Jump to content

Αθηναίοι Μαζευτείτε

Vatos_locos

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Λοιπών ένα πουλάκι μου σφύριξε οτι ένας Κύπριος έρχεται Αθήνα κατά το Σάββατο στις 31 του Μήνα και μου πρότεινε να μαζευτούμε όσοι Αθηναίοι υπάρχουμε ( ? ) να κάνουμε τους βόρειους να ζηλέψουν :gyros This is Sparta

δικαιολογίες δεν μπορώ δεν προλαβαίνω και τέτοια δεν γίνονται δεκτά όποιος είναι Αθήνα θα έρθει θέλει δεν θέλει μιλάμε για 2 βδομάδες από τώρα ( lol )

με τα πολλά αν υπάρχουν Αθηναίοι εδώ μέσα ρίξτε ένα ποστ και αν μπορείτε και μέρος κάπου προς κέντρο να σας βολέψει όλους εκτός από εμένα γιατί είμαι καλή καρδιά όχι γιατί μένω στου διαόλου τη μάνα....

άντε αργείτε !

εγώ κάνα σουκου το έχω στο πρόγραμμα τώρα με το new bike γίνεται άνετα,

αλλά δεν βλέπω κανέναν να μιλάει :(

Vatos σε 2 βδομαδες ποιος ζει ποιος πεθαινει. :p Αν δεν κανονιστει ενα ταξιδι στο εξωτερικο που συζητιεται ειμαι μεσα.

GV 500km ρει? H εξορια κατα που πεφτει??? :p Για καπου ενδιαμεσα το συζηταμε :D

ο κύπριος θα έρθει 1000km+ για να σας δει παίδες :p

άραγε ποιος είναι τον ξέρω? :D

• 2 weeks later...

Αφου θα τον κανεις τον κοπο εννοειται πως θα σε τιμησουμε :D

Εγω τελικα θα παω Ιταλια την Τεταρτη 28 και θα γυρισω Τριτη 3/11. Αν ειναι πειτε αν και ποτε θα γινει

c ya!

Συγχρονισμος ομως ε?? :(

Οταν λες νυχτα, πολυ αργα? Αν συμφωνει και ο Vatos και οποιος αλλος υπαρχει το κανουμε και ποτακι

27 θα είμαι και εγω αθηνα .....

αλλα δεν υπόσχομαι τπτ.......εχω ηδη αρκετές υποχρεώσεις....

Ωραια, αν δεν εισαι κουρασμενος το κανονιζουμε 10 - 10:30 - 11 για κεντρο. Σας εκανα add στο msn να κανονισουμε λεπτομερειες. :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.