jobous Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26, 2006 Παιδιά ένας πολύ καλός μου φίλος αγόρασε πρίν 2 χρόνια έναν Acer 1511 Lmi. Ένα μήνα πρίν άρχισε να του σβήνει στα καλά καθούμενα. ’ρχισε να το λειτουργεί χωρίς την μπαταρία πάνω και για λίγο καιρό έδειξε ότι λειτουργούσε σωστά. Αλλά (όπως πάντα το μεγάλο αλλά) πριν 10 μέρες πλέον άρχισε να παρουσιάζει πάλι το ίδιο πρόβλημα. Το πάει μια ωραία μέρα στην MDI. Τους παίρνει τηλέφωνο σήμερα και του λένε πρόβλημα μητρική, επεξεργαστής και κάτι άλλα ψηλά... Και φτάνουν το πακετάκι στα 600,00 . Εκτός του ότι δεν είμαστε σίγουροι αν είναι τα παραπάνω το πρόβλημα (ή καμια υπερθέρμανση ας πούμε) αλλά απλώς θέλουνε να βγάλουνε κάτι τα παλικάρια, φτάνουμε στο τελικό ερώτημά μας : Μήπως υπάρχε κανένας που μπορεί να επισκευάσει το laptop (αφού φυσικά το κοιτάξει και μας πει και αυτός την γνώμη του) εκτόσ αντιπροσωπείας (και πάντα εντός Αττικής) ?Θα βοηθήσει πολύ αν κάποιος ξέρει και μας πεί.Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jstark Ιούλιος 7, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2006 Παρομοιο προβλημα αντιμετωπιζω και γω με το 1513LMi. Το δικο μου σβηνει συνεχως απο μονο του χωρις να ξερω το γιατι. Μετα απο 1-2 ωρες συνεχων επανεκκινησεων δουλευει κανονικα. Δεν ξερω τι παιζει, ισως καποιο βραχυκυκλωμα, ισως κατι αλλο. Το θεμα ειναι πως δυσκολα θα βγαλουμε ακρη (χωρις να ξοδεψουμε πολλα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
jobous Ιούλιος 7, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2006 Αρχική απάντηση από jstark [Σήμερα, στις 20:13] Παρομοιο προβλημα αντιμετωπιζω και γω με το 1513LMi. Το δικο μου σβηνει συνεχως απο μονο του χωρις να ξερω το γιατι. Μετα απο 1-2 ωρες συνεχων επανεκκινησεων δουλευει κανονικα. Δεν ξερω τι παιζει, ισως καποιο βραχυκυκλωμα, ισως κατι αλλο. Το θεμα ειναι πως δυσκολα θα βγαλουμε ακρη (χωρις να ξοδεψουμε πολλα). Φίλε μου τελικά αποδείχθηκε και από άλλον τεχνικό ότι υπάρχει πρόβλημα σε μητρική και επεξεργαστή. Επομένως δεν συμφέρει η επισκευή του (600 και 2-3 μήνες αναμονή). ’ρα άλλος ένας φορητός που πάει στα σκουπίδια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.