Jump to content

Μία (1) οθoνη σε δύο υπολογιστές!

_K_Marios_

Recommended Posts

Γεία σας παιδια λυστε μου μια ακόμη απορεία!

1)Γίνεται να έχω μια οθώνη και να μπορει να συνδεαιεται με δύο υπολογιστες και οποτε θέλω,

να πηγαίνω με καποια επιλογήαπο την επιφάνεια εργασίας το ενός η στου αλλου ? (με καποιον ανταπτορα ??)

:help:

Αρχικα θα ηταν σωστο να μοιραστεις τις σκεψεις σου...:p ...Τι θες να κανεις ακριβως?

Αν ειναι για κατεβαστηρι...γινεται μεσω προγραμματος...να ελενχεις το αλλο pc..κανονικα σε παραθυρο!Δηλαδη να βλεπεις την επιφανεια εργασιας σε παραθυρο..μεσο δικτυου εννοειται...!

Δες εδω - >http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=26871&highlight=%C5%CB%C5%C3%D7%CF%D3

Ανταπτορας δεν νομιζω να υπαρχει...δεν το βρισκω τοσο λειτουργικο...

ΕΔΙΤ:Τελικα υπαρχει ε?:o

Μπορει καποιος να μου πει λεπτομερως πως συνδεεται?

Ακούστε θα αγοράσω καινούργιο υπολογιστή !και επειδή δν θελώ να τν χρησοιμοποιώ ως κατεβαστήρι, ως κατεβαστήρι θα χρησιμοποιώ αυτον που έχω τώρα και θελω να συνδέσω την μια οθώνη,το ένα πληκρολογιο-ποντίκη και στους δυο υπολογιστές και σε όποια ειφάνεια εργασίας είμαι σε αυτήν να δουλεύει το πληκτρολόγιο και το ποντίκη και όπωτε θέλω να πηγαίνω απο την μια επιγάνεια εργασίας στην άλλη!

--Αυτό που μου είπε ο kunoobidi κανει ακριβώς αυτήν την δουλεία!$George Vasil$ καλο αυτο που πρότεινε ο kunoobidi ε ?

--> kunoobidi ΘΈΛΟΥΜΕ ΛΕΠΤΟΜΈΡΕΙΣ!

Νομιζω οτι ειναι ποιο λειτουργικο να στησεις ενα δικτυο...και να ελενχεις μεσω VNC...

Στην ουσια θα εχεις την επιφανεια εργασιας απο το κατεβαστηρι στο "καλο pc" μεσα σε ενα παραθυρο...

Δεν καταλαβαινω λοιπον γιατι να δωσεις 31 αφου μπορεις και με 5?

Μην ξεχνας και την μεταφορα αρχειων...απο pc σε pc...

δυκτιοπ θα κανω σήγουρα (με ενα καλλωδιο απο τον εναν στον αλλο)για να μεταφερω τα αρχεια)αυτο τον VNC πως λειτουργει, ειναι προγραμμα ,απο που το βρίσκω προσδιόρισε με?

Εσυ συμφωνεις με αυτο kunoobidi?

δες εδώ http://www.tightvnc.com/

τρέχεις το tightvnc στο κατεβαστήρι δίνεις την ip στην client έκδοση στο μεγάλο και βλέπεις και χειρίζεσαι κανονικά το pc...

επίσης έτσι θα μπορείς να το χειρίζεσαι ακόμα και από έναν φίλο, από νετ καφέ, από το pocket pc κλπ... με κάποιo dynamic dns πχ k_marios.no-ip.com

Αρχική απάντηση από Voudas [Σήμερα, στις 18:27]

δες εδώ http://www.tightvnc.com/

τρέχεις το tightvnc στο κατεβαστήρι δίνεις την ip στην client έκδοση στο μεγάλο και βλέπεις και χειρίζεσαι κανονικά το pc...

επίσης έτσι θα μπορείς να το χειρίζεσαι ακόμα και από έναν φίλο, από νετ καφέ, από το pocket pc κλπ... με κάποιo dynamic dns πχ k_marios.no-ip.com

Αυτο ακριβως...;)

Τα βαζεις και στα 2 pc και τελιωσες...:T:

Αρχική απάντηση από jogi [Σήμερα, στις 18:56]

Εξαρτάται, μέσω VNC θα εχεις μέν πρόσβαση αλλα το interface είναι αργό... Αν θές να δουλέυεις στο άλλο pc τότε πρέπει να πάρεις το switcher.

Μια χαρα ειναι...μονο μεσο Ιnternet ειναι αργο...αλλα και παλι αν εχεις DSL δεν εχεις προβλημα......με τοπικο δικτυο ειναι σαν να χρησιμοποιεις εναν υπολογιστη κανονικα...(με ολα τα χρωματα....;):p )

Αρχική απάντηση από $George Vasil$ [Σήμερα, στις 20:11]

Μια χαρα ειναι...μονο μεσο Ιnternet ειναι αργο...αλλα και παλι αν εχεις DSL δεν εχεις προβλημα......με τοπικο δικτυο ειναι σαν να χρησιμοποιεις εναν υπολογιστη κανονικα...(με ολα τα χρωματα....;):p )

Αυτο είναι σήγουρο?

Αρχική απάντηση από jogi [Σήμερα, στις 23:30]

Αυτό που λές δεν ξέρω κατα πόσο ειναι 100%. ΠΧ, βίντεο βλέπεις? Σε φούλ καρέ και με τι κίνηση στο δίκτυο?

Για βιντεο δεν ξερω....δεν εχω δοκιμασει...:)

Δεν νομιζω ομως να γονατισει την συνδεση του δικτυου..:...:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.