Jump to content

Let the conroe games begin (updated)

Trooper

Recommended Posts

Και η X1900XTX σε default κατάσταση φαντάζομαι έτσι?

Επίσης η ram σου είναι 2 γίγα ή ένα?

Σόρρυ που ρωτάω αυτές τις λεπτομέρειες αλλά συγκρίνω με τον μονοπύρηνο Opteron μου....αν δεν σε πειράζει κιόλας μπορώ να ρίξω ένα screenshot από τις ίδιες ακριβώς ρυθμίσεις με X1900XT@ XTX.....απλά έχω 1 γίγα ram εγω.

• Replies 399
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από mariosalice

Εντυπωσιακοί επεξεργαστές.

Είναι κομμάτια σειράς ή επιλεγμένα που δίνονται αποκλειστικά σε συγκεκριμένα άτομα?

Μήπως θα μπορούσαμε να δούμε και κάποιο PCMark06?

Pcmark05 ?

Αρχική απάντηση από darkCount

Και η X1900XTX σε default κατάσταση φαντάζομαι έτσι?

Επίσης η ram σου είναι 2 γίγα ή ένα?

Σόρρυ που ρωτάω αυτές τις λεπτομέρειες αλλά συγκρίνω με τον μονοπύρηνο Opteron μου....αν δεν σε πειράζει κιόλας μπορώ να ρίξω ένα screenshot από τις ίδιες ακριβώς ρυθμίσεις με X1900XT@ XTX.....απλά έχω 1 γίγα ram εγω.

Ναι η XTX ειναι default, και η μνήμη ειναι 2x1GB...

Μια στα γρήγορα για άμεση σύγκριση με Opterόνι στα 3.3Ghz με την Χ1900ΧΤ σε χρονισμούς ΧΤΧ και 1 γίγα ραμ.....

Εννοείται τα πάντα στο maximum και οι ρυθμίσεις που δείχνει ο trooper ακριβώς οι ίδιες.

post-694-1416072681,5334_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS [Σήμερα, στις 20:38]

Ειναι ολα stepping 5 οπως και αυτα που θα βγουν στα retail κομματια....

Τα stepping 1 φαινεται να κλοκαραν 300mhz λιγοτερο ενω τα stepping 4 100-150mhz λιγοτερο και με υψηλοτερες θερμοκρασιες..:D

stepping 5 λοιπόν Βασίλη. ;)

Το περιμέναμε αυτό το μπαμ από την Intel αλλά απ' ότι φαίνεται μας βγαίνει προς το καλύτερο.

http://www.intel.com/pressroom/archive/releases/20060606corp.htm

... Intel will introduce the Intel

Η φωτό είναι όπως περιγράφω. Τα πάντα στο maximun στις επιλογές EFFECTS και στις επιλογές graphics είναι όπως τα έχει ποστάρει ο Trooper. 4xFSAA και 16aniso

Αν θυμάμαι καλά στο bench του F.E.A.R. το παιχνίδι δε χρησιμοποιεί πάνω από 1GB Ram, σωστά? Γιατί αν χρησιμοποιεί περισσότερο, καλό θα ήταν κάποιος να δάνειζε στον darkCount 2 στικάκια γιατί έχει βγάλει πολύ καλά νούμερα :T:

Που βρίσκουμε το Fear bench.?..... :)

Επίσης να πω ότι όσο πιό υψηλή ανάλυση έχουμε στην κάρτα, τόσο πιό λίγο "εμπλέκεται" ο επεξεργαστής..... ;)

Είναι μέσα στο παιχνίδι Hipro...στο Performance. Αφού βάλεις τις αντίστοιχες ρυθμίσεις στο graphics όπως λέει ο Trooper παραπάνω κάνεις Test settings

Παιδιά αν μπορείτε ανεβάστε και screenies απο χαμηλές αναλύσεις σαν αυτα που βγάλανε στο νετ για να επαληθευσουμε και τι γινεται τελικα.

Πείτε αναλυσεις και ρυθμίσεις μην ψάχνουμε τώρα όλο το νετ....

Εμένα βασικα με παραξένεψε το αποτέλεσμα μου γιαυτο και το πόσταρα....

