Jump to content

Μία (1) οθoνη σε δύο υπολογιστές!

_K_Marios_

Recommended Posts

(25fps* 1280* 1024* 24bit/pixel )/1048576(mbit)= 750mbit/sec. Δεν νομίζω το lan να τα αντέξει... Εκτός και αν το πρόγραμμα κάνει καμια συμπίεση στις εικόνες σε realtime πριν τις στείλει. Σε remote desktop των windows που είχα δοκιμάσει video εχανε καρέ με το κιλό και το lan στο 100%.

χμμμ νομίζω βίντεο δεν βλέπεις καν...

όμως γιατί να μην το ανοίξεις από το λαν και να το ανοίξεις από το vnc?

αν μιλάμε για κατεβαστήρι τότε είναι επαρκέστατο. σε τοπικό δίκτυο είναι ταχύτατο. με adsl είναι οκ. εδώ εγώ όταν ήμουν φαντάρος έμπαινα από το pocket pc μέσω gprs (πιο αργό από 56κ) και ρύθμιζα τί να κατεβάζει...

αν είναι για να δουλεύεις τότε όχι δεν είναι πρακτικό...

Ακριβώς αυτό. Αν το θές για να κάνεις administration ειναι μια χαρα. Αλλιώς χρειάζεσαι το switcher

Αρχική απάντηση από Voudas

αν μιλάμε για κατεβαστήρι τότε είναι επαρκέστατο. σε τοπικό δίκτυο είναι ταχύτατο. με adsl είναι οκ. εδώ εγώ όταν ήμουν φαντάρος έμπαινα από το pocket pc μέσω gprs (πιο αργό από 56κ) και ρύθμιζα τί να κατεβάζει...

αυτα ειναι φανταριλικια....:hehe:

Αν δεν ταιριάζει το VMC πάρε ένα switch.

Εγω πατάω Ctrl, Ctrl, 2 και πάω στο 2ο PC. Ctrl, Ctrl, 1 και γυρνάω πάλι στο 1ο :D

Αρχική απάντηση από jpavly [Σήμερα, στις 10:08]

Αν δεν ταιριάζει το VMC πάρε ένα switch.

Εγω πατάω Ctrl, Ctrl, 2 και πάω στο 2ο PC. Ctrl, Ctrl, 1 και γυρνάω πάλι στο 1ο :D

Με το switch απο πού ρυθμίζουμε με ποιο κουμπί θα αλλάζουμε απο του ενος στου αλλο υπολογιστη ΤΗΝ επιφανεια.........?

Αρχική απάντηση από _K_Marios_

Με το switch απο πού ρυθμίζουμε με ποιο κουμπί θα αλλάζουμε απο του ενος στου αλλο υπολογιστη ΤΗΝ επιφανεια.........?

Δεν νομίζω ότι αλλάζει αυτό. Εγώ έχω το KVM της LevelOne. Αυτά τα κουμπιά ζητάει να πατήσεις, θέμα συνήθειας είναι ;)

• 2 weeks later...

Προσεχε όμως αν εχεις κανα καλο mouse όπως εγώ (M$ laser 6000) δεν θα σου δουλέψει με το KVM. Έτσι την πάτησα και γω και αναγκάστηκα να γυρίσω στο σπαστικο παλιό M$ wireless optical blue για να με πονάει ο καρπός.

Δηλαδή επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ.......αυτό το D-LINK DKVM-2K 2-PORT MINI KVM SWITCH KIT μου φαίνεται καλό....όμως τώρα το e-shop λέει ότι έχει τελειώσει...που αλλού μπορώ να το βρώ και πόσο κάνει? Τελικά K_marios το πήρες?

Αρχική απάντηση από disssconected [Χθες, στις 19:02]

Δηλαδή επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ.......αυτό το D-LINK DKVM-2K 2-PORT MINI KVM SWITCH KIT μου φαίνεται καλό....όμως τώρα το e-shop λέει ότι έχει τελειώσει...που αλλού μπορώ να το βρώ και πόσο κάνει? Τελικά K_marios το πήρες?

δες αυτο εδω, εγω εμεινα ευχαριστημένος

PER.56986) EQUIP POCKET KVM SWITCH SW0206C 2 PORT ÷1

Αρχική απάντηση από _K_Marios_

Γιατί δν θα δουλέψει?

Δεν ξέρω γιατι δεν δουλεύει. Παντος με το laser 6000 και usb-2-ps2 adaptor εμένα δεν δουλεύει. Αν βρεις γιατι πες μου και μένα να το φτιάξω γιατί είναι κριμα να έχω τέτοιο moyse και να μην το δουλεύω.

• 2 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.