Jump to content

COOLERMASTER PRAETORIAN και απορείες για case modding/watercooling

beez

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

τελικά έχω ψιλοκαταλήξει στο praetorian καθως μετά απο επιτόπου έλεγχο καταλήγω στο συμπέρασμα της πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, στο οτι είναι όλο αλουμινένιο και απο θέμα διαστάσεων μικρότερο αλλα οχι κατα πολύ απο το stacker που κατα την άποψη μου ειναι απρόσωπο και πάρα πολύ μεγάλο.

η ερωτήσεις που θέλω να παραθέωση ειναι η εξής

α)το έχει κάποιος και μπορεί να αναφέρει κάποιο σοβαρό μειονέκτημα η λόγο που δεν έχει μεινει ευχαριστημένος?

β)πως θα τρυπήσω το πίσω μέρος του κουτιού για να περάσω τους σωλήνες της 1/2" ιντσάς για την υδρόψυξη χωρίς να κάνω ζημιά στο κουτί?ποιος ειναι ο καλύτερος τρόπος? μία άλλη λύση ειναι μέσω της μπουκαπόρτας που έχει απο πάνω το κουτί για ι/ο πάνελ

γ) υπάρχει έτοιμη πατέντα/καλώδιο που να ενώνει 2χ12V ανεμιστήρες ωστε να κουμπώσουν σε μία υποδοχή στην μητρική? μπορέι μια υποδοχή να σηκώσει 4 ανεμιστήρες 120 ρηδες (είναι rated αράγε για το πόσο σηκώνουν?)? (σε περίπτωση που παίξει push/pull κατάσταση με διπλό ψυγείο).

ετσι οπωσ το βλεπω δεν νομιζω να δεχεται τρελεσ μοντεσ!:wassat: :hmm::unsure:μπορεισ να τισ περασεισεις και μεσα απο τις pci!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.