Jump to content

Ανεμιστηρας απο runner στο pc μου

o polonos

Recommended Posts

Ο ανεμιστήρας ηταν πανω στο ψυγειο του νερου Ειναι 12V Και υπολογιζω οτι εχει περιπου 9.000 στροφες και θα των βαλω στο πανω μερος του κουτιου για να κατεβαζει των ζεστο αερα κατω. Και θα μπει εκει που ειναι το βελος και ειναι 120mm

post-4643-1416072674,4379_thumb.jpg

1) Νομίζω ότι θα κάνει πολύ θόρυβο. Αν δε σε απασχολεί αυτό, συνέχισε ακάθεκτος...

2) Ποιος ο λόγος να κατεβάσεις τον ζεστό αέρα κάτω??? Δε σε καταλαβαίνω... Όλοι γνωρίζουν ότι ο ζεστός αέρας πάει προς τα πάνω. Εσύ γιατί να τον κατεβάσεις κάτω και να κάνεις μπάχαλο τη ροή του κουτιού?

Και εγω το γνωρίζω και μαλλον θα τον βαλω να βγαζει. Και οταν δουλευει στα 12v οντως κανει πολυ θορυβο αλλα στους 10 και 9-8 ειναι μια χαρα και στροφαρει τρελλα

Το πρώτο PC ελικόπτερο. Να του βάλεις και τηλεχειρισμό....!!! ’σε το κουτί όπως είναι - που είναι όμορφο - και μην του ανοίγεις τσάμπα τρύπες.Θα το μετανιώσεις από το βουητό. Στο λέω γιατί έκανα και εγώ τις ίδια μαμακια με έναν tornado 9,2 στις 5000 στροφές:wall:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.