koulis13 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2006 Καλησπέρα σας.Θέλω να προβώ στην αγορά δυο σκληρών δίσκων και βρήκα τους δυο που αναφέρω στον τίτλο για να τους στήσω σε raid. Θέλω τη βοήθειά σας σχετικά με τις διαφορές τους.1. Ο raid edition είναι όπως λέει ιδανικος για raid;2. Ο controller μου υποστηρίζει sata 1 και όχι sata 2, άν βάλω τους sata 2 θα κερδίσω κάτι (σε ταχύτητες άς πούμε) ή θα δουλεύουν ώς sata 1; Θα δουλέψουν οι sata 2 στο σύστημά μου ή υπάρχει ασυμβατότητα; (χρησιμοποιώ τον controller της μητρικής μου, Asus P4c800 e-deluxe)Αναμένω τις απαντήσεις σας και τις γνώσεις σας, ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Ιούνιος 24, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2006 O raid edition εχει 5 χρόνια εγγυήση. Σάτα 2 δουλεύειι σε σάτα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
koulis13 Ιούνιος 25, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2006 Πέραν της εγγύησης κάτι άλλο;Απο ταχύτητες θα έχω καλύτερες άν βάλω τους sata2; Link to comment Share on other sites More sharing options...
koulis13 Ιούνιος 25, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2006 Anyone pls? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogi Ιούνιος 25, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2006 Αποτι φαίνεται κανεις δεν εχει δοκιμάσει τους συγκεκριμένους δίσκους σε σύγκριση στο forum. Γιατί δεν δοκιμάζεις καμια έρευνα στο google και να μας ποστάρεις τα αποτελέσματα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Ιούνιος 25, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2006 Για αυτους τους 2 δεν εχω δει καποιο συγκριτικο, αλλα μπορεις να παρεις μια ιδεα για τις διαφορες των wd (raid edition vs απλους) εδωhttp://www.digit-life.com/articles2/storage/wd4000ncq.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Ιούνιος 25, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2006 Εγώ έχω τους 250arides raid edition και έχω ποστάρι hdtach raid0 στο ποστ western digital vs seagate Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.