hipro5 Ιούλιος 13, 2006 #341 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2006 Αρχική απάντηση από Trooper [Σήμερα, στις 10:46] Πολυ φορτωμένο σύστημα δε θα ελεγα οτι έχω αν σκεφτεί κανεις οτι ειναι απο φρέσκο installation. Εχει καποια utilities πανω, αλλα ουτε καν antivirus δεν εχει ακομα... Το Cas 3-2-2-1 το καταλαβαίνω, τα υπολοιπα νουμερα δεν υπάρχουν στο bios, απο που τα πειράζεις ? Με το Memset 2.1.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimcar Ιούλιος 15, 2006 #342 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2006 Εδώ και 2 εβδομάδες παίζω με το Gigabyte 965PDQ6. Αν και αρχικά μου είχε σπάσει τα νεύρα, πλέον η κατάσταση έχει βελτιωθεί σημαντικά. Το πρώτο BIOS δεν έπαιζε με πάνω από 288FSB, το δεύτερο με τα ζόρια 360ΜΗζ και με πολλά προβλήματα με τα timings της μνήμης. Με το τελευτααίο, μπαίνω 100% stable Windows στα 430MHz (+0,2V MCH), και με αστάθειες έως τα 439MHz. Γενικά, είναι καλό και εξίσου γρήγορο με τα 975X boards!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimcar Ιούλιος 15, 2006 #343 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2006 Εδώ και 2 εβδομάδες παίζω με το Gigabyte 965PDQ6. Αν και αρχικά μου είχε σπάσει τα νεύρα, πλέον η κατάσταση έχει βελτιωθεί σημαντικά. Το πρώτο BIOS δεν έπαιζε με πάνω από 288FSB, το δεύτερο με τα ζόρια 360ΜΗζ και με πολλά προβλήματα με τα timings της μνήμης. Με το τελευτααίο, μπαίνω 100% stable Windows στα 430MHz (+0,2V MCH), και με αστάθειες έως τα 439MHz. Γενικά, είναι καλό και εξίσου γρήγορο με τα 975X boards!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Ιούλιος 15, 2006 #344 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2006 Να πω στον Trooper να κοιτάξει λίγο το μηχάνημά του για τα benches που έχει σηκώσει, γιατί σέρνεται......... Στα 3200MHz που τα έτρεξα όλα, έβγαλα αρκετά καλύτερα σκορ στις ίδιες ρυθμίσεις απ'τα 3650MHz που παίζεις.......γιά ψάξτο λίγο....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Ιούλιος 15, 2006 #345 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2006 Να πω στον Trooper να κοιτάξει λίγο το μηχάνημά του για τα benches που έχει σηκώσει, γιατί σέρνεται......... Στα 3200MHz που τα έτρεξα όλα, έβγαλα αρκετά καλύτερα σκορ στις ίδιες ρυθμίσεις απ'τα 3650MHz που παίζεις.......γιά ψάξτο λίγο....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούλιος 15, 2006 #346 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2006 Να πω στον αδμινη να βγαλει το χερι του απο το πληκτρολογιο γιατι μας ταραξε στο σπαμ :OT: Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούλιος 15, 2006 #347 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2006 Να πω στον αδμινη να βγαλει το χερι του απο το πληκτρολογιο γιατι μας ταραξε στο σπαμ :OT: Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Ιούλιος 15, 2006 #348 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2006 Μάλλον το πόσταρε x3 για υπενθύμιση! Να πω στον Trooper... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Ιούλιος 15, 2006 #349 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2006 Μάλλον το πόσταρε x3 για υπενθύμιση! Να πω στον Trooper... Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Ιούλιος 15, 2006 #350 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2006 1 post για κάθε χρόνο που αναγκάστηκε να σιωπήσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Ιούλιος 15, 2006 #351 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2006 1 post για κάθε χρόνο που αναγκάστηκε να σιωπήσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimcar Ιούλιος 15, 2006 #352 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2006 ρε, μήπως κάνει throttle ο επεξεργαστής??? το throttle watch δεν πρόκειται να το δείξει, αλλά με αέρα και πάνω από τα 3,6, είδα αρκετές φορές να throtλάρουν .