Jump to content

Acer AL1951 problima! tholoura

fitsou

Recommended Posts

Hallo

Εδώ και κάποιο καιρό η οθόνη μου μια Acer AL1951 έχει αρχίσει να είναι θολή!

Δεν ξερώ τι φταίει και έχοντας πειράξει τις ρυθμίσεις τις δεν είδα καμιά διόρθωση.

Η κάρτα γραφικών (σε περίπτωση που αυτή είναι το πρόβλημα ) είναι μια ge force 6600 gt. Την έχω δοκιμάσει με τους 2 τελευταίους drivers που έχουν βγει αλλά και πάλι αυτή η θολούρα παραμένει.

Ξέρει κανείς καμιά λύση η ίσως κάποιο hint που θα με βοηθήσει??

Υ.Γ επίσης ξέρετε πώς μπορείς να κάψεις pixel χωρίς να χάσεις την εγγση??? (Έχω ένα καμένο και για να κάνω αλλαγή της οθόνης πρέπει να καούν άλλα 3 :cry: :cry: )

fitsou καλωσήρθες στο TheLab.gr! :flower:

Η γλώσσα η οποία χρησιμοποιείται στο TheLab.gr είναι τα ελληνικά και όχι οι greeklish χαρακτήρες. Στην περίπτωση που ένα θέμα ή μήνυμα είναι γραμμένο σε greeklish οι Administrators/Moderators έχουν το δικαίωμα διαγραφής του τίτλου / περιεχομένου του θέματος, μηνύματος. Στην περίπτωση που ο παραβάτης δεν συμμορφώνεται θα ακολουθήσει αποκλεισμός του με ταυτόχρονη ειδοποίηση του. Στην περίπτωση που κάποιος χρήστης για λόγους τεχνικής φύσεως δεν δύναται να γράψει ελληνικά θα πρέπει να επικοινωνήσει με τους Administrators/Moderators του TheLab.gr

Όροι Πρόσβασης και Χρήσης

Παρακαλώ διόρθωσε τη καταχώρησή σου.

Δε νμ ότι μπορείς να κάψεις Pixels!

Tώρα με εγγύηση acer...τρέχα γύρευε! Κάνε search να δεις περιστατικά. Καμμιά φορά η οθονούλα μου θολώνει σε κάποια σημεία κάνοντας auto-adjust ξεθολώνει. Αν το κάνει σε όλοι την οθόνη μάλλον έχει πρόβλημα. Αν ήταν θέμα κάρτας πιστεύω πως θα σού πέταγε artifacts κ δφρς χρωματιστές αρλούμπες. Καλή τύχη με την αντιπροσωπεία της acer. Θα τη χρειαστείς...

Ωχ μην μου λες τέτοια τώρα!! Μου έκανες την καρδιά περιβόλι.

Η οθόνη είναι παντού θολή και όσες φορές και να πατήσω το auto δεν φτιάχνει!

Η μόνη μου ελπίδα είναι να πάω πλαίσιο κ να μου την αλλάξουν από εκεί!

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΜΕΝΑ! ΓΙΑΤΙΙΙΙ..

Ανάλυση έχεις την σωστή της οθόνης???? το auto οτι είναι να κάνει το κάνει με την πρώτη.

’μα είναι καινούργια την πάς στο plaisio καλά πακεταρισμένη και πέρνεις ότι θες.

Acer χωρίς ούτε ένα καμμένο προσωπικά (έχω δεί πολλές) δεν έχω δεί.

Κάνε και ένα reset to defaults και ένα auto με σωστή ανάλυση και αν δεν είναι οκ έχεις πρόβλημα

Αρχική απάντηση από panos2k [Σήμερα, στις 13:58]

Ανάλυση έχεις την σωστή της οθόνης???? το auto οτι είναι να κάνει το κάνει με την πρώτη.

’μα είναι καινούργια την πάς στο plaisio καλά πακεταρισμένη και πέρνεις ότι θες.

Acer χωρίς ούτε ένα καμμένο προσωπικά (έχω δεί πολλές) δεν έχω δεί.

Κάνε και ένα reset to defaults και ένα auto με σωστή ανάλυση και αν δεν είναι οκ έχεις πρόβλημα

Η ανάλυση πρέπει να είναι 1280x1024 αλλά εγώ την έχω 1024x768. Είναι χάλια η 1280x1024 ανάλυση, και φαίνεται ακόμα πιο θολά! Γιατί το κάνει αυτό στην αρχή δεν ήταν έτσι.

Επίσης μου λες να κάνω ένα reset to defaults που είναι αυτή η επιλογή?

Native αναλυση + refresh rate στα 60 hz + reset την οθόνη + autocalibrate + ενας έλεγχος στο καλώδιο + απενεργοποίησε το clear type των windows (γιατι ίσως να εχεις ρυθμίσει κάτι λάθος).

Αρχική απάντηση από jogi

Native αναλυση + refresh rate στα 60 hz + reset την οθόνη + autocalibrate + ενας έλεγχος στο καλώδιο + απενεργοποίησε το clear type των windows (γιατι ίσως να εχεις ρυθμίσει κάτι λάθος).

Λίγο ποιο αναλυτικά εάν γίνετε!!!

Δεν ξέρω που είναι η κάθε επιλογή που λες!

Native ανάλυση -> 1280*1024, ΜΟΝΟ.

Refresh rate -> απο τα display properties των XP.

Reset -> κάπου στο μενού της οθόνης (οταν πατάς το κουμπί μενου...)

Autocalibrate -> το ίδιο με το απο πάνω

Eλεγχος στο καλώδιο -> δοκίμασε κανενα αλλο να δεις αν εχει διαφορά

Clear type -> http://download.microsoft.com/download/b/7/0/b7019730-0fa3-47a9-a159-98b80c185aad/setup.exe

εγκατέστησε το και απενεργοποίησε το...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.