Jump to content

Τελικά θα είναι κατώτεροι οι AM2 των Conroe? - Reverse ΗΤ.

Wizard!

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από yanni [Σήμερα, στις 02:07]

Όπως αναφέρθηκε όλοι οι μη γνωριζοντες θα πάνε να πάρουν ότι γράφει Intel. Αφού τα σκάσουν σε κανέναν D805 νομίζοντας πότι είναι ο super duper cpu που διαφημίζεται,

Πρεπει καποιος να ειναι πολύ μεγάλο γίδι αν νομίζει πως με 140e παιρνει super duper επεξεργαστή . Φθηνο ναι , dual core ναι , Φουρνακι ναι , αλλα super duper ΝΟ Εκτος και αν μιλάς για τον Average joe οποτε αυτος και με τον 3.06 του με το hyperthreading πάλι ευχαριστημενος θα ειναι .

κάποιο χρονικό διάστημα αργότερα ΑΝ μάθουν το λάθος τους θα τα ΞΑΝΑσκάσουν για Conroe.

Και ετσι να είναι 140e ο 805 + 300-350e ο 6600 = 440-490e δλδ οσο ενας am2 a64 4400

Τον κανονικό αυτή τη φορά.

Κλασική τακτική της Intel.

Κατά τα άλλα που είναι αυτοί που μιλάγανε για διαθεσιμότητα και ότι μένει μόνο ένας μήνας μέχρι τον Conroe?

Kατα τάλλα εγώ ειμαι ενας απο αυτους που ειχαν πει οτι τελη Ιουλίου Αρχες Αυγουστου θα υπάρχουν σε μαγαζι [αν μου ειχαν πει αλληθεια ] ΕΛΛΗΝΙΚΟ .

Ψήνεσαι για εναν 6600 ? :hehe:

• Replies 103
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 21:41]

και μετα θα βγαλει η amd κανενα πυραυλο και θα το γυρισετε παλι σε amd:magic:

Αν ειναι καλυτερο προφανως θα γυρισουμε, μονο οι λιγοι κολλημενοι εχουν τετοια προβληματα :D :D

Αρχική απάντηση από def

και μετα θα βγαλει η amd κανενα πυραυλο και θα το γυρισετε παλι σε amd:magic:

μακάρι φίλε def αλλά πρέπει πρώτα να τον βγάλει.... και τα πράματα άλλο δείχνουν

για τα reverse threading, multiplexing κτλ, όσες πιθανότητες έχει η μία να τα έχει ενσωματωμένα άλλες τόσες και η άλλη.

Ορίστε τα αντίστοιχα της ΑMD με αυτά που πόσταρε ο στέλιος πιο πριν

http://patft.uspto.gov/netacgi/nph-Parser?Sect1=PTO1&Sect2=HITOFF&d=PALL&p=1&u=%2Fnetahtml%2FPTO%2Fsrchnum.htm&r=1&f=G&l=50&s1=6574725.PN.&OS=PN/6574725&RS=PN/6574725

amdinversethreading4hd.gif

Αρχική απάντηση από Sol

μακάρι φίλε def αλλά πρέπει πρώτα να τον βγάλει.... και τα πράματα άλλο δείχνουν

για τα reverse threading, multiplexing κτλ, όσες πιθανότητες έχει η μία να τα έχει ενσωματωμένα άλλες τόσες και η άλλη.

Ορίστε τα αντίστοιχα της ΑMD με αυτά που πόσταρε ο στέλιος πιο πριν

http://patft.uspto.gov/netacgi/nph-Parser?Sect1=PTO1&Sect2=HITOFF&d=PALL&p=1&u=%2Fnetahtml%2FPTO%2Fsrchnum.htm&r=1&f=G&l=50&s1=6574725.PN.&OS=PN/6574725&RS=PN/6574725

φιλε μου sol ετσι ειναι τα πραγματα μια ο ενας μια ο αλλος.πριν 1,5 χρονο θυμασαι την γινοταν με τον 3000+,3200+ ποσο ανεβαιναν ολοι παιρναν αυτα τα cpu,μετα ηρθαν οι opteron σε 939 και αντε παλι τα ιδια μετα ηρθαν οι X2 της amd που θεριζανε τους αντιστοιχους της intel και τωρα απο τι φενεται ειναι η σειρα της intel

Αρχική απάντηση από unstoppable

Αν ειναι καλυτερο προφανως θα γυρισουμε, μονο οι λιγοι κολλημενοι εχουν τετοια προβληματα :D :D

αν εννοεις εμενα ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ:D

Αρχική απάντηση από Athens2004

Πρεπει καποιος να ειναι πολύ μεγάλο γίδι αν νομίζει πως με 140e παιρνει super duper επεξεργαστή . Φθηνο ναι , dual core ναι , Φουρνακι ναι , αλλα super duper ΝΟ Εκτος και αν μιλάς για τον Average joe οποτε αυτος και με τον 3.06 του με το hyperthreading πάλι ευχαριστημενος θα ειναι .

Πιστεύεις ότι η Intel και η κάθε Intel, έχει βγάλει λίγα λεφτά από τα onboard EXTREME graphics και τους Celeron? Ότι η Intel θα έχει να αρμέξει πολλά "γίδια" είναι δεδομένο, αν και προσωπικά δεν θα χρησιμοποιούσα αυτόν τον όρο, "γίδια".

Αρχική απάντηση από Athens2004 Και ετσι να είναι 140e ο 805 + 300-350e ο 6600 = 440-490e δλδ οσο ενας am2 a64 4400

Θα πρέπει να μπήκες στον πειρασμό εδώ να χρησιμοποιήσεις σαν παράδειγμα τον FX.