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimcar Ιούλιος 15, 2006 #353 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2006 ρε, μήπως κάνει throttle ο επεξεργαστής??? το throttle watch δεν πρόκειται να το δείξει, αλλά με αέρα και πάνω από τα 3,6, είδα αρκετές φορές να throtλάρουν .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Ιούλιος 16, 2006 #354 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2006 Αρχική απάντηση από greekfragma [Χθες, στις 23:53] Να πω στον αδμινη να βγαλει το χερι του απο το πληκτρολογιο γιατι μας ταραξε στο σπαμ :OT: .....δε φταίω εγώ βρε........απλά δεν "έπαιρνε" την απάντηση το Lab και πάταγα συνέχεια το κουμπί και στο τέλος την πήρε.........Τώρα είδα ότι την πήρε τρείς φορές....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Ιούλιος 16, 2006 #355 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2006 Αρχική απάντηση από greekfragma [Χθες, στις 23:53] Να πω στον αδμινη να βγαλει το χερι του απο το πληκτρολογιο γιατι μας ταραξε στο σπαμ :OT: .....δε φταίω εγώ βρε........απλά δεν "έπαιρνε" την απάντηση το Lab και πάταγα συνέχεια το κουμπί και στο τέλος την πήρε.........Τώρα είδα ότι την πήρε τρείς φορές....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Ιούλιος 16, 2006 #356 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2006 Αρχική απάντηση από schumifer [Χθες, στις 23:59] 1 post για κάθε χρόνο που αναγκάστηκε να σιωπήσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Ιούλιος 16, 2006 #357 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2006 Αρχική απάντηση από schumifer [Χθες, στις 23:59] 1 post για κάθε χρόνο που αναγκάστηκε να σιωπήσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Ιούλιος 16, 2006 Author #358 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2006 Αρχική απάντηση από hipro5 Να πω στον Trooper να κοιτάξει λίγο το μηχάνημά του για τα benches που έχει σηκώσει, γιατί σέρνεται......... Στα 3200MHz που τα έτρεξα όλα, έβγαλα αρκετά καλύτερα σκορ στις ίδιες ρυθμίσεις απ'τα 3650MHz που παίζεις.......γιά ψάξτο λίγο....... Δεν εχω τι να ψάξω, εριξα μια ματιά στο bios, δεν εχει και τιποτα αλλο να πειράξω. Τα timmings της μνημης ειναι πολυ χειρότερα απο τα δικά σου, και δεν κατεβαίνουν άλλο, δοκίμασα και λίγο παραπάνω ρεύμα αλλα δε το δέχεται η μνήμη , τρωω reboot μολις φτάσω τα 2.35. (winrar 1400 μιας και ρωτησες) Οσο για τους υπόλοιπους που κοροιδεύουν και δε χάνουν ευκαιρία να μου την πούνε, απλα δε ξανασχολούμε με το θέμα, δεν εχω και καμια τρελή όρεξη να τραβάω benches καλοκαιριάτικα. Καλύτερα να παίζω κανενα παιχνιδάκι με το pc μου που σέρνεται. cya Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Ιούλιος 16, 2006 Author #359 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2006 Αρχική απάντηση από hipro5 Να πω στον Trooper να κοιτάξει λίγο το μηχάνημά του για τα benches που έχει σηκώσει, γιατί σέρνεται......... Στα 3200MHz που τα έτρεξα όλα, έβγαλα αρκετά καλύτερα σκορ στις ίδιες ρυθμίσεις απ'τα 3650MHz που παίζεις.......γιά ψάξτο λίγο....... Δεν εχω τι να ψάξω, εριξα μια ματιά στο bios, δεν εχει και τιποτα αλλο να πειράξω. Τα timmings της μνημης ειναι πολυ χειρότερα απο τα δικά σου, και δεν κατεβαίνουν άλλο, δοκίμασα και λίγο παραπάνω ρεύμα αλλα δε το δέχεται η μνήμη , τρωω reboot μολις φτάσω τα 2.35. (winrar 1400 μιας και ρωτησες) Οσο για τους υπόλοιπους που κοροιδεύουν και δε χάνουν ευκαιρία να μου την πούνε, απλα δε ξανασχολούμε με το θέμα, δεν εχω και καμια τρελή όρεξη να τραβάω benches καλοκαιριάτικα. Καλύτερα να παίζω κανενα παιχνιδάκι με το pc μου που σέρνεται. cya Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Ιούλιος 16, 2006 #360 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2006 Μην αγχώνεσαι Troop.......Νομίζω ότι βρήκα το πρόβλημα με την BadAxe......Θα ποστάρω αύριο για να σιγουρευτώ μετά από κάποια τεστς...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.