλεύουν σε εισαγωγικές εταιρείες. Δεν ξέρω αν παρεξήγησες το α+β. Δεν περιείχαν κάποιον ειρωνικό υπαινιγμό. Απλά ρεαλιστιή εκτίμηση ήταν.
deadlock7 Ιούνιος 30, 2006 #39 Ιούνιος 30, 2006 Κάποιοι σαφώς δουλεύουν δεν αντιλέγω.’λλωστε έχει αρκετά μέλη το lab..δύσκολο να μην υπήρχαν.Αλλά αφού η ίδια η Intel έχει δώσει τιμές για τα προιόντα της,τότε δεν στέκει αυτό που λές.Αν έβγαιναν όλοι κι έλεγαν τιμές,δίχως να υπάρχει σημάδι το συζητάμε.Μην ανησυχείς δύσκολα παρεξηγώ ανθρώπους και λεγόμενα..:flower:
gdp77 Ιούνιος 30, 2006 #40 Ιούνιος 30, 2006 Κάποιοι σαφώς δουλεύουν δεν αντιλέγω.’λλωστε έχει αρκετά μέλη το lab..δύσκολο να μην υπήρχαν.Αλλά αφού η ίδια η Intel έχει δώσει τιμές για τα προιόντα της,τότε δεν στέκει αυτό που λές.Αν έβγαιναν όλοι κι έλεγαν τιμές,δίχως να υπάρχει σημάδι το συζητάμε.Δεν πρόσεξες ότι α) ρώτησαβ) αναφέρθηκασε ελληνικές τιμές. Τις τιμές που έχουν ανακοινωθεί από Intel τις γνώριζα, αλλά όλοι μας ξέρουμε ότι ουδεμία σχέση έχουν με την ευρωπαϊκή αγορά.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.