Jump to content

estate car απο γερμανια???

giorgos_cupra

Recommended Posts

Ρε παιδια,τι ειναι αυτο το estate car που γραφει διπλα απο μερικα αμαξια στο mobile?Αυτα δεν ειναι καλα για αγορα?Και επισης αυτο το second hand που γραφει,εννοει πως για μενα θα ειναι δευτερο χερι,ή οτι εγω θα το παρω σαν τριτος ιδιοκτητης?:confused: :confused: :confused:

• 2 weeks later...

Λοιπόν φίλε μου ένα έχω να σου πώ

τράβα για κανένα μεταχειρισμένο απο Γερμανία για πολλούς λόγους

1)ΟΙ γερμανικοι δρόμοι δέν συγκρίνονται με τους δικούς μάς αυτό συμένει λιγότερες θφορές και καταπονίσεις του αμαξόματος

2)50-60Χλμ στήν γερμανία το αμάξι θεωρείτε <<πάλιο>>

3)σε τρακαρίσματα τους υποχρενη ο νόμος να το διλώνουν

και πολλα άλλα καλα του Γερμανικού συστήματος

1)ΟΙ γερμανικοι δρόμοι δέν συγκρίνονται με τους δικούς μάς αυτό συμένει λιγότερες θφορές και καταπονίσεις του αμαξόματος

Αρχική απάντηση από GO(O)D BOY [Χθες, στις 23:18]

σίγουρα, δε διαφωνώ, αλλά:

απατεώνες υπάρχουν παντού, και στη Γερμανία ... ξέρω και για εισηγμένα εκ Γερμανίας "τροπέτα" που τα βαφτίζανε και ατρακάριστα... προσοχή λοιπόν...

το αμάξωμα δεν θα έλεγα οτι παθαίνει και τπτ μην γινόμαστε υπερβολικοί....

Επίσης μην ξεχνάς ότι απο πλευράς φθοράς δεν είναι τόσο χάλια εδώ στην Ελλάδα: Ψηλές θερμοκρασίες, όχι πολύ υγρασία, σίγουρα όχι πολλές βροχές και ,ίσως το κυριότερο, δεν έχουμε και πολλά χιόνια... Το τελευταίο το αναφέρω διότι χιόνι στους δρόμους = Αλάτι στους δρόμους = μεγαλύτερη φθορά λόγω διάβρωσης... ;)

giorgos_cupra νομίζω το estate car αναφέρεται στο ότι το αυτοκίνητο είναι σε μεσίτη (μάντρα)...

Αρχική απάντηση από GO(O)D BOY [Χθες, στις 23:18]

σίγουρα, δε διαφωνώ, αλλά:

απατεώνες υπάρχουν παντού, και στη Γερμανία ... ξέρω και για εισηγμένα εκ Γερμανίας "τροπέτα" που τα βαφτίζανε και ατρακάριστα... προσοχή λοιπόν...

το αμάξωμα δεν θα έλεγα οτι παθαίνει και τπτ μην γινόμαστε υπερβολικοί....

Επίσης μην ξεχνάς ότι απο πλευράς φθοράς δεν είναι τόσο χάλια εδώ στην Ελλάδα: Ψηλές θερμοκρασίες, όχι πολύ υγρασία, σίγουρα όχι πολλές βροχές και ,ίσως το κυριότερο, δεν έχουμε και πολλά χιόνια... Το τελευταίο το αναφέρω διότι χιόνι στους δρόμους = Αλάτι στους δρόμους = μεγαλύτερη φθορά λόγω διάβρωσης... ;)

giorgos_cupra νομίζω το estate car αναφέρεται στο ότι το αυτοκίνητο είναι σε μεσίτη (μάντρα)...

παφ το θεμα ειναι οτι για να φερεις να κανεις να δηξεις θα σου φαει πολλα και ετσι πας στον πιον εξυπνο στην μαντρα και πληρωνεις το αμαξι στην τιμη γερμανιας τις διακασιες μεταβιβασης τελωνεια etc ε και 2500 χιλιάρικα ακομα μπορει και παραπανω για τον μαγκα της μαντρας :(

παφ το θεμα ειναι οτι για να φερεις να κανεις να δηξεις θα σου φαει πολλα και ετσι πας στον πιον εξυπνο στην μαντρα και πληρωνεις το αμαξι στην τιμη γερμανιας τις διακασιες μεταβιβασης τελωνεια etc ε και 2500 χιλιάρικα ακομα μπορει και παραπανω για τον μαγκα της μαντρας :(

Αρχική απάντηση από GO(O)D BOY [14-07-2006 23:18]

στην γερμανια ψηφιστηκε νομος και πλεον η αλλαγη του χιλιομετρητη απο πταισμα θεωρειται κακουργημα ....για να φτασει το γερμανικο συστημα να αλλαξει τον νομο φανταζομαι τι γινοτανε.

επισης ενας μεσος γερμανος καλυπτει τον χρονο τα διπλασια χιλομετρα απο εναν μεσο ελληνα....

οι γερμανοι δεν αλλαζουνε τα αυτοκινητα σαν τα πουκαμισα -οπως πιστευουνε οι ελληναρες- αλλα οταν συντρεχουνε καποιοι λογοι

1) το αυτοκινητο εχει περασει 5ετια

2) το αυτοκινητο εχει περασει τα 100.000 χιλ

3) το αυτοκινητο βγαζει συνεχεια προβληματα αδικαιολογητα

4) το αυτοκινητο εχει τσαλακωθει...καλη αγορα

Αρχική απάντηση από GO(O)D BOY [14-07-2006 23:18]

στην γερμανια ψηφιστηκε νομος και πλεον η αλλαγη του χιλιομετρητη απο πταισμα θεωρειται κακουργημα ....για να φτασει το γερμανικο συστημα να αλλαξει τον νομο φανταζομαι τι γινοτανε.

επισης ενας μεσος γερμανος καλυπτει τον χρονο τα διπλασια χιλομετρα απο εναν μεσο ελληνα....

οι γερμανοι δεν αλλαζουνε τα αυτοκινητα σαν τα πουκαμισα -οπως πιστευουνε οι ελληναρες- αλλα οταν συντρεχουνε καποιοι λογοι

1) το αυτοκινητο εχει περασει 5ετια

2) το αυτοκινητο εχει περασει τα 100.000 χιλ

3) το αυτοκινητο βγαζει συνεχεια προβληματα αδικαιολογητα

4) το αυτοκινητο εχει τσαλακωθει...καλη αγορα

Αρχική απάντηση από JdCZT [Σήμερα, στις 02:59]

Σημαίνει οτι είναι κλεμμένο και θέλει να σου πιάσει τη κολάρα ο Ελληνας μαντράς (πλάκα κάνω ξέρει ο Γιώργος.........):devil:

Χαχαχαχα ωραιος:p :P :p :P

Αρχική απάντηση από JdCZT [Σήμερα, στις 02:59]

Σημαίνει οτι είναι κλεμμένο και θέλει να σου πιάσει τη κολάρα ο Ελληνας μαντράς (πλάκα κάνω ξέρει ο Γιώργος.........):devil:

Χαχαχαχα ωραιος:p :P :p :P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.