Jump to content

Ασύρματα ηχεία!!!

_K_Marios_

Recommended Posts

• 2 weeks later...

Φίλε μου άμα βρείς, δώσε λινκ γιατί ψάχνω πολύ καιρο... όσα έχω δει είναι 3 wired μπροστά και τα 2 πίσω wireless (που πάλι θέλουν καλώδιο για ρεύμα)..

def όσον αφορά τις παρεμβολές, ξέρεις μήπως τις πηγές που προκαλούν τις παρεμβολές?

είναι απο λίγες συγκεκριμμένες συσκευές ή.... ?

_K_Marios_ μπορείς να στείλεις ασύρματα το LR σήμα σε 2 ηχεία με το Link όπως λέγεται. Τέτοιες συσκευές χρησιμοποιούν οι καφετέριες για να μην γεμίζουν το μαγαζί με καλώδια. Ενα παράδειγμα είναι το Χ-10, μοντέλο VM-82E.

Το πρόβλημα είναι οτι θα πρέπει το "ασύρματο" ηχείο σου να είναι ή αυτοενισχυόμενο (οπότε να παίρνει μόνο ρεύμα), ή να έχεις δίπλα του έναν ενισχυτή για να το τροφοδοτήσεις. Οπως καταλαβαίνεις μπορείς να πάρεις και άλλες συσκευές Χ-10 και να στείλεις και άλλα κανάλια ήχου ασύρματα.

Η κάθε συσκευή RF αναμετάδοσης έχει περίπου 70Euro (εσύ ας πούμε οτι θές 3 για να γίνουν ΟΛΑ ασύρματα), αλλά πρέπει να έχεις και αυτοενισχυόμενα ηχεία, ή να έχεις ενισχυτές δίπλα στο κάθε ηχείο. Εννοείται οτι η τιμή ανεβαίνει αρκετά έτσι.

Προσωπικά δεν νομίζω πως αξίζει κάτι τέτοιο. Εγώ απλώς σου έδωσα μια λύση για να ξέρεις τί θα μπορούσες να κάνεις. Καλύτερα να πάρεις με αυτά τα λεφτά που μαζεύονται κάποια καλά ηχεία, παρά να κάνεις κάτι τέτοιο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.