Jump to content

Τοποθετηση επεξεργαστη και μνημεων σε φορητο...

F i L

Recommended Posts

Γεια σας παιδια.Θα ηθελα να σας ρωτησω αν ειναι σχετικα ευκολο να τοποθετηθει ενας επεξεργαστης σε εναν φορητο υπολογιστη.

Πρωσωπικα εχω γνωσεις μονο για επιτραπεζιους υπολογιστες και θεωρω τον εαυτο μου αρκετα καλο σε θεμα hardare...ομως δεν ειχα ποτε μου φορητο.Βρηκα εναν πολυ καλο φορητο υπολογιστη χωρις επεξεργαστη και μνημες τα οποια 8α πρεπει να αγορασω εγω extra..

Φανταζομαι οι μνημες θα μπαινουν ευκολα...ο επεξεργαστης ομως;

Οποια βοηθεια καλοδεχουμενη...

στα περισσοτερα λαπτοπ πλεον οι μνημες μπαινουν κατω απο ενα καπακι μονες τους χωρις να χρειαζεται να ξεβιδωσεις κατι αλλο.

οι επεξεργαστες ομως χρειαζονται παραπανω διεργασια.

σε ορισμενα λαπτοπ χρειαζεται να ξεβιδωθει ολοκληρο το πισω μερος και να αφαιρεθει και η ψυκτρα.διαδικασια που χρειαζεται προσοχη και μελετη στο βιβλιαρακι του λαπτοπ για το εσωτερικο του πριν ξεκινησεις.

λογικα ομως εαν πιανουν τα χερια σου και διαθετεις ενα λεπτο κατσαβιδακι μια χαρα θα εισαι:)

Πραγματικη ευκαιρια αν θελετε την γνωμη μου...Παω να το παρω σημερα ή αυριο.Ευχαριστω παντως....

EDIT:

Ρε παιδια ομως ποιον λετε να βαλω;

540J

570J

511

Καλα για τον δευτερο δεν το κοβω γιατι εκτος απο πολυ ακριβος θα ειναι και πολυ ζεστος....

Ξερετε αν καποιος απο αυτος υποστηριζει 64Bit;

Mε τα επιπλεον χρηματα που θα δωσεις για μνημες,cpu,hdd μαλλον αγοραζεις κατι καλυτερο και πολυ πιο συγχρονο.Εξαιρουμενης της vga.Παντως το πιθανοτερο ειναι οτι ειναι demo κομματι.Το εχουν κανει και παλαιοτερα με τα παλια τους barebones.

Καλοριζικο παντως και πες μας τις εντυπωσεις σου.

Koμματι βιτρινας.Την ειχα παθει και εγω τον Νοεμβριο.Το ειχα ηδη παραγγειλει και ερχοταν με την μεταφορικη.Εμαθα μετα οτι ηταν κομματι βιτρινας,πηρα τηλ οπου μου το επιβεβεβαιωσε και ενας υπαλληλος.Φυσικα και ακυρωσα την παραγγελια.Ηταν τοτε το 17wp.Στην τελικη χεστηκα αν εχει 17αρα και αν μου λεει ο τεχνικος οτι εχει εγγυηση 1 ετος.Ηταν σε μια βιτρινα δεν ξερω εγω ποσο καιρο, η οθονη θα ειχε γραψει καμποσες ωρες, και στην τελικη για 200ε παρακατω δεν θα κουβαλαω παντα το αγχος μην μου παθει κατι μετα το τελος της εγγυησης.Ποσο μαλλον οταν κουβαλαει σε σασι των 5.5kg (οπως αυτο που θελεις) desktop επεξεργαστη και την 6800.

Αν νομιζεις οτι ενα μοντελλο που πουλαγαν 2000ε πριν εναν μηνα το σκοτωνουν για πλακα στα 500ε εισαι γελασμενος.

Μακαρι βεβαια να κανω λαθος και να σου ερθει καινουργιο/σφραγισμενο χωρις προβληματα.

ΥΓ Εισαι σιγουρος οτι οι επεξεργαστες που ψαχνεις ειναι ετοιμοπαραδοτοι?

Μπορει να μην ειναι ετσι τα πραγματα αλλα μαλλον δεν θα κανω λαθος.Δεν χανεις τιποτα παντως να τους ρωτησεις για το ποσο καινουργιο ειναι.Και μην κανεις το λαθος να τον αγορασεις χωρις να ξερεις οτι 100% θα μπορεις να του βρεις επεξεργαστη.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.