Nemesis1983 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2006 Καλησπέρα παιδιά! Το πρόβλημα του οποίου ψάχνω να βρω λύση είναι για έναν φίλο μου. Πρόσφατα του κάηκε ο σκληρός και κατά πάσα πιθανότητα από βραχυκύκλωμα! Τώρα το ερώτημα είναι αν επιδέχεται recovery έτσι ώστε να σωθούν τα δεδομένα του σκληρού! Πιθανώς με κάποια αλλαγή πλακέτας! Και πόσο θα κοστίσει αυτό! Όσοι γνωρίζοντες ας απαντήσουν!Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούνιος 25, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2006 καλησπερα φιλε Nemesis. αλλαγη πλακετας γινεται μονο εαν βρεις καποιον ιδιο δισκο.εαν βρεις και κανεις την αλλαγη ισως παλι να μην δουλεψει.σε πολλες περιπτωσεις δεν αρκει μονο η αλλαγη πλακετας. εφοσον καταφερεις να κανεις τον δισκο να δουλεψει μπορεις να χρησιμοποιησεις ορισμενα προγραμματα ανακτησης δεδομενων που κυκλοφορουν.με μια απλη αναζητηση στο φορουμ θα βρεις πολυ υλικο. σαν υστατη λυση μπορεις να πας σε καποια εταιρια ανακτησης δεδομενων οι οποιες ομως χρεωνουν με εξωπραγματικα ποσα την ανακτηση.κατα κυριο λογο τετοιες εταιριες επισκεπτονται μονο επιχειρησεις οπου τα δεδομενα κοστιζουν παρα πολυ. για δεδομενα οικιακης χρησης δεν προτιμαται λογω κοστους. μακαρι να βρεις λυση ευκολα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis1983 Ιούνιος 25, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2006 Για να βρω την ίδια πλακέτα θα πρέπει να ξέρω κάτι συγκεκριμένο? Ας πούμε έχουν κάποιο κωδικό αριθμό? Ο σκληρός είναι maxtor!Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούνιος 25, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2006 ιδιο μοντελο πρεπει να βρεις.ιδια χωρητικοτητα/συνδεσμολογια/στροφες/cache/π.χ. 120M0160E06H400FOτα νουμερα ειναι χωρητικοτητες και τα γραμματα κωδικη ονομασια μοντελου.θα το βρεις να αναγραφεται πανω στο δισκο σε πολυ εμφανες σημειο........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis1983 Ιούνιος 25, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2006 Οκ, σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκρισή σου στο πρόβλημά μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Ιούνιος 25, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2006 Ο δικος μου δισκος καηκε οποτε αφου περασα win σε ενα παλιο εχουμε και λεμε.Code YAR41BWOSN:Y32BZQGE6Y120P0032211Αυτα βλεπω πανω στον δισκο.Που μπορω να απευθυνθω για πλακετα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούνιος 25, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2006 οταν εννοω να βρειτε αλλον ιδιο δισκο εννοω......να ψαξετε για μεταχειρισμενο ή χτυπημενο δισκο που να δουλευει η πλακετα με το μοτερ τουαγγελια ζητησης σε φορουμ ή σε fleamarket/123sold Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Ιούνιος 25, 2006 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2006 Σαν να λεμε ιστοριες για αρκουδες.Απο την εταιρεια την ιδια δεν παιζει κατι τετοιο ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.