ergotelis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23, 2006 Καλησπέρα παίδες, το τελευταίο καιρό η L30 πραγματικά ξεκινάει όποτε της καπνίσει. Δηλαδή μια ναι μια με τίποτα.Τουλάχιστον φαίνεται αν πάρει μπροστά δεν σταματά.Και δε φταίει το ρελέ εκκίνησης, αν την βάλω στη μπρίζα θα την βγάλω-βάλω 20 φορές δε θα παίξει και στα καλά καθούμενα θα ξεκινήσει κάποια στιγμή, χωρίς να βιαιοπραγίσω εναντίον της.Καμιά ιδέα τι παίζεται?Έχει τύχει και σε κανένα άλλο?Λέτε να αλλάξω αντλία?Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιούνιος 23, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2006 Όταν λες δεν ξεκινάει;;; Δεν παίρνει ρεύμα ή δεν σπρώχνει το νερό; Μήπως δηλαδή απλώς θέλει λίγο καθάρισμα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Ιούνιος 23, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2006 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Όταν λες δεν ξεκινάει;;; Δεν παίρνει ρεύμα ή δεν σπρώχνει το νερό; Μήπως δηλαδή απλώς θέλει λίγο καθάρισμα; Χμ τώρα με έβαλες σε σκέψη, έχω παρατηρήσει πλέον στο κύκλωμα γίνονται πολλές μικρές φουσκάλες!Δε ξέρω ωστόσο αν έχει σχέση!Πάντως θα το κοιτάξω, όταν δεν λειτουργεί σα να κάνει ένα απειροελάχιστο θόρυβο, αλλά δεν σπρώχνει καθόλου νερό,δηλαδή το νερό δε κουνούσε καθόλου.Λες να είναι απλά καθάρισμα?Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιούνιος 23, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2006 χωρίς να γνωρίζω τπτ επί του θέματος, μήπως γυρνάει ο άξονας, αλλά η φτερωτή έχει σκαλώσει κάπου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιούνιος 23, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2006 Αρχική απάντηση από ergotelis [Σήμερα, στις 16:19] Χμ τώρα με έβαλες σε σκέψη, έχω παρατηρήσει πλέον στο κύκλωμα γίνονται πολλές μικρές φουσκάλες!Δε ξέρω ωστόσο αν έχει σχέση!Πάντως θα το κοιτάξω, όταν δεν λειτουργεί σα να κάνει ένα απειροελάχιστο θόρυβο, αλλά δεν σπρώχνει καθόλου νερό,δηλαδή το νερό δε κουνούσε καθόλου.Λες να είναι απλά καθάρισμα?Ευχαριστώ! Δοκιμασε...ισως εχει πιασει μπιχλιτσα..!Δεν την εχεις καθαρισει ποτε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Ιούνιος 23, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2006 ή κάπου κολλάει ή την έχεις ψηλά στο κύκλωμα και μαζέυεται αέρας και δεν έχει νερό να σπρώξει... αλλά θα φαινόταν αυτό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Ιούνιος 23, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2006 Αρχική απάντηση από deninho χωρίς να γνωρίζω τπτ επί του θέματος, μήπως γυρνάει ο άξονας, αλλά η φτερωτή έχει σκαλώσει κάπου? Χμ για να το μάθω θέλει πολύ κόπο! Πάντως μια δουλεύει μια όχι! Αν ξέρει κάποιος καλύτερα ας μας πει αν παίζει τέτοιο ενδεχόμενο!(μακάρι δλδ ευχαριστώ!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Ιούνιος 23, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2006 Αρχική απάντηση από $George Vasil$ Δοκιμασε...ισως εχει πιασει μπιχλιτσα..!Δεν την εχεις καθαρισει ποτε? Όχι,1 χρόνο την έχω, χρειάζεται? Ελπίζω πως είναι κάτι τέτοιο! Πάντως ψηλά σχετικά είναι αλλά ελάχιστα πιο ψηλά(3cm παραπάνω) είναι το cpu block! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.