Jump to content

wireless media player

cattino

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Επιτελους. το περιμενα μερικες εβδομαδες αλλα τελικα αξιζε τον κοπο.

δινω το λινκ και το απογευμα θα ανεβασω και φοτογφραφιες.

http://www.dlink.com/products/?sec=0&pid=318

Μόλις το άνοιξα έκανε μόνο του update το firmware!!!! Χλιδή.

:laughing:

Λογικά πάντως απο τις δοκιμές που έχω κάνει με htpc μέσω wireless για dvd kai hdtv πρέπει να κάνει σπασίματα γιατί στο wireless δεν μπορείς να πιάσεις μεγάλες ταχύτητες πάντως για avi kai mp3 πρέπει να βολεύει πολύ! :)

Αρχική απάντηση από panos2k

Λογικά πάντως απο τις δοκιμές που έχω κάνει με htpc μέσω wireless για dvd kai hdtv πρέπει να κάνει σπασίματα γιατί στο wireless δεν μπορείς να πιάσεις μεγάλες ταχύτητες πάντως για avi kai mp3 πρέπει να βολεύει πολύ! :)

σιγουρο ειναι αυτο!! εδω ειχα δοκιμασει να δω ταινια απο dvd μεσο LAN 100mb/s και εκανε κοψιματα.... τωρα βεβαια στα avi που ειναι το 1/4 ενος dvd δεν πρπει να εχει προβλημα αν και μου φαινεται και αυτο δυσκολουτσικο..........

Αρχική απάντηση από nickthegreek [Σήμερα, στις 10:53]

Πολύ καλο! Πόσο και απο που?:)

170$ απο www.tigerdirect.com με 20$ rebait και 10$ μεταφορικα<μαγκια>

Αρχική απάντηση από nick_p

σιγουρο ειναι αυτο!! εδω ειχα δοκιμασει να δω ταινια απο dvd μεσο LAN 100mb/s και εκανε κοψιματα.... τωρα βεβαια στα avi που ειναι το 1/4 ενος dvd δεν πρπει να εχει προβλημα αν και μου φαινεται και αυτο δυσκολουτσικο..........

DVD μια χαρα μου παιζουν μεσω wireless, τωρα το HD ειναι αλλη ιστορια

Αρχική απάντηση από nick_p [Σήμερα, στις 11:37]

ειναι μια χαρα. κι εγω το φοβομουνα αυτο. DVD δεν παιζει και δεν εχει HDMI. Το μεγαλο ατου ειναι το eradio!!! παιζει πανω απο 100 σταθμους απο το www.live365.com. και εχει και κατι αλλα οπως Napster (παλιες καλες εποχες) δεν εχω προλαβει ομως να τα τσεκαρω ακομα.

αρχεια mpg που δοκιμασα τα παιζει χωρις να χανει ουτε ενα frame.

Αρχική απάντηση από cattino [Σήμερα, στις 11:18]

170$ απο www.tigerdirect.com με 20$ rebait και 10$ μεταφορικα<μαγκια>

Απο Αμερική χωρίς τελωνίο? Το rebait τι σημαίνει?

Αρχική απάντηση από unstoppable

DVD μια χαρα μου παιζουν μεσω wireless, τωρα το HD ειναι αλλη ιστορια

’μα είσαι δίπλα στο access point οκ, αν έχεις signal κάτω απο 60% έχεις σπασίματα.

54Μbps στο wi-fi δεν έχεις ποτέ.

@ nick_p λογικά κάποιο firewall θα είχες ή κάτι τέτοιο με 100Μbps wired είσαι μιά χαρά.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.