Jump to content

Εργαλείο Hard Disk Image

Mainframe

Recommended Posts

Παίδες καλησπέρα. Αν και έψαξα στο forum για να βρώ απάντηση στο ερώτημα που ακολουθεί δεν βρήκα κάτι σχετικό ή μου διέφυγε. Οπότε....Ψάχνω να βρω ένα σχετικά εύκολο εργαλείο για να κάνω image τους σκληρούς μου δίσκους και ιδιαίτερα αυτόν που φοράει το λειτουργικό με τους Drivers. Από την εμπειρία σας πιο προτείνεται? Δεν με πειράζει αν το image θα είναι σε dvd ή σε κάποιον άλλο δίσκο ή αν θα χρησιμοποιώ boot δισκέτα. Βέβαια τώρα που το καλοσκέυτομαι το καλύτερο θα είναι να είναι σε bootable DVD απλά και όμορφα. Καμιά ιδέα? Δώστε και κανένα link αν φυσικά το έχετε πρόχειρο.

Ευχαριστώ

;)

το ghost ηταν το καλυτερο και παιζει/επαιζε παντου αλλα η sh1t-mantec το εχει κανει poly bloatware, το acronis ειναι πολυ καλο αλλα σε καποια λαπτοπ το cd/dvd που φτιαχνεις δεν κανει βοοτ

ενα καινουργιο που δεν ειναι bloatware kai kanei boot παντου paragon exact image

Επειδή μου έκατσε μία φορά καλά και από τότε δε δοκίμασα κάτι άλλο, εγώ μπαίνω από λινουξάκι , έστω και knoppel , τραβάω ένα copy σε άλλο σκληρό ή σε dvd και αν ω μη γένοιτο συμβεί το μοιραίο απλά αντιγράφω από το σκληρό ή το dvd -πάλι μέσω λίνουξ

το GHOST το χρησιμοποιώ πάνω από 8 χρόνια με αρκετά προβληματα ,

κυρίως όταν το partition NTFS . Από restore image χάνει τους drivers σε ATI (CATALYST).

To TrueImage δεν έχει τέτοια προβλήματα (μην ξεχνάτε είναι linux based prg.)

και δεν χρησιμοποιεί DOS.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.