unseen Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13, 2009 Kαλημερες , Μετα απο 2+ χρονια αποφασισα να αγορασω νεο hardware για το 24/7 pc μου. Θα αντικαταστησει τον τιμιο 8400 με την P5K-e που με υπηρετησαν τοσο καιρο χωρις προβληματα. Ετσι βγαινοντας στη γυρα για να δω τι επιτελους θα πρεπει να διαλεξω ειδα οτι εχω μεινει αρκετα πισω τεχνολογικα και οτι θα επρεπε να ξοδευα περισσοτερα απο οτι υπολογιζα. Οπως και να χει η αναβαθμιση επρεπε να γινει. Κατεληξα λοιπον σε εναν i7 σε 1156 socket οποιος θα εμπαινε στην νεα μητρικη της evga p55 ftw. Μνημες ενα φτηνο σετακι της ocz triple,ασχετα αν χρησιμοποιω μονο τις 2 απο τις 3, εναν corsair ssd δισκο και μια Νvidia GTS250 μεταχειρισμενη απο ebay. Για αρχη λοιπον θα δουμε την μητρικη και θα κανω update οσο περναν οι μερες και μαθαινω την νεα αυτη πλατφορμα. Η συσκευασια, Εαν χρειαστω rma τοτε θα πρεπει να απευθυνθω κατευθειαν στην evga και οχι στο καταστημα Και εδω μια με ολα τα περιεχομενα Ενδιαφερον κομματι ειναι αυτη η πλακετα με την οποια μπορεις να οverclockαρεις το συστημα σου χωρις να μπαινεις στο bios ή μεσω software Πανοραμικη Cpu area Memory slots (οι γκρι ειναι αν εχεις 2 dimm) To chipset με την ψυκτρα Κουμπακια με ledακι στο κεντρο και επιλογεας bios. Τα bios τσιπακια και το post code display Oι πισω θυρες Δυο marvel καρτες δικτυου Αυτο ειναι μονο διακοσμητικο Τρυπες και για 775 cooler Kαι εδω το πρωτο boot Και εδω ενα unboxing video δοκιμαστικο που εφτιαξα για το καναλι μας στο youtube. Λοιπον αρχιζω δοκιμες και θα ανανεωσω το ποστ ****************** UPDATE ****************** Πρωτες δοκιμές Link to comment Share on other sites More sharing options...
elk Οκτώβριος 13, 2009 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2009 μεγειές και καλοδούλευτη Χρήστο.! ps γιατί δεν πήγες σε X58; Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Οκτώβριος 13, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2009 Γιατι οι χ58 μητρικες στα λεφτα αυτης της p55 δεν ειναι αξιολογες κατα τη γνωμη μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Οκτώβριος 13, 2009 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2009 Η μητρική απο ομορφια τα σπαει.Καλοριζικα Πατριδαα! Ολες οι μητρικες των i7 μπορουν να κανουν 4 Gigs για καθε μερα..+ οτι θα ειχες το ατου του Triple Channel και του HT. Ευτηχως που δεν ηρθε ο koumle μαζι σου οταν την αγοραζες.. Ρωτα τον ανδρεα τι επαθε..χαχαχ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Οκτώβριος 13, 2009 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2009 με γεια τα κουβαδακια ραααααα! εξηγησε μου λιγο τι εννοεις με το "Memory slots (οι γκρι ειναι αν εχεις 2 dimm)". Αν τις βαλω στα 2 μαυρα δεν παιζει; η μητρικη πως παει απο ρευματα; οτι δινεις παιρνεις ή ειναι σαν τις Ασους; ειδα εχει και reading points, καλη μαγκια! Ολες οι μητρικες των i7 μπορουν να κανουν 4 Gigs για καθε μερα..+ οτι θα ειχες το ατου του Triple Channel και του HT. μιλησε κανεις για ΜΟΝΟ 4GHz;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Chris_ Οκτώβριος 13, 2009 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2009 Μεγειες μαστορα και καλα κλοκια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Οκτώβριος 13, 2009 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2009 μεγειες χρηστο , για πες τι αισθηση σου αφησε τα καινουρια παιχνιδια και τι λειτουργικο περασες Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Οκτώβριος 13, 2009 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2009 μιλησε κανεις για ΜΟΝΟ 4GHz;;;; Mιλησε κανεις για ψυξη??:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Οκτώβριος 13, 2009 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2009 Mιλησε κανεις για ψυξη??:D οχι, αλλα το βλεπω στημενο εξω απο το κουτι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt Οκτώβριος 13, 2009 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2009 Μεγειες Θειο! Φενεται αρκετα συμπαγης σαν κατασκευη και εχει κ απλα γυρω απο το σοκετ :D Και απ'οτι βλεπω,το συνοδευτικο υλικο (καλωδια κτλ) ειναι πλουσιο.Απο τιμουλα που βρισκομαστε? Αντε καλη training-day ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Οκτώβριος 13, 2009 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2009 οχι, αλλα το βλεπω στημενο εξω απο το κουτι! ''Μετα απο 2+ χρονια αποφασισα να αγορασω νεο hardware για το 24/7 pc μου..'' Θα μπει soon στα insider ομως ...lol.. Αντε θειο παγωσε τα.:respect: Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Οκτώβριος 18, 2009 Author #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2009 Εγινε update του πρωτου ποστ με διαφορα αποτελεσματα απο δοκιμες που εκανα με την box ψυκτρα. Η απογοητευση μου σημερα ειναι ομως μεγαλη...Οπως ισως ειχατε διαβασει σε αυτη τη ειδηση αρκετα απο τα socket που χρησιμοποιει η evga ειναι ελλατωματικα. Σε ενα τετοιο μαλλον επεσα κι εγω. Το συστημα δουλευει αλλα δεν ξερω για ποσο...Εχω ηδη ξεκινησει την διαδικασια rma με την την evga και περιμενω απαντηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Οκτώβριος 18, 2009 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2009 ατυχια! τουλαχιστον καταλαβαν τι προβλημα υπαρχει ή θα παρεις πισω μητρικη με το ιδιο foxconn socket; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Οκτώβριος 18, 2009 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2009 Ευχαριστούμε για τα γραφήματα Χρήστο! RMA tha bitch! Και ζήτα μια Classified .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hadji_a Οκτώβριος 18, 2009 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2009 Χρηστο με τι ρευματα ξεκινησε το "μαυρισμα"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Οκτώβριος 19, 2009 Author #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2009 1.57 ηταν το ανωτερο που εδειξε το cpuz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_o/c Οκτώβριος 22, 2009 #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2009 Να κάνω και εγώ μία ερώτηση Τι socket ήταν αυτό unseen, Foxconn ή TYCO AMP; Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Οκτώβριος 22, 2009 Author #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2009 LOTES ειναι αλλα δεν σου εδωσε το δικαιωμα κανενας να ποσταρεις τις φωτο στο xs. To ξερεις oτι μπορει να μου δημιουργησεις προβλημα στο rma? Link to comment Share on other sites More sharing options...
koumle Οκτώβριος 22, 2009 #19 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2009 Να κάνω και εγώ μία ερώτηση Τι socket ήταν αυτό unseen, Foxconn ή TYCO AMP; Άμα δεις πιο προσεκτικά τις φώτο το γράφει και επάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Νοέμβριος 1, 2009 Author #20 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2009 Η μητρικη αλλαχθηκε και θα γινει αλλαγη και στον επεξεργαστη απο την Evga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.