Jump to content

Τελειώνει η ζωή της L30?

ergotelis

Recommended Posts

Καλησπέρα παίδες, το τελευταίο καιρό η L30 πραγματικά ξεκινάει όποτε της καπνίσει. Δηλαδή μια ναι μια με τίποτα.Τουλάχιστον φαίνεται αν πάρει μπροστά δεν σταματά.Και δε φταίει το ρελέ εκκίνησης, αν την βάλω στη μπρίζα θα την βγάλω-βάλω 20 φορές δε θα παίξει και στα καλά καθούμενα θα ξεκινήσει κάποια στιγμή, χωρίς να βιαιοπραγίσω εναντίον της.Καμιά ιδέα τι παίζεται?Έχει τύχει και σε κανένα άλλο?Λέτε να αλλάξω αντλία?Ευχαριστώ!:D

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Όταν λες δεν ξεκινάει;;; Δεν παίρνει ρεύμα ή δεν σπρώχνει το νερό; Μήπως δηλαδή απλώς θέλει λίγο καθάρισμα;

Χμ τώρα με έβαλες σε σκέψη, έχω παρατηρήσει πλέον στο κύκλωμα γίνονται πολλές μικρές φουσκάλες!Δε ξέρω ωστόσο αν έχει σχέση!

Πάντως θα το κοιτάξω, όταν δεν λειτουργεί σα να κάνει ένα απειροελάχιστο θόρυβο, αλλά δεν σπρώχνει καθόλου νερό,δηλαδή το νερό δε κουνούσε καθόλου.

Λες να είναι απλά καθάρισμα?Ευχαριστώ!

Αρχική απάντηση από ergotelis [Σήμερα, στις 16:19]

Χμ τώρα με έβαλες σε σκέψη, έχω παρατηρήσει πλέον στο κύκλωμα γίνονται πολλές μικρές φουσκάλες!Δε ξέρω ωστόσο αν έχει σχέση!

Πάντως θα το κοιτάξω, όταν δεν λειτουργεί σα να κάνει ένα απειροελάχιστο θόρυβο, αλλά δεν σπρώχνει καθόλου νερό,δηλαδή το νερό δε κουνούσε καθόλου.

Λες να είναι απλά καθάρισμα?Ευχαριστώ!

Δοκιμασε...ισως εχει πιασει μπιχλιτσα..!Δεν την εχεις καθαρισει ποτε?

Αρχική απάντηση από deninho

χωρίς να γνωρίζω τπτ επί του θέματος, μήπως γυρνάει ο άξονας, αλλά η φτερωτή έχει σκαλώσει κάπου?

Χμ για να το μάθω θέλει πολύ κόπο!:D

Πάντως μια δουλεύει μια όχι!

Αν ξέρει κάποιος καλύτερα ας μας πει αν παίζει τέτοιο ενδεχόμενο!(μακάρι δλδ ευχαριστώ!)

Αρχική απάντηση από $George Vasil$

Δοκιμασε...ισως εχει πιασει μπιχλιτσα..!Δεν την εχεις καθαρισει ποτε?

Όχι,1 χρόνο την έχω, χρειάζεται?

:innocent:

Ελπίζω πως είναι κάτι τέτοιο!

Πάντως ψηλά σχετικά είναι αλλά ελάχιστα πιο ψηλά(3cm παραπάνω) είναι το cpu block!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.