Jump to content

Ποια 20" TFT?

Hydrus

Recommended Posts

Ειμαι μεταξυ http://www.eshop.gr/search_per.phtml...4%F3%FE%ED+TFT

των οθονων 20" αφου ειναι και οι μονες που πολυκυκλοφορουν και σχετικα οικονομικες.Eαν διεθετα παραπανω χρηματα θα πηγαινα για την ΝΕC LCD20WGX2 αλλα δεν πιστευω οτι αξιζει τα παραπανω 200.Διαβασα καποιες προσφατες καταχωρησεις σχετικα με την Philips και την LG και με παραξενεψε αυτα που ειδα για την LG.Δλδ για το τεχνητο 1400:1 και την ατονια στα χρωματα στα απιχνιδια οπως το F.E.A.R. Επειδη ειμαι κατεξοχην gamer και εν συνεχεια σινεφιλ θα ηθελα ποερισσοτερες αποψεις σχετικα με τα 2 monitors δλδ Philips-LG

Μιας και το link δεν παίζει ακόμα, αν εννοείς 20αρες wide, το θέμα έχει πολυσυζητηθεί (κάνε ένα search) και νομίζω το 90% συμφωνεί ότι στα λεφτά της η Philips είναι η καλύτερη λύση.

Εμενα δουλευει το λινκ.Εσας γιατι οχι ρε γμτ?Anyway ειναι η κατηγορια με τις 20" που εχει το eshop(που ειμαι πληρως απογοητευμενος ως after sales αλλα λεμε τωρα).Τα διαβασα οοολα για την Philips και ειδα μονο αρνητικα για τν LG για αυτο ρωταω ρε παιδια.Το μονο που μου εκανε εντυπωση ειναι το leaking που ανεφεραν ολοι και αναγκαστικα εκαναν RMA.Δλδ θα παιρνω νεα οθονη ψοφια στο κουτι της?

Ok λοιπον Philipso-παιδα απ την στιγμη που δεν μου περισσευουν για 24" τι να κανουμε "συμβιβαζομαστε" στα 20" :hehe: .Κατι αλλο στην αναλυση αυτη βλεπετε πριονοτα τα εικονιδια οπως στις 19" TFT?.Ειναι ενας απ τους λογους που αντιπαθω τις 19" γιατι στις 17" ειναι οκ

Η 20άρα είναι ανάλυσης 1680 χ 1050 , ενώ η 19άρα είανι 1280χ1024 , ίδια δηλαδή με την ανάλυση της 17άρας , οπότε λίγο δύσκολο το βλέπω να διακρίνεις πριονίδι σε αυτές ;)

Πάντως απότι φαίνεται από το 2ο λινκ σου φύγανε και η Philips , και η LG

Ναι οντως φυγανε...Επειδη βλεπω καθημερινα μια LG 1915S και μια 1750 για αυτο το λεω.Το 1280Χ1024 ως native στην 19" ειναι λιγο σαχλαμαρα.Στην 17" ειναι το ιδανικο.Και πιστευω οτι στην 20" το 1680Χ1050 θα ειναι το ιδανικο(εφοσον δεν μπορει να το απεικονισει μια 19")

Αρχική απάντηση από Hydrus

............. .Κατι αλλο στην αναλυση αυτη βλεπετε πριονοτα τα εικονιδια οπως στις 19" TFT?.Ειναι ενας απ τους λογους που αντιπαθω τις 19" γιατι στις 17" ειναι οκ

Pixel pitch

17" -> 0.264mm (1280x1024)

19" -> 0.294mm (1280x1024)

20" -> 0.258mm (1680x1050)

Οποτε μην ανησυχεις αφου στην 20αρα ειναι ακομα μικροτερο το μεγεθος τως pixel...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.