cattino Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27, 2006 Επιτελους. το περιμενα μερικες εβδομαδες αλλα τελικα αξιζε τον κοπο. δινω το λινκ και το απογευμα θα ανεβασω και φοτογφραφιες. http://www.dlink.com/products/?sec=0&pid=318 Μόλις το άνοιξα έκανε μόνο του update το firmware!!!! Χλιδή.
panos2k Ιούνιος 27, 2006 #3 Ιούνιος 27, 2006 Λογικά πάντως απο τις δοκιμές που έχω κάνει με htpc μέσω wireless για dvd kai hdtv πρέπει να κάνει σπασίματα γιατί στο wireless δεν μπορείς να πιάσεις μεγάλες ταχύτητες πάντως για avi kai mp3 πρέπει να βολεύει πολύ!
nick_p Ιούνιος 27, 2006 #4 Ιούνιος 27, 2006 Αρχική απάντηση από panos2k Λογικά πάντως απο τις δοκιμές που έχω κάνει με htpc μέσω wireless για dvd kai hdtv πρέπει να κάνει σπασίματα γιατί στο wireless δεν μπορείς να πιάσεις μεγάλες ταχύτητες πάντως για avi kai mp3 πρέπει να βολεύει πολύ! σιγουρο ειναι αυτο!! εδω ειχα δοκιμασει να δω ταινια απο dvd μεσο LAN 100mb/s και εκανε κοψιματα.... τωρα βεβαια στα avi που ειναι το 1/4 ενος dvd δεν πρπει να εχει προβλημα αν και μου φαινεται και αυτο δυσκολουτσικο..........
cattino Ιούνιος 27, 2006 Author #6 Ιούνιος 27, 2006 Αρχική απάντηση από nickthegreek [Σήμερα, στις 10:53] Πολύ καλο! Πόσο και απο που? 170$ απο www.tigerdirect.com με 20$ rebait και 10$ μεταφορικα<μαγκια>
unstoppable Ιούνιος 27, 2006 #7 Ιούνιος 27, 2006 Αρχική απάντηση από nick_p σιγουρο ειναι αυτο!! εδω ειχα δοκιμασει να δω ταινια απο dvd μεσο LAN 100mb/s και εκανε κοψιματα.... τωρα βεβαια στα avi που ειναι το 1/4 ενος dvd δεν πρπει να εχει προβλημα αν και μου φαινεται και αυτο δυσκολουτσικο.......... DVD μια χαρα μου παιζουν μεσω wireless, τωρα το HD ειναι αλλη ιστορια
cattino Ιούνιος 27, 2006 Author #8 Ιούνιος 27, 2006 Αρχική απάντηση από nick_p [Σήμερα, στις 11:37] σιγουρο ειναι αυτο!! εδω ειχα δοκιμασει να δω ταινια απο dvd μεσο LAN 100mb/s και εκανε κοψιματα.... τωρα βεβαια στα avi που ειναι το 1/4 ενος dvd δεν πρπει να εχει προβλημα αν και μου φαινεται και αυτο δυσκολουτσικο.......... ειναι μια χαρα. κι εγω το φοβομουνα αυτο. DVD δεν παιζει και δεν εχει HDMI. Το μεγαλο ατου ειναι το eradio!!! παιζει πανω απο 100 σταθμους απο το www.live365.com. και εχει και κατι αλλα οπως Napster (παλιες καλες εποχες) δεν εχω προλαβει ομως να τα τσεκαρω ακομα.αρχεια mpg που δοκιμασα τα παιζει χωρις να χανει ουτε ενα frame.
nickthegreek Ιούνιος 27, 2006 #9 Ιούνιος 27, 2006 Αρχική απάντηση από cattino [Σήμερα, στις 11:18] 170$ απο www.tigerdirect.com με 20$ rebait και 10$ μεταφορικα<μαγκια> Απο Αμερική χωρίς τελωνίο? Το rebait τι σημαίνει?
panos2k Ιούνιος 27, 2006 #10 Ιούνιος 27, 2006 Αρχική απάντηση από unstoppable DVD μια χαρα μου παιζουν μεσω wireless, τωρα το HD ειναι αλλη ιστορια ’μα είσαι δίπλα στο access point οκ, αν έχεις signal κάτω απο 60% έχεις σπασίματα.54Μbps στο wi-fi δεν έχεις ποτέ.@ nick_p λογικά κάποιο firewall θα είχες ή κάτι τέτοιο με 100Μbps wired είσαι μιά χαρά.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.