Jump to content

Thermaltake BigWater SE 12CM

GO(O)D BOY

Recommended Posts

Λοιπόν αποφάσισα κ εγώ σάν καλό παιδί που είμαι να γίνω <<νερουλάς>>

τα χρήματα που διαθέτω έίναι λίγα διότι είμαι καινουργίος στόν χώρο του w/c και ε΄τσι αποφάσισα να πάρω το BigWater τής Thermaltake

δείτε το παρακάτω site:http://www.thermaltake.com/product/Liguid/DIY/cl-w0005-01/cl-w0005-01.asp#overview

το οποίο κοστίζει 90e από το e-shop.

εχετε ακούσει τπτ για το συγκεκριμένο???

ΘΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑΥΤΟ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ...:worship: :woot: :worship: :woot: :worship: :woot: :worship:

να πω την αληθεια,ποτε δεν με ενθουσιαζαν τα ετοιμα κιτακια υδροψυξης.

κι εχω μια εντυπωση αν και δεν εχω ασχοληθει πως με αυτα τα λεφτα,μαζευοντας μεταχ. κομματια φτιαχνεις κατι καλυτερο.

στησε ενα καλο...θα ελεγα...

αυτο δεν εχει προοπτικη αναβαθμισης....

σιγουρα θα εχεις λιγοτερο θορυβο απο οτι εχεις τωρα..

αλλα με 10mm λαστιχο...και 90lt/h αντλια...και ψυγειο αμφιβολου αποδοσης??

Eνα φτηνο απο το σιτε πανω δεξια....(αυτην την ωρα)

cpu block

radiator ..

αντλια..

αν και καλο θα ηταν αν ειχε το l25..αυτα στα 110€....αλλα σαφως ποιοτικοτερο ...

(αν απορεις δινει και λαστιχα...)

με 20€ παραπανω παιρνεις αυτο για cpu block ..αλλα ανεβαινεις στα 130€...

Αρχική απάντηση από ΝTG [Σήμερα, στις 10:22]

στησε ενα καλο...θα ελεγα...

αυτο δεν εχει προοπτικη αναβαθμισης....

σιγουρα θα εχεις λιγοτερο θορυβο απο οτι εχεις τωρα..

αλλα με 10mm λαστιχο...και 90lt/h αντλια...και ψυγειο αμφιβολου αποδοσης??

Eνα φτηνο απο το σιτε πανω δεξια....(αυτην την ωρα)

cpu block

radiator ..

αντλια..

αν και καλο θα ηταν αν ειχε το l25..αυτα στα 110....αλλα σαφως ποιοτικοτερο ...

(αν απορεις δινει και λαστιχα...)

με 20 παραπανω παιρνεις αυτο για cpu block ..αλλα ανεβαινεις στα 130...

τα αυτα !:T: μονο που η αντλια καλητερα να ειναι eheim!δεσ εδω

’κου τα παιδιά στο forum, ξέρουν τι σου λένε.

Είχα το bigwater πριν αλλάξω σε custom νερό. Για τα λεφτά του και αν δεν είσαι διατεθειμένος να ρίξεις πολλά volt στη cpu πιστεύω ότι αξίζει, ειδκά αν αποκλείεις τη λύση εξωτερικής υδρόψυξης ή αν έχεις μικρό κουτί.

Αν τελικά αποφασίσεις να το πάρεις σιγουρέψου ότι το κουτί σου έχει 12άρι πίσω ανεμιστήρα (διαφορετικά δεν σου κάνει, εκτός και αν modάρεις το κουτί). Επίσης αν το τροφοδοτικό σου είναι πολύ κοντά στις τρύπες για το 12άρι ανεμιστήρι μπορεί να έχεις πρόβλημα τοποθέτησης. Το ψυγείο του είναι λίγο ψιλό και μπορεί να βρίσκει στο τροφοδοτικό.

