Jump to content

Hiper 580w

beez

Recommended Posts

ε κοιτα οχι ακριβώς παντού γιατι καλα τα online shop αλλα αν σε παρομοια τιμη μπορεις να μπεις σε μαγαζί physical και να το χτυπήσεις οτι ωρα θελεις και χωρις μεταφορικά δεν ειναι το ιδιο.

στο ενδιαμεσο ενας γνωστος με ενημερωσε οτι το multirama extreme παιζει καλύτερη τιμή και απο αυτη που αναφέρεις στην σελίδα. ο σκρουτζ εντωμεταξύ λεει οτι ο αμέσως επόμενος ειναι 117 και 129 αντίστοιχα.

Στα περισσοτερα καταστηματα που κοιταζα για να αγορασω το ακριβοτερο ηταν 120 ευρα

-deleted post-

απλα δεν ειναι καποιου ειδους προσφορα.Απο τοτε που πρωτοβγηκε καπου εκει παιζει σε τιμη...

Ειχε ακουστει οτι στην αγγλια κανει 95€.....

Δεν ειναι οπως στο πλαισιο που εδινε(λεμε τωρα) Χ800ΧΤ με 80€..

δεν γνωρίζω την σχετικη φασαρία που έγινε με μαγαζιά. επειδή και εγω ειμαι σε αναζήτηση διαφορων parts αυτη την περιοδο, μου φάνηκε καλη προσφορά.

δεν δουλεύω και δεν εχω συμφέρον για κανένα απο τα μαγαζία που προτάθηκαν (π.χ. πλαισιο η μυλτιράμα).

φαντάζομε αν προεκυπτε προβλημα η μοντεράτορς θα είχαν ηδη επέμβει οποτε ας μην αυτολογοκρινόμαστε.

αν οντος ειναι προβλημα, δεν θα ξαναποστάρω στη σχετική ενότητα...

• 3 months later...
Αρχική απάντηση από georarg

αλλα διαθεσιμοτητα μετα απο 24 ωρες...

Ίσως όμως μια βόλτα σε κατάστημα να το βρεις άμεσα διαθέσιμο!

Θα απάντησω αν και δεν πρέπει.

Το 90 πάει μόνο στο Στράτο σε μορφή πλάκας. Από κει και πέρα δεν έκανα κάτι μεμπτό. Αναφέρα την τιμή σε ένα κατάστημα. Τώρα πως θέλετε να βλέπετε τα πράγματα είναι δικό σας θέμα. Αν σας ενόχλησαν τα ποστ μου πέστε το να τα διαγράψω.

Αρχική απάντηση από dellman [Σήμερα, στις 12:45]

Αναφέρα την τιμή σε ένα κατάστημα.

με το οποιο εχεις καμια σχεση;

Eγω παλι το ειπα επιτηδες....

Ηθελα να δω αντιδρασεις...γιατι βλεπω παμπολλες φορες να γινονται αναφορες(διαθεσιμοτητες,περιοχη,τιμη,λολ) σε μαγαζια κι τιμες..αλλα δεν λεει κανενας τιποτα περι διαφημισης....με εμενα ειναι το προβλημα παιδες?Αμα δεν δουλευα εκει θα υπηρχε προβλημα?

Ολοι οι αλλοι που δεν δουλευουν σε μαγαζια επιτρεπεται να λενε τιμες και εγω οχι?

Η μηπως η νοοτροπια του κλασσικου Ελληνα?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.