Και σχετικά με αυτο που είπε ο Hipro....σε άλλο θρεντ λέγαμε για High performance gaming....ε τι να το κάνω να τραβήξω bench σε χαμηλη ανάλυση ώστε να κάνει μεγάλη ψαλίδα ο conroe.

Κοίτα συχνότητες....3300 εγώ....3700 ο trooper....μόνο εμένα παραξενεύει?

Σε αυτο το σημείο να δηλώσω ότι ποσταρα στο θέμα καθαρά για σύγκριση και ενημέρωση προς όφελος του φόρουμ και για κανέναν άλλο λόγο. Δεν είμαι fanboy κανενός και καμία διάθεση να "παρενοχλήσω" το θρεντ του φίλτατου trooper.:hi:

Mωρε πολύ καλα κάνεις να δουμε καμια συγκριση να δουμε τι παιζει , στο google παντως που εδωσα την λεξη conroe fear benchmarks μου εβγαλε 2-3 site που τρέχανε 640Χ480 δλδ εχει περισσότερο αέρα να σπρώξει ο cpu απο οτι στα 1280 ολα τέρμα .

http://www.bit-tech.net/news/2006/03/08/intel_conroe_benchmark_fear/

οποτε ηθηκο δειδαγμα. να παρουμε conroe να τρεχουμε τα games 640x480 και spi γιατι στης μεγαλες αναλησεις μαπα το καρπουζι

Σπι τρέχαμε και παλαιότερα με 2400+ --> mobile κλπ κλπ [μαλλον μονο σπι τρεχαμε :hehe: ] ., αλλο που τώρα δεν μας αρέσει / . Εγω πρότεινα μικρες αναλύσεις για επαλήθευση των συκριτικών που ξεπήδησαν σαν μανιτάρια μέσα απο την Intel. . . .

μα δεν λεω οτι δεν μαρεσει το spi αλλα εσεις τοσο καιρο λετε raw powa real power κτλ.

Θα τρέξω το βράδυ μετα τις 10 (έχω μαθήματα μέχρι εκείνη την ώρα) τα ίδια πράγματα από ρυθμίσεις αλλά σε ανάλυση 640χ480.

Μόλις το τρέξει και ο trooper θα έχουμε πιο σφαιρική εικόνα....

Βλέπω όμως στο λινκ σου ότι το τρέχουν με 0χΑΑ και 0χΑF....χάνει λιγο το νόημα του gaming που λέγαμε αλλά έτσι για να μας φύγει ο καημός.

Να παρακαλέσω όμως θερμά να κρατηθούν χαμηλά οι τόνοι. Είναι κριμα να χαλάσουμε το θρεντ του ανθρώπου. Θα βγάλουμε όλοι τα συμπεράσματα μας στο τελος....πάντα πολιτισμένα.

ευχαριστο γιατο que ναι ειδα τι εγραψα. αντε πες με κ εσυ τι ενοιεις. χαμηλη ειναι η τονοι απο μερος μου dark. και εγω αυτο περιμενα να δω και περιμενο ακομα να δω ολα τα αποτελεσματα. απλα αν ειναι να ξερουμε οτι δεν επιτρεπονται να λεμε 'ασχημα' λογια για τον conroe

OK θα τρέξω κι εγω bench σε αλλες αναλύσεις, αλλα η 640χ480 ρε παιδια μου ακούγεται πολυ μπουρδα... Πιο το νόημα. Να βάλουμε καμια ανάλυση που ειναι προσιτή σε πιο πολύ κόσμο, πχ 1024χ768 ή 1280χ1024 να πω οκ...

Παντως αν και ο conroe βγάζει λίγο καλύτερα αποτελέσματα, (εχοντας και 400 mhz πάνω), ο opteron σου με τι ψύξη ειναι στα 3300 ?

Αρχική απάντηση από hipro5

Που βρίσκουμε το Fear bench.?..... :)

Επίσης να πω ότι όσο πιό υψηλή ανάλυση έχουμε στην κάρτα, τόσο πιό λίγο "εμπλέκεται" ο επεξεργαστής..... ;)

Θες και FEAR bench παππού ? :p:P :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.