Και τέλος 2 απλές τροποποιήσεις για να έχεις την καλύτερη δυνατή απόδοση με το μικροτερο δυνατό κόστος:

Πρόσθεσε έναν 12 άρι ανεμιστήρα ώστε να έχεις push pull διάταξη (εγώ τον είχα στο έξω μέρος του κουτιού) και άνοιξε μία τρύπα αν δεν έχεις ήδη, στο αριστερό πλαινο΄του κουτιού ώστε να βάζει φρέσκο αέρα μέσα, κοντά στον push 12άρι σου.

Πιστεύω ότι πρόκειται από τα τιμιότερα kits που κυκλοφορούν (όμορφο universal block, δεξαμενή 5.25 που θα μπορείς να τι χρησιμοποιήσεις σε μελλοντική αναβάθμιση και αποδοτικό για "μέσο" o/c).

Θα σε δυσκολέψουν πάντως τα παξιμάδια που έχει για τη στήριξη του block.

Αν δεν σου περισεύουν 40 ευρώ, go for it. Διαφορετικά ακολούθησε τις συμβουλές των παιδιών

Για μένα δεν αξίζει..

Καλυτέρα να δόσεις 20-50 ευρώ παραπάνω και να έχεις το κεφαλή σου ήσυχο παρά να τρέχεις

Κοιτά στο www.extremeshop.gr και εκεί έχει κάποια σετ με με 150 ευρώ που είναι πολύ καλά αλλά και να φτιάξεις κάποιο custom μονός σου

Bigwater: 86 euro.

Custom: (ότι αναφέρθηκε εδώ στα links) 110euro χωρίς δεξαμενή, σωλήνες, λιπαντικό, ρελέ εκκίνησης, ανεμιστήρια κτλ, κτλ..... δηλαδή > 150 euro.

Κάνω αυτή τη σύγκριση διότι πιστεύω ότι μερικά πράγματα πρέπει να λέγονται με το όνομά τους ώστε να ξέρουν όσοι δεν έχουν ασχοληθεί με την υδρόψυξη τι πρέπει να έχουν υπόψη και να είναι προετοιμασμένοι για πολλά απρόοπτα. (Μικροδιαρροές, βόλτες στη Στουρνάρη, ψάξιμο για μαγαζιά με υδραυλικά..και άλλα πολλά)

Δεν διαφωνώ ότι μία custom w/c λύση είναι καλύτερη, αλλά μιλάμε για τα διπλά ευρά....

Το θέμα είναι καθαρά και μόνο οικονομικό....πιστεύω....

τανκ θα φτιαξει μονος δεν χρειαζεται να αγορασει.... λιπαντικο τι να το κανει? ρελε εκκινησης ειναι προεραιτικο(οι περισσοτεροι απο οσο ξερω δεν κλεινουν την υδροψυξη)ή την ανοιγοκλεινουν απο το καλωδιο, και με 150 παιρνει και φουρφουρια.

κατα την γνωμη μου επειδη και εγω ειχα παρει της ασετεκ το κιτ με 100 τοσα ευρο και το εστειλα σε 3 μηνες ειναι να παρει σε καστομ. Αν δεν υπαρχουν ολα τα χρηματα καλυτερα να περιμενει μεχρι να τα μαζεψει και να παρει κατι καλο.. απο το να παρει κατι και να το μετανιωσει.

καντε και μια αναζητηση να δειτε ποσες καμενες αντλιες απο bigwater εχει...

επειδη και γω βρισκομαι στην ιδια κατασταση με τον GoodBoy και ειμαι απειρος με την υδροψυξη,τι πουσαρισμα θα εδινε το κιτ αυτο σε πρεσκοττ 3.0,εμπειρικα?

Αν το εχει βαλει κανεις σε thermaltake xaser 3 ας ποσταρει καμια φωτο αν ειναι ευκολο..;)

Αρχική απάντηση από ΝιοΝιοΣ

Αν το εχει βαλει κανεις σε thermaltake xaser 3 ας ποσταρει καμια φωτο αν ειναι ευκολο..;)

Η τοποθέτηση σε xaser 3 δεν είναι και τόσο απλή καθώς έχει μόνο 8αρηδες ανεμιστήρες ενώ το big water έχει 12άρι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.