_K_Marios_ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23, 2006 Γεία σας παιδια λυστε μου μια ακόμη απορεία! 1)Γίνεται να έχω μια οθώνη και να μπορει να συνδεαιεται με δύο υπολογιστες και οποτε θέλω, να πηγαίνω με καποια επιλογήαπο την επιφάνεια εργασίας το ενός η στου αλλου ? (με καποιον ανταπτορα ??) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kunoobidi Ιούνιος 23, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2006 Χρειάζεσαι kvm switch!http://www.eshop.gr/search_per.phtml?category=KVM%2520SWITCH Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιούνιος 23, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2006 Αρχικα θα ηταν σωστο να μοιραστεις τις σκεψεις σου... ...Τι θες να κανεις ακριβως? Αν ειναι για κατεβαστηρι...γινεται μεσω προγραμματος...να ελενχεις το αλλο pc..κανονικα σε παραθυρο!Δηλαδη να βλεπεις την επιφανεια εργασιας σε παραθυρο..μεσο δικτυου εννοειται...! Δες εδω - >http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=26871&highlight=%C5%CB%C5%C3%D7%CF%D3 Ανταπτορας δεν νομιζω να υπαρχει...δεν το βρισκω τοσο λειτουργικο... ΕΔΙΤ:Τελικα υπαρχει ε? Μπορει καποιος να μου πει λεπτομερως πως συνδεεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
_K_Marios_ Ιούνιος 23, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2006 Ακούστε θα αγοράσω καινούργιο υπολογιστή !και επειδή δν θελώ να τν χρησοιμοποιώ ως κατεβαστήρι, ως κατεβαστήρι θα χρησιμοποιώ αυτον που έχω τώρα και θελω να συνδέσω την μια οθώνη,το ένα πληκρολογιο-ποντίκη και στους δυο υπολογιστές και σε όποια ειφάνεια εργασίας είμαι σε αυτήν να δουλεύει το πληκτρολόγιο και το ποντίκη και όπωτε θέλω να πηγαίνω απο την μια επιγάνεια εργασίας στην άλλη!--Αυτό που μου είπε ο kunoobidi κανει ακριβώς αυτήν την δουλεία!$George Vasil$ καλο αυτο που πρότεινε ο kunoobidi ε ?--> kunoobidi ΘΈΛΟΥΜΕ ΛΕΠΤΟΜΈΡΕΙΣ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kunoobidi Ιούνιος 23, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2006 Να αυτό πχ θα σου ναι μια χαράhttp://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.6134671 keyboard/mouse/oθόνη σε2 pc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
_K_Marios_ Ιούνιος 23, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2006 Και η ενναλαγή πώς γίνεται με τι κουμπί? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιούνιος 23, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2006 Νομιζω οτι ειναι ποιο λειτουργικο να στησεις ενα δικτυο...και να ελενχεις μεσω VNC...Στην ουσια θα εχεις την επιφανεια εργασιας απο το κατεβαστηρι στο "καλο pc" μεσα σε ενα παραθυρο...Δεν καταλαβαινω λοιπον γιατι να δωσεις 31 αφου μπορεις και με 5?Μην ξεχνας και την μεταφορα αρχειων...απο pc σε pc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Ιούνιος 23, 2006 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2006 μέσω δικτύου θα έλεγα κι εγώ...επίσης πχ εμένα η οθόνη μου έχει dual είσοδο και έχω το dvi στο μεγάλο και το dsub στο κατεβαστήρι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
