cosmic Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26, 2006 Σημερα το πρωί επισκεφτηκα τα carrefour Αμαρουσίου προκειμένου να αγοράσω μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή (δείγμα βιτρίνας).Φτάνοντας στο τμημα με τα ηλεκτρονικά ζήτησα απο τον υπάλληλο-πωλητη να μου δώσει την συσκευασία της μηχανης προκειμένου να ελεγξω τα συνοδευτικάτης.Ο πωλητής μου απάντησε οτι η συσκευασία βρίσκεται σε καποιο χρηματοκιβώτιο και θα έπρεπε να περιμένω.....Αφού περιμενα για κανενα δεκάλεπτο χωρίς αποτέλεσμα αποφασισα να πάω σε κάποια αλλη δουλεια που είχα και παρακάλεσα τον πωλητή να αφήσει στο ταμείο την συσκευασια την μηχανής προκειμένου να επιστρέψω εκ νεου στο κατάστημα για να την πάρω.Γυρνώντας στο κατάστημα μετα από 40 περίπου λεπτα βρήκα την συσκευασια στο ταμείο και αφου την έλεγξα ζήτησα να μου φέρουν την μηχανή.Μετα από 5 λεπτα ηρθε η μηχανή στο ταμείο αλλα δυστηχως εκει ανακάλυψαν οτι δεν είχε γίνει η εκπτωση στην μηχανή οποτε αυτή φενοταν δηλαδή ακριβότερη στο συστημα τους. Περίμενα λοιπον ένα εικοσάλεπτο για μια ακομη φορα μεχρι να βρεθει ο αρμόδιος υπάλληλος προκειμενου να γίνει η εκπτωση στην μηχανη....Φτανοντας ο αρμόδιος , συμπληρωσε ενα χαρτι με τον πωλητή και στην συνέχεια αποχώρησαν αμφοτεροι λεγοντας μου οτι σε 5 λεπτα θα μπορουσα να πληρώσω....Επιτελους 20 λεπτα μετα μπορεσα να πληρώσω.Με αλλα λόγια επισκεφτηκα το κατάστημα 2 φορές και χρειαστηκε να περιμένω 1 περιπου ωρα σε ενα κατάστημα που εκεινη την ωρα ηταν άδειο απο πελάτες (σκεφτητε να είχαν και αλλο κοσμο να εξυπηρετήσουν) .Προσπάθησα να ζητήσω εξηγήσεις απο την διευθυνση του καταστηματος και η ανεπίσημη απάντηση που έλαβα ηταν:ναι εχετε δικιο αυτη είναι η κατάσταση.Ααα! μου ζητησαν και συγνωμη αφου μίλησα με τουλαχιστον 3 ατομα χωρις να καταφέρω να βρω τον διευθυντη του καταστήματος ο οποίος διαρκώς απουσιαζε.......Και βέβαια έχασα επιπλεόν μια πολύτιμη ώρα...Μηπως τελικά τα συγκεκριμένα καταστήματα θα πρεπει να περιορισθούν σε προιοντα ραφιου (γιαουρτια αναψυκτικά και αφρόλουτα) και να αφήσουν αλλους πιο ειδικούς να ασχοληθούν με προιόντα τεχνολογίας......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιούνιος 26, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2006 φιλε μου μαλλον δικο σου ειναι το λαθος που πηγες να παρεις ψηφιακη μηχανη απο καταστημα που πουλαει και γιαουρτια. Αν εχεις καποιο προβλημα(ευχομαι να μην εχεις ποτε) θα ηθελα να ηξερα ποση ωρα θα κανουν για να σε εξυπηρετησουν καθως επισης και τι απαντηση θα δωσουν σε μια εξεδικευμενη ερωτηση σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.