drohos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2006 help παίδες,πριν λίγες μέρες έβαλα τα win χρ professional sp2 και έχω το εξης πρόβλημα,όταν πάω να γράψω κάπου ένα user name π.χ. σε ένα forum,με το που κλικάρω στην φορμα για να γράψω μου εμφανίζει όλα τα usernames που έχω χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα απο διάφορα sites,πως μπορώ να το απενεργοποιήσω αυτό???μου έχει σπάσει τα νεύρα,ευχαριστώ προκαταβολικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούνιος 25, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2006 Εδώ είσαι: Στον internet explorer πάς εργαλεία->επιλογές internet και στη καρτέλα περιεχόμενο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Cruz Ιούνιος 25, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2006 βαλε Mozilla Firefox και πετα στα σκουπιδια τον ie Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούνιος 25, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2006 Και θα λύσει το πρόβλημά του ε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
drohos Ιούνιος 26, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2006 Thanks astrolabos μου έλυσες το πρόβλημα μου!τον explorer πάντως δεν τον αλλάζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Ιούνιος 26, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2006 Δες firefox και μετά ξαναγράψτο αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούνιος 26, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2006 Σαν κύριο φυλλομετρητή ιστού firefox χρησιμοποιώ, οπότε ξέρω πολύ καλά τι μπορεί να κάνει. Στο θέμα μας, όταν κάποιος σου ζητάει βοήθεια για το Α πρόγραμμα, δε του λές βάλε το Β. Μπορεί και xy λόγους ο εν λόγω χρήστης να είναι ευχαριστημένος με το A πρόγραμμα και να μην θέλει να το αλλάξει. Καλό το opensource, αλλά η αντι-Microsoft τακτική δεν οδηγεί πουθενά και δε λύνει προβλήματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Ιούνιος 26, 2006 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2006 Δε διαφωνώ φίλε μου. Απλά απάντησα στην "τον explorer πάντως δεν τον αλλάζω" ατάκα. Δε λέω δογματικά να απορίπτουμε ή να αποδεχόμαστε ένα πρόγραμμα. Απλά προέτρεψα τον φίλο drohos να δοκιμάσει και τον firefox και μετά να πάρει τις αποφάσεις του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούνιος 26, 2006 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2006 Ok, συγνώμη αν παερξήγησα να λεγόμενά σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούνιος 26, 2006 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2006 πάντως και εγώ θα πρότεινα να αλλάξεις φυλλομετρητή ιστού. προσωπικά τον βρίσκω πολύ καλύτερο από τον ΙΕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.