_K_Marios_ Ιούνιος 23, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2006 δυκτιοπ θα κανω σήγουρα (με ενα καλλωδιο απο τον εναν στον αλλο)για να μεταφερω τα αρχεια)αυτο τον VNC πως λειτουργει, ειναι προγραμμα ,απο που το βρίσκω προσδιόρισε με?Εσυ συμφωνεις με αυτο kunoobidi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Ιούνιος 23, 2006 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2006 δες εδώ http://www.tightvnc.com/τρέχεις το tightvnc στο κατεβαστήρι δίνεις την ip στην client έκδοση στο μεγάλο και βλέπεις και χειρίζεσαι κανονικά το pc...επίσης έτσι θα μπορείς να το χειρίζεσαι ακόμα και από έναν φίλο, από νετ καφέ, από το pocket pc κλπ... με κάποιo dynamic dns πχ k_marios.no-ip.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιούνιος 23, 2006 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2006 Αρχική απάντηση από Voudas [Σήμερα, στις 18:27] δες εδώ http://www.tightvnc.com/ τρέχεις το tightvnc στο κατεβαστήρι δίνεις την ip στην client έκδοση στο μεγάλο και βλέπεις και χειρίζεσαι κανονικά το pc... επίσης έτσι θα μπορείς να το χειρίζεσαι ακόμα και από έναν φίλο, από νετ καφέ, από το pocket pc κλπ... με κάποιo dynamic dns πχ k_marios.no-ip.com Αυτο ακριβως... Τα βαζεις και στα 2 pc και τελιωσες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
_K_Marios_ Ιούνιος 23, 2006 Author #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2006 Ευχαριστω παιδια μαλλων δν αξιζει η άλλη λυση τζαμπα λεφτά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogi Ιούνιος 23, 2006 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2006 Εξαρτάται, μέσω VNC θα εχεις μέν πρόσβαση αλλα το interface είναι αργό... Αν θές να δουλέυεις στο άλλο pc τότε πρέπει να πάρεις το switcher. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_K_Marios_ Ιούνιος 23, 2006 Author #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2006 οκ ευχαριστω θα δώ τι θα κανω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Ιούνιος 23, 2006 #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2006 Sorry κιολας αλλα εχεις δει ποτε πουθενα την οθονη γραμμενη με ''ω''? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιούνιος 23, 2006 #16 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2006 Αρχική απάντηση από jogi [Σήμερα, στις 18:56] Εξαρτάται, μέσω VNC θα εχεις μέν πρόσβαση αλλα το interface είναι αργό... Αν θές να δουλέυεις στο άλλο pc τότε πρέπει να πάρεις το switcher. Μια χαρα ειναι...μονο μεσο Ιnternet ειναι αργο...αλλα και παλι αν εχεις DSL δεν εχεις προβλημα......με τοπικο δικτυο ειναι σαν να χρησιμοποιεις εναν υπολογιστη κανονικα...(με ολα τα χρωματα.... ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
_K_Marios_ Ιούνιος 23, 2006 Author #17 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2006 Αρχική απάντηση από $George Vasil$ [Σήμερα, στις 20:11] Μια χαρα ειναι...μονο μεσο Ιnternet ειναι αργο...αλλα και παλι αν εχεις DSL δεν εχεις προβλημα......με τοπικο δικτυο ειναι σαν να χρησιμοποιεις εναν υπολογιστη κανονικα...(με ολα τα χρωματα.... ) Αυτο είναι σήγουρο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιούνιος 23, 2006 #18 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2006 Αρχική απάντηση από _K_Marios_ [Σήμερα, στις 22:47] Αυτο είναι σήγουρο? Δοκιμασμενο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogi Ιούνιος 23, 2006 #19 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2006 Αυτό που λές δεν ξέρω κατα πόσο ειναι 100%. ΠΧ, βίντεο βλέπεις? Σε φούλ καρέ και με τι κίνηση στο δίκτυο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιούνιος 23, 2006 #20 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2006 Αρχική απάντηση από jogi [Σήμερα, στις 23:30] Αυτό που λές δεν ξέρω κατα πόσο ειναι 100%. ΠΧ, βίντεο βλέπεις? Σε φούλ καρέ και με τι κίνηση στο δίκτυο? Για βιντεο δεν ξερω....δεν εχω δοκιμασει... Δεν νομιζω ομως να γονατισει την συνδεση του δικτυου..:...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.