Jump to content

ιντερνετ,και φοβοι

def

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από nickstamat

1) To post μου αναφερόταν στον nickthegreek (κακώς δεν έκανα quote)

2) Δεν το έπαιξα ξερόλας (γιατί εσύ αυτό νόμισες προφανώς). Την άποψή μου είπα, επειδή έχω ασχοληθεί αρκετά με τα sites αυτά και τους ιούς που κουβαλάνε...

3) Δε θα σου απαντήσω, γιατί θεωρώ ότι το ποστ σου ήταν ειρωνικό...

και ομως,αληθεια δεν ηταν ειρωνικο!

απλα ηταν προσπαθεια (ισως αποτυχημενη) για χιουμορ,ως προς την ασχετοσυνη μου!!!το οτι επειδη δεν γνωριζω τροπους προφυλαξης απο ιους στους υπολογιστες,ακομα κ ....aids να κολλησω απο κει μεσα,δε θα μου κανει εντυπωση...

κ πραγματικα ζητησα τον τροπο που γνωριζεις να προφυλασσεσαι ωστε να το πραξω κ εγω!

(δε μπορω να θεωρησω καποιον ξερολα, σε ζητημα που δεν ξερω ουτε το 5% εγω..)

σορρυ για την παρεξηγηση..

Εντάξει... τι παρεξήγηση, δεν υπάρχει παρεξήγηση...! Ίσως εξέλαβα λάθος το ποστ σου... :flower: :hug:

Όσο για αυτό που έλεγα, δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος τρόπος...

Ας πούμε όταν μπεις σε κάποιο site παράνομου λογισμικού θα σε βομβαρδίσουνε με ένα σωρό αρχεία... Ο αδαής χρήστης θα κατεβάσει το αρχείο που θα του εμφανιστεί με όνομα π.χ. "cmb_4321"... Δε λέει πουθενά Virus ε? Κι όμως...

Ουσιαστικά θέλει εξάσκηση και να μην έχεις πρόβλημα να του κάνεις ένα φορμάτ άμα χρειαστεί... Εξάσκηση για να μάθεις να ξεχωρίζεις τι είναι fake και τι δεν είναι κ.λπ....

Πάντως για εμένα η καλύτερη λύση (είτε έχεις ρουτερ είτε όχι) είναι το nod32 μαζί με το firewall sygate personal firewall pro ή αν θες κατέβασε το bitdefender 9 pro plus που τα χει όλα μέσα(εγώ αυτο έχω τώρα). Με το bitdefender δεν φοβάσαι τπτ. Πόσο μάλλον εγώ που μπαίνω που και που σε κάτι περιεργα site......

Αρχική απάντηση από def

σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας,τον φοβο τον εχω γιατι οταν ημουν πριν μηνες Σουηδια με το παιδι που εκανα παρεα χαλασε ο υπολογιστης του απο ιο.Και οταν εννοω χαλασε

εννοω το bios του,και απο τοτε πηρα φοβο

Μπορείς να βάλεις κάτι που θα σε απαλλάξει από το άγχος των ιών :D

http://www.linux.org/

Εγώ πάντως αυτό έχω, ψάχνω να βρω antivirus και δεν βρίσκω με τίποτα.

Έχω δοκιμάσει Norton, Kaspersky, NOD32.

Το Norton ήταν απαράδεκτο σε όλους τους τομείς. Το NOD32 δε μου άρεσε επίσης. Θα το έλεγα δύσχρηστο και πολύ απλοϊκό...

Οπότε κατέληξα στο Kaspersky Internet Security. Έχει πολλές ρυθμίσεις για μένα που θέλω να το φτιάχνω όπως θέλω και να έχω τον έλεγχο στο σύστημά μου, προσφέρει άριστη προστασία και έχει και Anti-Spy, Anti-Hacker, Anti-Spam, Proactive Defense...

Από μένα Kaspersky λοιπόν...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.