_K_Marios_ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2006 Μπορείτε να μου πείτε της τιμές για ασύρματα ηχεία πάνω από 5.1 και από πού μπορώ να τα βρω !(να είναι καλής ποιότητας) Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούνιος 25, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2006 φιλε μου θα εχεις απολειες ηχου,και παρεμβολες και γω το ειχα ψαξει πριν παρω τα ηχεια μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_K_Marios_ Ιούνιος 25, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2006 δν θα ειναι πολυ μεγαλες η αποστασεις τον ηχειων θα εχω και παλι ? το πολυ 2.5 μετρα και αν και παλι θα έχω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούνιος 25, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2006 ενος φιλος που εχει JBL ασυρματα εχει και τα εχει σε πολυ μικρη αποσταση αλλα απο παρεμβολεςεχει αρκετες Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Ιούνιος 25, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2006 Tσέκαρεhttp://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=28190 Link to comment Share on other sites More sharing options...
_K_Marios_ Ιούνιος 29, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2006 Τελικά πείρα αυτά:http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.500688 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aGka8lz Ιούνιος 29, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2006 δεν μας λες και τις εντυπώσεις σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
_K_Marios_ Ιούλιος 7, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2006 δν τα πειρα παιδια τελικα την ακυρωσα την παραγγελία δν ειναι ολα ασύρματα!καμεία αλλη πρόταση για ηχεία που να είναι 5.1 και όλα ασύρματα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Ιούλιος 7, 2006 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2006 Δεν νομιζω οτι υπαρχει σετ ολα ασυρματα... Σε λογικο κοστος τουλαχιστον... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Ιούλιος 7, 2006 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2006 Φίλε μου άμα βρείς, δώσε λινκ γιατί ψάχνω πολύ καιρο... όσα έχω δει είναι 3 wired μπροστά και τα 2 πίσω wireless (που πάλι θέλουν καλώδιο για ρεύμα)..def όσον αφορά τις παρεμβολές, ξέρεις μήπως τις πηγές που προκαλούν τις παρεμβολές?είναι απο λίγες συγκεκριμμένες συσκευές ή.... ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssjin5 Ιούλιος 7, 2006 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2006 συνιθως ειναι φουρνοι μικροκυματων, κινητα φυσικα και ολες οι συσκευες που εκπεμπουν μικροκυματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
_K_Marios_ Ιούλιος 7, 2006 Author #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2006 Τι ασυρματα λένε τοτε...ασυρματα ειναι αυτα!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manolof_Ps Ιούλιος 9, 2006 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2006 _K_Marios_ μπορείς να στείλεις ασύρματα το LR σήμα σε 2 ηχεία με το Link όπως λέγεται. Τέτοιες συσκευές χρησιμοποιούν οι καφετέριες για να μην γεμίζουν το μαγαζί με καλώδια. Ενα παράδειγμα είναι το Χ-10, μοντέλο VM-82E.Το πρόβλημα είναι οτι θα πρέπει το "ασύρματο" ηχείο σου να είναι ή αυτοενισχυόμενο (οπότε να παίρνει μόνο ρεύμα), ή να έχεις δίπλα του έναν ενισχυτή για να το τροφοδοτήσεις. Οπως καταλαβαίνεις μπορείς να πάρεις και άλλες συσκευές Χ-10 και να στείλεις και άλλα κανάλια ήχου ασύρματα.Η κάθε συσκευή RF αναμετάδοσης έχει περίπου 70Euro (εσύ ας πούμε οτι θές 3 για να γίνουν ΟΛΑ ασύρματα), αλλά πρέπει να έχεις και αυτοενισχυόμενα ηχεία, ή να έχεις ενισχυτές δίπλα στο κάθε ηχείο. Εννοείται οτι η τιμή ανεβαίνει αρκετά έτσι.Προσωπικά δεν νομίζω πως αξίζει κάτι τέτοιο. Εγώ απλώς σου έδωσα μια λύση για να ξέρεις τί θα μπορούσες να κάνεις. Καλύτερα να πάρεις με αυτά τα λεφτά που μαζεύονται κάποια καλά ηχεία, παρά να κάνεις κάτι τέτοιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_K_Marios_ Ιούλιος 9, 2006 Author #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2006 οντος δν αξιζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.