Jump to content

Θέμα για case mod βρέθηκε βοήθεια για συνέχεια...

PanZeus

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μια πού έφτασε το καλοκαίρι και γυρίσα από την Λήμνο που ήμουνα φαντάρος στην Αθήνα και θα έχω αφθόνο χρόνο, ψάχνω ένα ενδιαφέρον θεματάκι για case mod. Οι ιδέες μου έχουν στερέψει και θα ήθελα κάτι που να έχει ενδιαφέρων για να μην το ξεκινήσω και μετά το βαρεθώ.

Το case που θα φτίαξω έχω βλέψεις να στεγάσει το νέο μου pc που θα πάρω μετά την λήξη του στρατιοτικού.

Οσοι πιστοί προσέλθετε με ιδέες.:banging:

Αν θες κατι διαφορετικο καλο ειναι να μην κανεις θεμα απο games, μιας και εχουν φτιαχτει παρα πολλα.

Case απο lego εχει γινει?

Ποιο κουτάκι σκέφτεσαι να χρησιμοποιήσεις για σπιτάκι του νέου σου pc?:) :) :)

Πες μας ποιο, και από ιδέες άλλο τίποτα!!!!!

Δεν εχώ βρει ακομά καποίο συγκεκριμένο. Έλέγα πρώτα να βρώ το θέμα και μετά να αγοράσω το κουτί με τις καλήτερες προοπτικές για αυτό το θέμα.

Όσο για το θέμα θα ήθελα να ξεφεύγει από τα συνηθησμένα όπως θέματα από games και να είναι πρωτότυπο.:confused:

Δες ιδέα..Πραγματικό ξύλινο σκούρο κουτί - Βερνικωμένοσαν έπιπλο (όχι μελαμίνες κλπ).. Θα είναι αρρώστια!!! Και δεν έχω δεί κάτι παρόμοιο. Νομίζω πως δεν θα είναι και σχετικά δύσκολο μια και το ξύλο είναι εύκολο υλικό.

@ Unstoppable lego mods έχουν γίνει δυστυχώς αρκετά...καλά και κακά.

Aυτά τα ξύλινα της DangerDen τα έχετε δεί? Κάτι τέτοιο είχα εγώ στο μυαλό μου. Πολύ ωραία και λιτά. Όσο για πρωτοτυπία, είναι πραγματικά δύσκολο να βρεθεί ενα θέμα που δεν έχει γίνει (και να μην είναι τραγέλαφος, πχ. Στρουμφάκια Mod).

http://www.dangerdenstore.com/product.php?productid=201&cat=1&page=1

edit : ιδέα : ο HAL9000 από το 2001 Space Odyssey, δεν εχω δεί σχετικό mod πουθενά. Με το κλασικό κόκκινο "μάτι" μπροστά...google it αν σε ενδιαφέρει.

To θέμα βρέθηκε σήμερα που έκανα 30 λεπτά διάδρομο στο γυμναστήριο.:magic:

Τώρα ξεκινάνε τα δύσκολα για να βρω case το όποιο να ταιριάζει στο όλο θέμα.

Το θέμα θα αποτελείται από watercooling όπου το τανκ του eleven θα βρίσκεται στην πρόσοψη του case μέσα σε μια σπηλιά με σταλακτίτες.

Αυτό που ψάχνω να βρω είναι κάποιο μικρό μηχάνημα καπνού (όπως στα συναρμολογούμενα τραινάκια) γιατί η σπηλιά θα είναι σπηλιά δράκου.

Στο πλάι και πάνω στο πλέξη θα είναι χαραγμένος ένας δράκος.

Το πρόβλημα μου προς το παρόν είναι να μεταφέρω τους σκληρούς για να ελευθερώσω τον χώρο και να δω πώς μπορώ να βολέψω και το ψυγείο μέσα στο κουτί.

Όλες οι ιδέες ευπρόσδεκτες

Όλα καλά αλλά θα ήθελα λίγο βοήθεια με το watercooling.

Επείδη θέλω να το βολέψω μέσα στο Pc μπορήτε να μου πείτε σε ποιά σημεια μπορώ να τοποθετήσω το ψηγείο μέσα στο κουτί και αν το tank του eleven αρκει για δεξαμενή ή χριάζεται και κάτι άλλο?

σιγουρα ενα πολυ απλο κουτι σερβερ που ειναι τεραστιο θα κανει για τι δουλεια σου.... συνηθως ειναι πολυ απλα και μονταρωνται πολυ ευκολα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.