dellman Οκτώβριος 15, 2006 #21 Οκτώβριος 15, 2006 Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 12:48] με το οποιο εχεις καμια σχεση; Την σχέση με το εν λόγω κατάστημα τη ξέρεις και εσύ όπως και πολλά μέλη του Lab. Αν το θεωρείς τώρα διαφήμιση ή τις αναφορές για κάποιες προσφορές πάσο. Για μένα το θέμα δεν είναι στο αν αναφέρεται ένα κατάστημα ή όχι, αλλά στην αντίληψη και τη νοοτροπία κάποιων. Αυτά και το θέμα κλείνει από μένα οριστικά...
.38-.45 Οκτώβριος 15, 2006 #22 Οκτώβριος 15, 2006 τη σχεση σου την εμαθα μολις σημερα. ειλικρινα. και δεν ειναι η δουλεια μου να ξερω πως βγαζει καθενας το ψωμι του, ουτε και με ενδιαφερει. οπως δε νομιζω οτι απασχολει κανενα, με ποιο τροπο επιβιωνω εγω.ισοι μεταξυ ισων, καποια μελη ομως εχουν μια ιδιοτητα, που μπορει να προκαλεσει τα σχολια των υπολοιπων. αυτο ακριβως ζητω απο σας.
ea6gka Οκτώβριος 15, 2006 #23 Οκτώβριος 15, 2006 ολα αυτα για ενα τροφοδοτικο που δεν εχει καν 2ο 4πινο για τον επεξεργαστη και απαρχαιωμενες πιστοποιησεις?
yanni Οκτώβριος 15, 2006 #24 Οκτώβριος 15, 2006 Είναι απλό. Σε αυτό εδώ το forum δεν επιτρέπεται σε χρήστες που δουλεύουν σε κάποιο κατάστημα να ενημερώνουν τον κόσμο διότι προφανώς το κάνουν για δικότους συμφέρον. Αν π.χ. το κατάστημα που δουλεύουν έχει την καλύτερη τιμή θα πρέπει να κάνουν μόκο.Αντίθετα αν είναι π.χ. μέλη της ΔΟ του forum έχουν δικαίωμα να ανοίγουν threads για ομαδικές αγορές προιόντων από το εξωτερικό με 50% ανεβασμένη τιμή σε σχέση με την retail τιμη.
yanni Οκτώβριος 15, 2006 #26 Οκτώβριος 15, 2006 Αν θέλετε μπορείτε να παρουσιάσετε εσείς τα στοιχεία που διαθέτετε και τα οποία δείχνουν ότι μέλη του forum ποστάρουν αποκλειστικά για δικό τους όφελος ή έστω για όφελος των καταστημάτων στα οποία δουλεύουν. Μπορείτε να αποδείξετε ότι δεν ποστάρουν απλά από καλή διάθεση και για ενημέρωση των υπολοίπων μελών του forum?
Maximus Οκτώβριος 15, 2006 #27 Οκτώβριος 15, 2006 yanni το θέμα είναι μεγάλο και δεν είναι καλό να (ξανα)ανοίξει. Είναι βέβαιο ότι κάποιες από τις πωλήσεις τους το Πλαίσιο, τα Multirama και το E-shop τα οφείλουν σε αυτό το forum. Το ζήτημα είναι όμως ότι οι εργαζόμενοί τους, που κατηγορούνται για διαφήμιση, δεν παίρνουν τπτ από αυτή. Αυτό τους καθιστά, στη δική μου σφαίρα, αθώους. Τώρα για μερικούς που έχουν καταστήματα και διαφημίζουν άμεσα το υλικό τους (και δε μιλάω για special parts αλλά για απλά πράγματα που έχουν όλα τα καταστήματα), η γνώμη μου είναι ότι πρέπει να σβήνονται τα posts τους.Δες τι γίνεται στο XS πάντως που μου αρέσει. Εκεί οι σοβαροί χρήστες έχουν στις υπογραφές τους τις εταιρείες στις οποίες δουλεύουν και έτσι μπορείς να κρίνεις με άλλο μάτι. Ο Perkam όταν τον ρώτησα για PSUs μου είπε ότι το OCZ το 700άρι είναι καλό αλλά το Corsair HX620 είναι καλύτερο. Όταν στο λέει κάποιος που δουλεύει στην OCZ αυτό, σημαίνει πολλά.
.38-.45 Οκτώβριος 15, 2006 #28 Οκτώβριος 15, 2006 Αρχική απάντηση από yanni [Σήμερα, στις 18:33] Αν θέλετε μπορείτε να παρουσιάσετε εσείς τα στοιχεία που διαθέτετε και τα οποία δείχνουν ότι μέλη του forum ποστάρουν αποκλειστικά για δικό τους όφελος ή έστω για όφελος των καταστημάτων στα οποία δουλεύουν. Μπορείτε να αποδείξετε ότι δεν ποστάρουν απλά από καλή διάθεση και για ενημέρωση των υπολοίπων μελών του forum? ακριβως αυτο. δεν εχουμε κανενα στοιχειο για τιποτα απο τα δυο. σαν ΔΟ θελουμε να δειξουμε καλη πιστη, μπορει την ιδια καλη πιστη να δειχνουν και αρκετα αλλα μελη, εδω μεσα ομως υπαρχουν 5000+ μελη. προκειμενου καθε τοσο να εχουμε τα ιδια και τα ιδια και ξανα απο την αρχη, μηπως ειναι πιο καλο για ολους μας, οι 3-5 αυτοι που εχουν μια τετοια ιδιοτητα, να προσεχουν λιγο παραπανω αυτα που γραφουν, ωστε να μη δινουν το ερισμα σε καποιους για κακοβουλα σχολια; π.χ. μέλη της ΔΟ του forum έχουν δικαίωμα να ανοίγουν threads για ομαδικές αγορές προιόντων από το εξωτερικό με 50% ανεβασμένη τιμή σε σχέση με την retail τιμη. ελπιζω οτι θα απαντησεις σε αυτο.
ergotelis Οκτώβριος 15, 2006 #29 Οκτώβριος 15, 2006 :OT: δε τα μεταφέρετε αυτά off-topic μαζί και το δικό μου?Eντομεταξύ έγραψα κάποιες απόψεις μου στο off-topic αλλά δεν είπατε μια άποψη :OT:
ΝTG Οκτώβριος 15, 2006 #30 Οκτώβριος 15, 2006 η πλακα ειναι οτι αυτο το thread ξεκινησε 3 μηνες πριν... Ο beez θεωρησε οτι ηταν προσφορα και καλο να αναφερει οτι το ταδε μαγαζι ειχε αυτο το τροφοδοτικο στα 112. 3 μηνες μετα καποιος κατεριψε αυτο το ρεκορ και το πηρε στα 105... Φανταζομαι κανεις δεν ειδε ημερομηνιες εεε? [Ηρωδης]Kill newbies. Aποδεικνυεται περιτρανα οτι αργα η γρηγορα αυτοι θα φερουν την καταστροφη ακομα και εν-αγνοια τους[/Hρωδης] Υ.Γ Μην ασχοληθει κανεις σοβαρα με τον "ηρωδη"..παρα μονο αν θελει να δωσει καποιον χιουμοριστικο τονο στη συζητηση και ξεφυγουμε απο τον αναδρομο ερμη!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.