Jump to content

Ποιο σκληρο στα 200-250gb s-ata?

mefistofelis

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από mefistofelis [Σήμερα, στις 00:15]

Ποιο σκληρο μου προτεινετε στα 200-250gb s-ata?

Το s-ataΙΙ παιζει και σε απλο s-ata controller?

Mε 118 Euro τελική, ίσως και λιγότερα, έχεις τον 320gb Segate sataII και φυσικά παίζει και σε απλό SATA.. ;)

Αρχική απάντηση από cabdik

ολοι oi sataII παιζουν σε απλο sata?

Αρκεί το chipset της μητρικής να μην είναι VIA...εκεί υπάρχουν μεγάλες ασυμβατότητες. Υπάρχουν και jumpers στους δίσκους που τους ορίζεις σαν sata1.

Αρχική απάντηση από Dagalidis

Mε 118 Euro τελική, ίσως και λιγότερα, έχεις τον 320gb Segate sataII και φυσικά παίζει και σε απλό SATA.. ;)

kαι εγω αυτον θα προτεινα με 2 platters των 160GB...γρηγορος/ησυχος και οικονομικος..:D

Αρχική απάντηση από Wizard!

Πάντως εγώ πήρα 2 Seagate ST3320620AS, δηλαδή 320gb, 16Mb, 7200.10, SataII, με 105 τον καθένα και παίζουν άριστα, κι επίσης αθόρυβα :)

Είναι και με 5 χρόνια εγγύηση.

105? απο που? αν επιτρεπετε? εγω μια ματια που εριξα τον ειδα στα 115-120!!

Αρχική απάντηση από inertiacreep

Αρκεί το chipset της μητρικής να μην είναι VIA...εκεί υπάρχουν μεγάλες ασυμβατότητες. Υπάρχουν και jumpers στους δίσκους που τους ορίζεις σαν sata1.

α, ωραια. δεν εχω VIA. nforce4 εχει η δικη μου.οποτε................!!

Αρχική απάντηση από jpcupra [Χθες, στις 21:33]

επειδη ο ρημαδιασμενος ο sea που εχω (200) εχει βαρεσει ουκ ολιγεσ φορες, θα σε συμβουλευα western. κλασεις ανωτερη ;) ;)

:T: :T: :T: :T:

Το ιδιο συμβαν και εδω...

Ο western ειναι και πιο ησυχος...

Αρχική απάντηση από Wizard!

Αν και εγώ δεν τον πήρα από εκεί, www.skroutz.gr (and GoriLLakoS) are your friends :p

E καλα...εδωσα την πιο φτηνη τιμη που βρηκα....:D

Μπορει αμα πας σε καποιο μαγαζι και ζητησεις εκπτωση να σου κανουν...που στην Στουρναρη η εκπτωση ειναι κατι το τυπικο..:hehe:

Wizard απο που τον πηρες???Απο τον γνωστο αγνωστο αγκαλιτσα του φορουμ???:hehe:

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS

Wizard απο που τον πηρες???Απο τον γνωστο αγνωστο αγκαλιτσα του φορουμ???:hehe:

Φαντάζομαι λέμε για τον ίδιο :p

Όσο για το "συμβάν", έχω 6 western και χτύπησαν οι 4... Ο ένας ετοιμάζεται... Από 6 Seagate δεν έχω το παραμικρό...

Δύο άνθρωποι σε ένα φόρουμ, δεν είναι στατιστική :)

Αρχική απάντηση από Wizard! [Σήμερα, στις 12:53]

Φαντάζομαι λέμε για τον ίδιο :p

Όσο για το "συμβάν", έχω 6 western και χτύπησαν οι 4... Ο ένας ετοιμάζεται... Από 6 Seagate δεν έχω το παραμικρό...

Δύο άνθρωποι σε ένα φόρουμ, δεν είναι στατιστική :)

Ειμαστε 2 και εισαι ενας...:p :P :p ΛΟΛ...

Και εμενα μου εχουν σκασει 2 western...οπως επισεις ενας maxtor 5 χρονων δεν εχει παθει τπτ...και ας τον ξεσκιζα καθε μερα...

Δεν εχω κατι με τους segeate...τους θεωρω ποιο αξιοπιστους απο ολους τους αλλους...απλα εδωσα ενα + στους western γιατι ειναι ποιο αθορυβοι...εμενα ετσι μου φαινετε τουλαχιστον..;)

Εγω πιστευω ειναι τι θα σου τυχει..μπανανα ή μη.:p

Αρχική απάντηση από cabdik

καλο το NCQ, αλλα απο οτι διαβασα στο παραπανω αρθρο, πρεπει να το υποστηριζει και η Μ/Β? η κανω λαθος και λειτουργει παντου?

Ναι θέλει υποστήριξη από τον controller...

To nforce4 που έχει η δικιά σου το υποστηρίζει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.