Jump to content



Βοήθεια επείγων!win χρ sp2


drohos

Recommended Posts

help παίδες,πριν λίγες μέρες έβαλα τα win χρ professional sp2 και έχω το εξης πρόβλημα,όταν πάω να γράψω κάπου ένα user name π.χ. σε ένα forum,με το που κλικάρω στην φορμα για να γράψω μου εμφανίζει όλα τα usernames που έχω χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα απο διάφορα sites,πως μπορώ να το απενεργοποιήσω αυτό???μου έχει σπάσει τα νεύρα,ευχαριστώ προκαταβολικά.

Link to comment
Share on other sites

Σαν κύριο φυλλομετρητή ιστού firefox χρησιμοποιώ, οπότε ξέρω πολύ καλά τι μπορεί να κάνει. Στο θέμα μας, όταν κάποιος σου ζητάει βοήθεια για το Α πρόγραμμα, δε του λές βάλε το Β. Μπορεί και xy λόγους ο εν λόγω χρήστης να είναι ευχαριστημένος με το A πρόγραμμα και να μην θέλει να το αλλάξει.

Καλό το opensource, αλλά η αντι-Microsoft τακτική δεν οδηγεί πουθενά και δε λύνει προβλήματα.

Link to comment
Share on other sites

Δε διαφωνώ φίλε μου. Απλά απάντησα στην "τον explorer πάντως δεν τον αλλάζω" ατάκα. Δε λέω δογματικά να απορίπτουμε ή να αποδεχόμαστε ένα πρόγραμμα. Απλά προέτρεψα τον φίλο drohos να δοκιμάσει και τον firefox και μετά να πάρει τις αποφάσεις του.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.