Αρχική απάντηση από Athens2004 Kατα τάλλα εγώ ειμαι ενας απο αυτους που ειχαν πει οτι τελη Ιουλίου Αρχες Αυγουστου θα υπάρχουν σε μαγαζι [αν μου ειχαν πει αλληθεια ] ΕΛΛΗΝΙΚΟ .

Ψήνεσαι για εναν 6600 ? :hehe:

Σε 1 (ένα) μαγαζί. Μάλιστα. ’ρα οι Conroe θα είναι ευρύτατα διαδεδομένοι τον Αύγουστο σε τουλάχιστον ΕΝΑ μαγαζί. Υποθέτω χιλιάδες κομμάτια.... :hehe:

( Το τελευταίο σχόλιο είναι ολίγον ειρωνικό και συγνώμη. Απλά δεν ξέρω πως αλλιώς να στο πω. Αυτό δεν είναι διαθεσιμότητα. Είναι περίπτωση εισαγωγής προϊόντος κράχτη σε τιμές "με το αζημίωτο" για το κατάστημα )

Υ.Γ. Δεν ψήνομαι για Conroe ή ΑΜ2 πριν δω φτηνές και γρήγορες DDR2 στην αγορά. Ζήσε Μάη μου με λίγα λόγια....

Mα με το που λές οτι καποιος παιρνει cpu με 140 ευρω και τον νομίζει οτι ειναι και super duper μονος σου τον αποκαλεις γίδι , η μαλλον αφηνεις να ενοηθει . Εγω απλα στο ειπα ωμά . Σοκαρίστηκες ?

Δεν ειπα για τον Fx αλλα θα έπρεπε . 1200e πολυ powa και cold bug παρτε πάρτε κόσμε . ΤΟ value του αιώνα. <---- Σου αρέσει πιο πολύ ετσι ?

Το ψήνεσαι η οχι για πλάκα το ειπα . Ποσώς με ενδιαφέρει η επόμενη αγορά του καθενος . Πάντως αν καποιος θελει CONROE ΘΕΛΕΙ δλδ να αγοράσει θα υπάρχει [επαναλαμβάνω αν μου ειπαν αλληθεια- ισχυει ] Τώρα αν τον ενδιαφέρει αν εχει 100 κομματια η 100000000000 αυτο ειναι αλλο πανυγηρι .

Να βλέπεις τους Intelάδες να χτυπιούνται επειδή χ@στηκαν οι AMDάδες για τον Conroe. Απλά LOL!

Αρχική απάντηση από Athens2004

Mα με το που λές οτι καποιος παιρνει cpu με 140 ευρω και τον νομίζει οτι ειναι και super duper μονος σου τον αποκαλεις γίδι , η μαλλον αφηνεις να ενοηθει . Εγω απλα στο ειπα ωμά . Σοκαρίστηκες ?

Όχι δεν σοκαρίστηκα. Και ούτε υπονόησα αυτά τα οποία βάζεις στο στόμα μου.

" Cold bug. The biggest bug in the 21st century. You can't boot your computer on... Pluto "

Υ.Γ. Πάντα χιουμοριστικά :D

ναι καλα που δεν σε τσουζει κυριε υπερανω... γιαυτο εχεις κανει απο 500 ποστ σε καθε thread που σχεση με conroe... Eνταξει την εμπεδωσαμε την αποψη σου. 939 ftw! Cool now..

Υγ.Οσο για το coldbug μιστερ pluto δεν εχουμε ολοι τα μηχανακια μας μονο για κλασικες δουλειες... Εγω θελω να benchαρω αυτο με χαλαρωνει. Οποτε για μενα καθως και για πολλους αλλους οι amd ηταν ελλατωματικοι. Over!

Να με τσούζει γιατί? Επειδή έχω παραδεχτεί ότι είναι πολύ καλός επεξεργαστής και επειδή έχω πει ότι για τους επόμενους 6-12 μήνες η AMD δεν έχει απάντηση? Ξαφνιάστηκες που το γράφω? Γιατί? Αφού ισχύει. Επειδή οι τιμές πέφτουν μέχρι και 50% λόγο του Conroe? Επειδή η Intel άφησε πίσω τις θερμάστρες και φτιάχνει πάλι cpus? Επειδή επιτέλους βλέπουμε ουσιαστική βελτίωση στις επιδώσεις των cpus?

’λλα πράγματα με ενοχλούν στο θέμα Conroe και η cpu δεν έχει καμιά σχέση με αυτά.

Οι AMD είναι για πέταμα. AMDάδες κλαψτε!!! Oι Conroe θα υπάρχουν κατά χιλιάδες την επομένη της επίσημης παρουσίασης στην Ελλάδα σε τιμές τζάμπα. Γκαζώστε για Conroe. Αγοράστε ΠΡΩΤΟΙ Conroe. Μην αγοράζετε τίποτα άλλο.

’ντε για να χαρούν κάποιοι.....

Όσο για το cold bug...... Είναι γεγονός ότι έχει ταλαιπωρήσει χιλιάδες χρήστες.

Αρχική απάντηση από Santa Cruz

18722.jpg

και ειδικα για τον καπετανιο απο εδω ο Athlon 64 X2 5200+ AM2 WINSOR

Kρατατε ρεεεεεεεεεε :banging:

δειξε μας τετοια

;)

ok τελειωσε η πατριωτικη τονωση λολ ... αυριο παλι :)

Mην πεταξω κανα FX-62 και αρχισουμε τα εμβατηρια..

Τι να κανω μιας και μας πικρανε ο Θωμας

http://www.tomshardware.com/2006/06/05/first_benchmarks_conroe_vs_fx-62/

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.