Jump to content

Ανεμιστηρας απο runner στο pc μου

o polonos

Recommended Posts

για εμενα κρατησε τον και βαλε απλα εναν ανεμηστηρα για υπολογιστες μπας και δεις καμια ασπρη μερα...

οσο γι`αυτον τον ανεμηστηρη θα σου ελεγα να τον εβαζες η στην αποθηκη σου η αν εχεις runner στο μηχανακι σου για να στροφαρει λιγακι μπας και πιασει πουθενα την rs floretta μου...

φιλικα τωρα και στο θεμα μας. φιλε μου εκτος της φασαριας θα χασεις σε ομορφια εχεις ομορφο κουτακι μην το χαλασεις.

Οσο το σκεφτομαι μου περναει ι ορεξη αλλα την τρυπα θα την ειχα κανει για εναν κανονικο οποτε να δοκιμασουμε δεν βλαπτει οσο για το μηχανακι glx 57-57 takegawa δεν νομιζω οτι πιανεται:OT: :OT: :hehe: :hehe:

παλι off topic θα με βγαλεις polone αλλα αν ειναι για κοντρα μεσα ειμαι.... (ελπιζω να με συγχωρεσουν τα παιδια για το off topic)

οποτε θελεις να ανοιξουμε τα μοτερια μας 400μετρα και να δουμε τι ψαρια πιανεις.

μερικα στοιχεια απο το μηχανακι μου...

Kreidler florett RS του 80

39χιλιοστα κυλινδρο και 39χιλιοστα διαδρομη μπιελας (δλδ 50cm διχρονιλα) με 27μμ dellorto και πολυ σκληρη αναλογια στα γραναζια 16 μπροστα , 29 πισω

flora6xr.th.jpg

στειλε πμ απλα για να κανονισουμε αν μπορεις και θες για κοντρα και φερε οσα τετραχρονα μοτερια θελεις χωρις νιτρο παντα. (μην ξεχνας ειμαι και 50αρις ειμαι και του 1980..)

Ουτε μεσα στα ματια μου το εχω ουτε ολη την ωρα αλλα δεν ειναι και τοσο δυνατο το φως οσο φαινεται στης φοτο. :baby: :baby: :baby: Νομιζω οτι εγινε λιγο πιο ομορφο απο'τι ηταν

Αρχική απάντηση από Alexisferos

παλι off topic θα με βγαλεις polone αλλα αν ειναι για κοντρα μεσα ειμαι.... (ελπιζω να με συγχωρεσουν τα παιδια για το off topic)

οποτε θελεις να ανοιξουμε τα μοτερια μας 400μετρα και να δουμε τι ψαρια πιανεις.

μερικα στοιχεια απο το μηχανακι μου...

Kreidler florett RS του 80

39χιλιοστα κυλινδρο και 39χιλιοστα διαδρομη μπιελας (δλδ 50cm διχρονιλα) με 27μμ dellorto και πολυ σκληρη αναλογια στα γραναζια 16 μπροστα , 29 πισω

flora6xr.th.jpg

στειλε πμ απλα για να κανονισουμε αν μπορεις και θες για κοντρα και φερε οσα τετραχρονα μοτερια θελεις χωρις νιτρο παντα. (μην ξεχνας ειμαι και 50αρις ειμαι και του 1980..)

spi 32m ποσο βγάζει? ;P

Αρχική απάντηση από giorgos th.

ε δεν θα το χαρακτηριζα σκοτεινο αυτο το κουτι...θα ελεγα λιγο ενοχλητικο αν το εχεις εκει διπλα ολη την ωρα μεσα στα ματια σου.

το αυτο αλλα αμα οπως δε σε ενοχλει...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.