Jump to content

γιατι δε βγαινουν παιχνιδια fighting οπως το Mortal kombat σε pc πια?

tolis861416003225

Recommended Posts

μετα το μορταλ κομπατ 4 το 97 κυκλοφορησε ξανα καποιο αλλο? γιατι? μηπως για να ειναι ειναι τα μοναδικα παιχνιδια που θα εχουν αποκληστικοτητα οι κονσολες?

ξερω ναι και το εχω σκεφτει και εγω!! αλλα δε λεει καθολου ομως... το ιδιο και τα παιχνιδια της φορμουλα 1 .... η κωλοσονυ εχει παρει τα δικαιοματα για τις κονσολες της.... :shifty:

Ίσως θα πρέπει να αναρωτηθείτε, για αυτό που πραγματατεύεται το θέμα, όλοι όσοι αγοράζετε τα παιχνίδια στο pc κυρίως πειρατικά. Έχουν κλείσει-αγοραστεί αρκετές αξιόλογες εταιρείες. Οπότε λουζόμαστε τις βλακείες του παρελθόντος.

για ποιο πραμα μιλας ακριβως? ποιες βλακιεσ? και το πως αγοραζει ο καθενας τα παιχνιδια(αν τα αγοραζει) τι σχεση εχει να κανει? οσοι δεν τα προμιθεβονται νομιμα ειναι πολυ λιγοτεροι απο αυτους που τα περνουν νομιμα...

Αρχική απάντηση από tolis86

για ποιο πραμα μιλας ακριβως? ποιες βλακιεσ? και το πως αγοραζει ο καθενας τα παιχνιδια(αν τα αγοραζει) τι σχεση εχει να κανει? οσοι δεν τα προμιθεβονται νομιμα ειναι πολυ λιγοτεροι απο αυτους που τα περνουν νομιμα...

Βρε Τόλη πέρα από του ότι κάνουμε τρομέρες προσπάθειες για ακόμα μια φορά να καταλάβουμε τι γράφεις δεν σκέφτεσαι κιόλας. Έχει να κάνει σχέση ότι οι δημιουργοί δεν αμοίβονται. Για αυτό με τον ένα η τον άλλο τρόπο εξαφανίζονται. ΤΟ τελευταίο συμπέρασμα πως το έβγαλες; Καταργήθηκαν οι DSL και τα p2p;;;

τρομερες προσπαθειες?γιατι?το τι σχεση εχει να κανει που ρωταω συνδεεται με το τελευταιο μου συμπρερασμα που βγαινει απ'το οτι ειναι πολυ περισοτερα τα παιδια ως 15 ετων που ή δεν εχουν σπιτι τους ιντερνετ,και ποσο μαλλον δσλ,ή εχουν αλλα δε ξερουν να χρησιμοποιουν π2π και ζητανε απο το πατερα τους να τους παρουν το παιχνιδι που θελουν απο οσοι ειναι αυτοι ανω των 15 που εχουν δσλ και κατεβαζουν παιχνιδια

Συγνώμη το συζητάμε κι όλας το θέμα; Μέχρι και τα video-club γράφουν games. Έλεος... Ας ρίξουν τις τιμές στα επίπεδα των ΗΠΑ να τα πάρουμε αυθεντικά... Βέβαια, υπάρχουν κι αυτοί που δεν ικανοποιούνται από την κόπια (LAN κλπ), κι αναγκαστικά τα παίρνουν original. Αλλά τουλάχιστον στην Ελλάδα, ας μη συγκρίνουμε τα 2 ποσοστά μεταξύ τους.Ακόμη και τα παιδιά του δημοτικού, ξέρουν τί παίζει, δεν είναι χαζά. Βρίσκει το game 1 και το αντιγράφει σε όλους...

Αρχική απάντηση από trendy

Ίσως θα πρέπει να αναρωτηθείτε, για αυτό που πραγματατεύεται το θέμα, όλοι όσοι αγοράζετε τα παιχνίδια στο pc κυρίως πειρατικά. Έχουν κλείσει-αγοραστεί αρκετές αξιόλογες εταιρείες. Οπότε λουζόμαστε τις βλακείες του παρελθόντος.

[Πονεμένος Adventuras σε στέρηση]

Πολύ σωστά!

[/Πονεμένος Adventuras σε στέρηση]

Θα προσέθετα επίσης: Τα λάθη όχι μόνο του παρελθόντος αλλά και του παρόντος.

Αρχική απάντηση από zyx

πιστευεται δλδ οτι αν τα περναμε ολοι τα παιχνιδια γνησια τα games δεν θα ειχαν bugs προβληματα κτλ?

Δεν μιλάμε για bugs κλπ αλλά για πιο ακραία / σημαντικά φαινόμενα όπως πχ έκλειψη ολόκληρων κλάδων.

Προσωπικά τελευταία έχω αγοράσει 2-3 games (από play.com γιατί οι τιμές στην Ελλάδα είναι όντως εξωφρενικές) μόνο και μόνο για υποστήριξη σε τύπους παιχνιδιών, με τα οποία πέρασα πολύ όμορφα στο παρελθόν και τα οποία δεν θέλω να εκλείψουν (και δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ ακόμα μαζί τους).

ναι απλα αυτο το 'προβλημα' πιστευω το διμιουργησαν απο μονοι τους. ακριβες τιμες παιχνιδια χωρης εξελιξη (δλδ το τερματιζω σε 5 ωρες πχ λεμε και τελος) bugs προβληματα κτλ. εδω βγενουν τιτλοι και περιμενης το patch για να παιξεις. μετα με τη καρδια να πας να τους πληρωσεις τα υπερβολικα χρηματα που ζητανε. και οσο για μενα εδοσα ποσα λεφτα στην blizzard στο wow αλλα δεν το σκευτομε δεν τα λυπηθηκα. ευχαριστηθηκα το game ασχετα αν με κατεστρεψε :p αλλα πχ αν τα εδινα στο dungeon lords που ακομα δεν ξερω αν λυσαν τα bug ε τοτε θα εκλεγα με μαυρο δακρυ.

και εγω λυπηθηκα που πουληθηκε η psygnosis αλλα τι να κανουμε

Αρχική απάντηση από zyx

ναι απλα αυτο το 'προβλημα' πιστευω το διμιουργησαν απο μονοι τους. ακριβες τιμες παιχνιδια χωρης εξελιξη (δλδ το τερματιζω σε 5 ωρες πχ λεμε και τελος) bugs προβληματα κτλ. εδω βγενουν τιτλοι και περιμενης το patch για να παιξεις. μετα με τη καρδια να πας να τους πληρωσεις τα υπερβολικα χρηματα που ζητανε. και οσο για μενα εδοσα ποσα λεφτα στην blizzard στο wow αλλα δεν το σκευτομε δεν τα λυπηθηκα. ευχαριστηθηκα το game ασχετα αν με κατεστρεψε :p αλλα πχ αν τα εδινα στο dungeon lords που ακομα δεν ξερω αν λυσαν τα bug ε τοτε θα εκλεγα με μαυρο δακρυ.

και εγω λυπηθηκα που πουληθηκε η psygnosis αλλα τι να κανουμε

Συμφωνώ αλλά δεν φταίνε μόνο οι υψηλές τιμές.

Εδώ βλέπεις ανθρώπους που 10 να έχει η κόπια και 11 το πρωτότυπο, δεν θα το σκεφτούν καν και θα πάρουν την κόπια.

Κάποια πράγματα είναι απλώς θέμα (κακής) νοοτροπίας.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.