ea6gka Ιούνιος 26, 2006 #21 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2006 Αρχική απάντηση από beez το πλαισιο ξαναχτυπά.... με πηρανε τηλεφωνο και με ενημερώσανε οτι η καρτα υπάρχει ενα κομματι, ειναι καινούργια αλλα δεν εχει κουτι και η drivers ειναι αντιγραμενοι!!! σιγουρα μπορουμε να ξεχάσουμε το bundle κτλπ. κατα τα αλλα η κάρτα ειναι καινούργια με 3 χρόνια εγγύηση....περιμένω να δω τι θα παραλάβω αλλα ειναι λιγο για γέλια η κατάσταση κλασικη φαση , ειναι μεταχειρο ή καμμια που ειχανε σε μαγαζι και παιζανε . θυμαμαι παλια που εψαχνα μια 9800ΧΤ ασους, μου την βγαλανε απο το συρταρι σε ενα ντουλαπι στο ταμιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
beez Ιούνιος 27, 2006 Author #22 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2006 καλα παει και το πλαισιο χαλασε,..... πηρα σημερα την πολυαναμενώμενη κάρτα η οποια βασει των λεγομένων του πωλητή ηταν καινουργια και η κάρτα ειχε παντού εμφανη σημάδια χρήσης εκτός του οτι ο ανεμιστήρας ηταν γεμάτος μπιχλα συνώνυμο χρησης για τουλάχιστον κανένα χρονο... και τα δυο dvi γεμάτα γρατζουνιές. η συσκευασία χαρτινο κουτι αγνωστου προέλευσησ, κατεβασμένοι/αντιγραμένοι drivers απο το διαδίκτυο και ενα dvi-rgb αδαπτορ, και αναρωτιομουνα αν θα έχει και usb camera Οπως έγραφε το site.εν κατακλείδι ανθρακας ο θησαυρός.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Ιούνιος 27, 2006 #23 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2006 Kαλά με τέτοια τιμή βασικά αναμενόμενο ήταν . Αφου πηρες Χ800ΧΤ και οχι καμια Se ομως πάλι καλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
beez Ιούνιος 27, 2006 Author #24 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2006 εγω αναρωτιέμαι πόσο πλακα έχει το οτι εχω γραπτή επιβεβαίωση απο το πλαισιο για αποδοχή της παραγγελίας μου και τι θα γινει αν επιμείνω οτι θελω να μου παραδώσουν κάρτα οπως συμφωνήσαμε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.