Jump to content

Let the conroe games begin (updated)

Trooper

Recommended Posts

3300 είμαι με μονοβάθμιο 2κέφαλο για cpu και gpu. Αυτη τη στιγμή ομως είναι κουμπωμένο μόνο το εβαπ του επεξεργαστή και η X1900XT με τη μαμά ψύκτρα. Περιμένω ένα νέο enclosure από τον 11 για να ανεβάσω λίγο. Απλά έβαλα ΧΤΧ χρονισμούς για να δούμε τι γίνεται.

Trooper τραβάμε μια στα 640χ480 χωρις FSAA και AF και μετά μια στα 1024χ768 όλα φουλ και μια στα 1280χ960 όλα φουλ πάλι?????

Να δούμε καλύτερα το scaling των cpu.

• Replies 399
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από darkCount

3300 είμαι με μονοβάθμιο 2κέφαλο για cpu και gpu. Αυτη τη στιγμή ομως είναι κουμπωμένο μόνο το εβαπ του επεξεργαστή και η X1900XT με τη μαμά ψύκτρα. Περιμένω ένα νέο enclosure από τον 11 για να ανεβάσω λίγο. Απλά έβαλα ΧΤΧ χρονισμούς για να δούμε τι γίνεται.

Trooper τραβάμε μια στα 640χ480 χωρις FSAA και AF και μετά μια στα 1024χ768 όλα φουλ και μια στα 1280χ960 όλα φουλ πάλι?????

Να δούμε καλύτερα το scaling των cpu.

Yep, το απογευματάκι θα τα τρέξω.

Στα 640χ480 εννοούσαν χωρίς τίποτα απο φίλτρο όμως? Όλα minimum ή εντελώς Off για να δείξει μόνο cpu ε?

ΟΚ το βράδυ τρέχω και γω αυτα που είπαμε και το 640χ480 σε rambo κατάσταση για cpu μόνο.

Αρχική απάντηση από darkCount [Σήμερα, στις 13:19]

Πείτε αναλυσεις και ρυθμίσεις μην ψάχνουμε τώρα όλο το νετ....

Εμένα βασικα με παραξένεψε το αποτέλεσμα μου γιαυτο και το πόσταρα....

Και σχετικά με αυτο που είπε ο Hipro....σε άλλο θρεντ λέγαμε για High performance gaming....ε τι να το κάνω να τραβήξω bench σε χαμηλη ανάλυση ώστε να κάνει μεγάλη ψαλίδα ο conroe.

Κοίτα συχνότητες....3300 εγώ....3700 ο trooper....μόνο εμένα παραξενεύει?

Σε αυτο το σημείο να δηλώσω ότι ποσταρα στο θέμα καθαρά για σύγκριση και ενημέρωση προς όφελος του φόρουμ και για κανέναν άλλο λόγο. Δεν είμαι fanboy κανενός και καμία διάθεση να "παρενοχλήσω" το θρεντ του φίλτατου trooper.:hi:

Μην ξεχνάμε και το γεγονός ότι μπορεί και να τερματίζει η κάρτα και να μη βγάζει άλλα frames....... ;)

Γι'αυτό είπα εγώ για πιο χαμηλές αναλύσεις, έτσι ώστε να έχει ακόμα μεγαλύτερο περιθώριο η κάρτα για να τερματίσει ή κάτι σε SLI/CF που μπορείς πλέον να τις γεμίσεις.......... ;)

Αρχική απάντηση από zyx [Σήμερα, στις 13:29]

οποτε ηθηκο δειδαγμα. να παρουμε conroe να τρεχουμε τα games 640x480 και spi γιατι στης μεγαλες αναλησεις μαπα το καρπουζι

Διάβασε το πόστ μου παραπάνω.......μπας και καταλάβεις κάτι...... ;)

Και γω με onboard ήχο είμαι...3300 με διαιρέτη 166 στα 235Mhz περίπου τα UTT.....

Πείτε κάνα άλλο πραγματικό gaming benchmark σαν αυτο του FEAR να δοκιμάσουμε.

Και Please κάποιος με conroe να ρίξει ένα Pi με τον 1 πυρήνα όπως ζητάω στο άλλο θρεντ που άνοιξα....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.