anastasia78 Ιούλιος 2, 2006 Author #21 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2006 Ξερει κανεις κανα καταστημα εδω στην Θεσσαλονικη που να φερνει αυτο το μοντελο FUJITSU-SIEMENS AMILO Xi 1546?Αν ναι που μπορω να το βρω και ποσο περιπου κοστιζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Ιούλιος 2, 2006 #22 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2006 Αρχική απάντηση από anastasia78 [Σήμερα, στις 01:00] Ξερει κανεις κανα καταστημα εδω στην Θεσσαλονικη που να φερνει αυτο το μοντελο FUJITSU-SIEMENS AMILO Xi 1546? Αν ναι που μπορω να το βρω και ποσο περιπου κοστιζει? Απ'οτι βλέπω στον skroutz τα φέρνει η zeroone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Ιούλιος 2, 2006 #23 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2006 Νομίζω ότι το έχουμε παρακουράσει το θέμα. Κάθε μήνα τα ίδια. Ελπίζω να αγοράσεις επιτέλους οτιδήποτε για να ησυχάσεις και εσύ και εμείς και από εδώ και στο εξής θα αποφεύγουμε να σε ενημερώνουμε για οτιδήποτε καινούργιο για να αποφασίσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
anastasia78 Ιούλιος 4, 2006 Author #24 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2006 Γλυκε μου Tristino μου αρεσει να αλλαζω συνεχεια των φορητο μου υπολογιστη και να εχω παντα οτι ποιο καινουργιο κυκλοφορει στη Ελληνικη αγορα. Εχω εναν Acer Aspire 5652WLMi και τωρα θελω να τον αλλαξω και να παρω τον Fujitsu αργοτερα οταν θα βγει κατι αλλο παλι θα τον αλλαξω για να παρω κατι καλυτερο. Εσυ δεν κανεις λιγο πολυ το ιδιο? Πιστευω οτι μια φορα τον χρονο θα τον κανεις μια αναβαθμιση τον σταθερο σου και μπορει να αλλαξεις και τον φορητο σου. Ετσι δεν ειναι γλυκε μου Tristino? Φιλακια μωρο μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Ιούλιος 4, 2006 #25 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2006 Τότε ποιός ο λόγος των εκλήσεων για βοήθεια εδώ και τρεις μήνες αν δεν έχεις αλλάξει ακόμα μηχάνημα? Όταν θέλεις να πάρεις κάτι ρωτάς εκείνη την στιγμή τι κυκλοφορεί και όχι ένα χρόνο πριν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anastasia78 Ιούλιος 5, 2006 Author #26 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2006 Εγω απο οτι καταλαβες το ψαχνω αρκετα παρα πανω και ας ειναι κουραστικο ισως για εσενα αλλα μεσα σε αυτους τους μηνες αγορασα τον ACER και τωρα ξανα ετοιμαζομαι να τον αλλαξω. Ειναι κακο που τον αλλαζω? Μακια μωρακι μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexkhr Ιούλιος 6, 2006 #27 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2006 Πολύ αγάπη έπεσε ξαφνικά στο forum!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Ιούλιος 6, 2006 #28 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2006 Αν το έψαξες αρκετά παραπάνω και πήρες Acer μάλλον κάπου τα έχεις μπερδέψει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.