Jump to content

Asus X800XT PCX 256mb 79 euro στο πλαισιο

beez

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από beez

το πλαισιο ξαναχτυπά.... με πηρανε τηλεφωνο και με ενημερώσανε οτι η καρτα υπάρχει ενα κομματι, ειναι καινούργια αλλα δεν εχει κουτι και η drivers ειναι αντιγραμενοι!!! σιγουρα μπορουμε να ξεχάσουμε το bundle κτλπ. κατα τα αλλα η κάρτα ειναι καινούργια με 3 χρόνια εγγύηση....περιμένω να δω τι θα παραλάβω αλλα ειναι λιγο για γέλια η κατάσταση

κλασικη φαση , ειναι μεταχειρο ή καμμια που ειχανε σε μαγαζι και παιζανε . θυμαμαι παλια που εψαχνα μια 9800ΧΤ ασους, μου την βγαλανε απο το συρταρι σε ενα ντουλαπι στο ταμιο

καλα παει και το πλαισιο χαλασε,..... πηρα σημερα την πολυαναμενώμενη κάρτα η οποια βασει των λεγομένων του πωλητή ηταν καινουργια και η κάρτα ειχε παντού εμφανη σημάδια χρήσης εκτός του οτι ο ανεμιστήρας ηταν γεμάτος μπιχλα συνώνυμο χρησης για τουλάχιστον κανένα χρονο... και τα δυο dvi γεμάτα γρατζουνιές. η συσκευασία χαρτινο κουτι αγνωστου προέλευσησ, κατεβασμένοι/αντιγραμένοι drivers απο το διαδίκτυο και ενα dvi-rgb αδαπτορ, και αναρωτιομουνα αν θα έχει και usb camera Οπως έγραφε το site.

εν κατακλείδι ανθρακας ο θησαυρός....

εγω αναρωτιέμαι πόσο πλακα έχει το οτι εχω γραπτή επιβεβαίωση απο το πλαισιο για αποδοχή της παραγγελίας μου και τι θα γινει αν επιμείνω οτι θελω να μου παραδώσουν κάρτα οπως συμφωνήσαμε....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.