spresv Ιούνιος 27, 2006 #21 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2006 Πως ακριβως μετρησες τις στροφες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Ιούνιος 27, 2006 Author #22 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2006 Παιδια φοτο αυριο γιατι δεν προλαβα σημερα και για να σας λυσω της αποριες το μαραφετι δεν θα δουλευει συνεχως. :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexisferos Ιούνιος 27, 2006 #23 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2006 για εμενα κρατησε τον και βαλε απλα εναν ανεμηστηρα για υπολογιστες μπας και δεις καμια ασπρη μερα...οσο γι`αυτον τον ανεμηστηρη θα σου ελεγα να τον εβαζες η στην αποθηκη σου η αν εχεις runner στο μηχανακι σου για να στροφαρει λιγακι μπας και πιασει πουθενα την rs floretta μου...φιλικα τωρα και στο θεμα μας. φιλε μου εκτος της φασαριας θα χασεις σε ομορφια εχεις ομορφο κουτακι μην το χαλασεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Ιούνιος 27, 2006 Author #24 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2006 Οσο το σκεφτομαι μου περναει ι ορεξη αλλα την τρυπα θα την ειχα κανει για εναν κανονικο οποτε να δοκιμασουμε δεν βλαπτει οσο για το μηχανακι glx 57-57 takegawa δεν νομιζω οτι πιανεται:OT: :OT: :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexisferos Ιούνιος 27, 2006 #25 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2006 παλι off topic θα με βγαλεις polone αλλα αν ειναι για κοντρα μεσα ειμαι.... (ελπιζω να με συγχωρεσουν τα παιδια για το off topic) οποτε θελεις να ανοιξουμε τα μοτερια μας 400μετρα και να δουμε τι ψαρια πιανεις. μερικα στοιχεια απο το μηχανακι μου... Kreidler florett RS του 80 39χιλιοστα κυλινδρο και 39χιλιοστα διαδρομη μπιελας (δλδ 50cm διχρονιλα) με 27μμ dellorto και πολυ σκληρη αναλογια στα γραναζια 16 μπροστα , 29 πισω στειλε πμ απλα για να κανονισουμε αν μπορεις και θες για κοντρα και φερε οσα τετραχρονα μοτερια θελεις χωρις νιτρο παντα. (μην ξεχνας ειμαι και 50αρις ειμαι και του 1980..) Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Ιούνιος 29, 2006 Author #26 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2006 Ακυρο το σχεδιο με τον ανεμιστηρα απο runner γιατι δεν εκανε την δουλια που περιμενα αλλα στην θεση του εβαλα ενα 12αρι να βγαζει απο πανω:baby: :baby: :baby: Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Ιούνιος 29, 2006 Author #27 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2006 Και αλλη μια γενικη εικονα :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolis861416003225 Ιούνιος 29, 2006 #28 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2006 παααρα πολυ φωτηνο δεν ειναι? ή το κινητο δε βγαζει και τοσο καλες φωτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Ιούνιος 29, 2006 Author #29 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2006 Το κουτι ειναι φωτηνο ι ο ανεμιστηρας? Δεν ειναι απο κινητο αλλα φοτο/μηχανη και εμενα παλι πολυ σκοτεινο φαινεται. Αλλα περιμενω της αποψεις σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th. Ιούνιος 29, 2006 #30 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2006 ε δεν θα το χαρακτηριζα σκοτεινο αυτο το κουτι...θα ελεγα λιγο ενοχλητικο αν το εχεις εκει διπλα ολη την ωρα μεσα στα ματια σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Ιούνιος 29, 2006 Author #31 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2006 Ουτε μεσα στα ματια μου το εχω ουτε ολη την ωρα αλλα δεν ειναι και τοσο δυνατο το φως οσο φαινεται στης φοτο. :baby: :baby: :baby: Νομιζω οτι εγινε λιγο πιο ομορφο απο'τι ηταν Link to comment Share on other sites More sharing options...
aGka8lz Ιούνιος 30, 2006 #32 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2006 Αρχική απάντηση από Alexisferos παλι off topic θα με βγαλεις polone αλλα αν ειναι για κοντρα μεσα ειμαι.... (ελπιζω να με συγχωρεσουν τα παιδια για το off topic) οποτε θελεις να ανοιξουμε τα μοτερια μας 400μετρα και να δουμε τι ψαρια πιανεις. μερικα στοιχεια απο το μηχανακι μου... Kreidler florett RS του 80 39χιλιοστα κυλινδρο και 39χιλιοστα διαδρομη μπιελας (δλδ 50cm διχρονιλα) με 27μμ dellorto και πολυ σκληρη αναλογια στα γραναζια 16 μπροστα , 29 πισω στειλε πμ απλα για να κανονισουμε αν μπορεις και θες για κοντρα και φερε οσα τετραχρονα μοτερια θελεις χωρις νιτρο παντα. (μην ξεχνας ειμαι και 50αρις ειμαι και του 1980..) spi 32m ποσο βγάζει? ;P Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolis861416003225 Ιούνιος 30, 2006 #33 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2006 Αρχική απάντηση από giorgos th. ε δεν θα το χαρακτηριζα σκοτεινο αυτο το κουτι...θα ελεγα λιγο ενοχλητικο αν το εχεις εκει διπλα ολη την ωρα μεσα στα ματια σου. το αυτο αλλα αμα οπως δε σε ενοχλει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.