fitsou Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2006 Here is the problem:Έχω τα 7.1 ηχεία της creative και τα έχω στήσει έτσι ώστε να είναι με κέντρο την τηλεόραση (για να βλέπω ταινίες εκεί που είναι μεγαλύτερη από την οθόνη του υπολογιστή!) το πρόβλημα είναι ότι ο υπολογιστής (λόγω χώρου) είναι στα πλάγια από εκεί που είναι η τηλεόραση με αποτέλεσμα όταν παίζω παιχνίδια τα οποία υποστηρίζουν surround ήχο να ακούγονται κάπως (ότι έπρεπε να ακούγεται μπροστά μου το ακούω από αριστερά εκεί που είναι δηλαδή το κεντρικό ηχείο!) Και ερωτώ τώρα υπάρχει κανένα πρόγραμμα που να αλλάζει το από πού βγαίνει ο ήχος? Κοινός ένα πρόγραμμα που να μπορώ να του πω ότι το κεντρικό ηχείο είναι αυτό και το αριστερά είναι αυτό και ου το κάθε εξής. Χωρίς όμως να κινήσω τα ηχεία μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιούνιος 25, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2006 Σε creative κάρτα (τουλάχιστον σε XFi που έχω μπροστά μου τώρα) μπορείς να κάνεις assign το κάθε ηχείο (από τους οδηγούς προφανώς).Αν δεν υποστηρίζεται μέσω driver το βλέπω απίθανο να γίνεται με άλλο τρόπο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GO(O)D BOY Ιούνιος 25, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2006 για ελεξε τίς συνδέσεις γιατι την έχω πατήσει κα εγώ έτσι Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιούνιος 25, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2006 Αρχική απάντηση από GO(O)D BOY για ελεξε τίς συνδέσεις γιατι την έχω πατήσει κα εγώ έτσι Τί να ελέγξει;Αν κατάλαβα καλά, δεν έχει κάποιο πρόβλημα απλώς θέλει να κάνει κάτι συγκεκριμένο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fitsou Ιούνιος 25, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2006 Ναι δεν έχω κάποιο πρόβλημα! Απλά θέλω να χωρίς να μετακινήσω τα ηχεία μου να κάνω πχ τον ήχο που βγάζει το κεντρικό να το κάνω να βγαίνει από το αριστερό ηχείο κτλ κτλ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manolof_Ps Ιούνιος 25, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2006 Αγαπητέ fitsou τα ηχεία σου τα έχεις συνδέσει με την ψηφιακή έξοδο της κάρτας ήχου? Δηλαδή με 1 RCA καλώδιο? Εχουν δυνατότητα τα ηχεία αυτά να συνδεθούν και αναλογικά (με 4 μικρά jack βύσματα)? Αν ναί πες μου να σου προτείνω κάτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fitsou Ιούνιος 25, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2006 οχι δεν ειναι σε ενα καλωδιο! ειναι συνολο 3 καλωδια στην καρτα ηχου (creative Audigy 2 ZS)και τα ηχεια ειναι τα gigaworks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Ιούνιος 25, 2006 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2006 Εχω τα gigaworks και την A2ZSPP και απο οσο ειχα κοιταξει παλαιοτερα δεν δυναται κατι τετοιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manolof_Ps Ιούνιος 25, 2006 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2006 Αφού δεν έχει και ψηφιακή είσοδο, δυστυχώς δεν έχω κάτι να προτείνω. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να κοιτάξεις μήπως με driver αν μπορείς να αλλάξεις τα ηχεία όπως είπε ο spc. Αλλιώς θα πρέπει να μπείς σε διαδικασία να φτιάξεις έναν μετατροπέα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Ιούνιος 25, 2006 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2006 Κυκλοφορεί το cd από Αudigy 4 τροποποιημένο ώστε να εγκαθίσταται σε όλες τις Audigy. To Speaker Settings από Α4 (σε αντίθεση με της Α2) επιτρέπει να αλλάξεις την αντιστοίχιση των ηχείων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Ιούνιος 25, 2006 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2006 chroma που κυκλοφορει κατι τετοιο?!?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Ιούνιος 25, 2006 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2006 P2P, ψαξε για Audigy4Pro και μια αναζήτηση google θα βγάλει μερικά link. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fitsou Ιούνιος 27, 2006 Author #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2006 Αρχική απάντηση από chroma [Χθες, στις 01:37] Κυκλοφορεί το cd από Αudigy 4 τροποποιημένο ώστε να εγκαθίσταται σε όλες τις Audigy. To Speaker Settings από Α4 (σε αντίθεση με της Α2) επιτρέπει να αλλάξεις την αντιστοίχιση των ηχείων. Φίλε μου καλέ, καλέ μου φίλεΈβαλα τους drivers της Audigy 4 και όλα είναι μια χαρά σαν drivers, το θέμα είναι ότι δεν έχω βρει την επιλογή που να μου επιτρέπει την αλλαγή των ηχείων! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Ιούνιος 27, 2006 #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2006 Έχεις δίκιο, στο THX Setup πρέπει να πας. Με το Assignment αντιστοιχίζεις τα ηχεία όπως θες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fitsou Ιούνιος 27, 2006 Author #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2006 Ρε chroma δεν γίνετε κάτι! Τα ρυθμίζω τα ξανά ρυθμίζω δεν αλλάζει κάτι!!!Μήπως έχεις msn να μιλήσουμε από εκεί καλυτέρα;;; Μπορείς να με κανείς add γράφοντας fitsou21@hotmail.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Ιούνιος 27, 2006 #16 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2006 ok με το add. Το δοκίμασα και εγώ ξανά και όντως δε λειτουργεί. Αν και έχω ένα ψιλοδιαφορετικό πακέτο drivers αυτή τη φορά, ίσως για αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MasterDAL Ιούλιος 2, 2006 #17 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2006 Στην Live που έχω υπάρχει η δυνατότητα να ορίσεις εσύ το "κέντρο βάρους του ήχου" Πάςστο AudioHQ -> Speaker και επιλέγεις bal/fade και ορίζεις τι θα ακούς από που... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fitsou Ιούλιος 2, 2006 Author #18 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2006 Φίλε το έψαξα αλλά δεν βρήκα πουθενά την επιλογή AudioHQ μπορείς να πεις ακριβώς τα βήματα για να πας στο menu αυτό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MasterDAL Ιούλιος 2, 2006 #19 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2006 Αρχική απάντηση από fitsou [Σήμερα, στις 14:07] Φίλε το έψαξα αλλά δεν βρήκα πουθενά την επιλογή AudioHQ μπορείς να πεις ακριβώς τα βήματα για να πας στο menu αυτό? Το AudioHQ είναι ένα προγραμματάκι το οποίο εγκαθίστατε μαζί με τους drivers της κάρτας ήχου εάν βέβαια το επιλέξεις. Αν δεν το έχεις βάλει χρησιμοποίησε το cd της creative για να το βάλεις. Βέβαια εγώ έχω τη live αλλά φαντάζομαι ότι θα υπάρχει κάτι αντίστοιχο και για τη δικιά σου. Σε εμένα το βρίσκεις στα shorcut της εγκατάστασης της creative, αλλά βέβαια και στο φάκελο που έγινε η εγκατάσταση Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Ιούλιος 2, 2006 #20 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2006 Αυτό δεν έχει καμια σχέση με αυτό που θέλει να πετύχει ο fitsou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.