Jump to content

Τελικά θα είναι κατώτεροι οι AM2 των Conroe? - Reverse ΗΤ.

Wizard!

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 16:40]

μηπως παιζουμε με τις λεξεις και απλα εκφραζομαστε λιγο διαφορετικα?

δεν παιζω με τις λεξεις, και πιστευω οτι εκφραζομαι αρκετα διαφορετικα.

προσπαθω να σε οδηγησω να τεκμηριωσεις τον ισχυρισμο σου οτι τα καινουργια ηδη χρησιμοποιουν το "Core Multiplexing Technology".

• Replies 103
  • Created
  • Last Reply

λυπαμαι αλλα δεν μπορω να ακολουθησω την κουβεντα......αλλωστε ο καθενας εχει το δικαιωμα να σταματησει να απανταει σε ενα θεμα οταν πιστευει οτι εχει ηδη απαντησει.

και γω πιστευω οτι εχω ηδη απαντησει εδω.μεγαλυτερη επεξηγηση και αναλυση δεν μπορω να κανω...............δεν εχω τις απαραιτητες γνωσεις.διαβαζω ψαχνω και αναλυω τις πηγες που μου δινονται οσο μπορω.

εαν το εχεις ψαξει καλυτερα τοτε μοιρασου τη γνωση σου μαζι μας και εαν δω οτι εχεις δικιο θα σου πω και μπραβο που μου ανοιξες τα ματια.......

Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 16:58]

..και γω πιστευω οτι εχω ηδη απαντησει εδω.

αφου τεκμηριωσες τη θεση σου οσο καλυτερα μπορουσες, θα σταματησω κι εγω την κουβεντα.

Πάντως εγώ θα το ξαναπώ ...... Σε όσους σπεύδουν να ξεπουλήσουν το σύστημά τους και να αγοράσουν ΙΝΤΕL Conroe based σύστημα, ας το ξανασκεφτούν και ας περιμένουν λιγουλάκι γιατί κάτι μου λέι ότι το μπαλόνι του Conroe φούσκωσε ΤΟΣΟ πολύ που θα σκάσει στα μούτρα μας..... :D

Κάτι παίζεται με την AMD και θα είναι ηχηρό και αποστομωτικό ...... ;)

Μου μοιάζει σαν την ταινία του INDIANA JONES όπου ξαφνικά μέσα από τα στενά βγαίνει ένας σαμουράϊ (ΙΝΤΕΛ) οπλισμένος με σπαθιά σαν αστακός και κάνει πάρα πολλές φιγούρες κάνοντας τον JONES (ΑΜD) να κάθεται αμίλητος σε μιά γωνία μοιάζοντας σαστισμένος...

Και εκεί που όλοι νομίζουμε ότι τώρα πραγματικά την έχει βάψει και τον περιμένει ο θάνατος........ μόλις τον πλησιάζει ο σαμουράϊ να του πάρει το κεφάλι με την σπάθα του (Conroe), ξαφνικά ο Jones βγάζει ένα απλό 45άρι (AMR2 RHTT K8L) από την κωλότσεπη και του την ανάβει απαθέστατος στο κεφάλι ...... :D

Θυμάστε πόσο αστεία ήταν όλη η σκηνή....:D :D :worship:

Ετσι λοιπόν, μου φαίνεται ότι η AMD αφήνει επίτηδες την INTEL να κάνει τις χαζομάρες της στο διαδύκτιο για 6 μήνες, και την κατάλληλη στιγμή βγάζει το κρυφό της όπλο και την ανάβει στο κεφάλι..... :D:p

:hehe:

μην μπλοκαρει μονο το οπλο dag.....(τη θυμαμαι τη σκηνη)!

Το μηχανημα του SD περιμενει για την υστατη μαχη....:D

αντε να δουμε και σε ελληνικα χερια τι ψαρια πιανει...!

Αρχική απάντηση από Dagalidis

Κάτι παίζεται με την AMD και θα είναι ηχηρό και αποστομωτικό ...... ;)

Μου μοιάζει σαν την ταινία του INDIANA JONES όπου ξαφνικά μέσα από τα στενά βγαίνει ένας σαμουράϊ (ΙΝΤΕΛ) οπλισμένος με σπαθιά σαν αστακός και κάνει πάρα πολλές φιγούρες κάνοντας τον JONES (ΑΜD) να κάθεται αμίλητος σε μιά γωνία μοιάζοντας σαστισμένος...

Και εκεί που όλοι νομίζουμε ότι τώρα πραγματικά την έχει βάψει και τον περιμένει ο θάνατος........ μόλις τον πλησιάζει ο σαμουράϊ να του πάρει το κεφάλι, ξαφνικά ο Jones βγάζει ένα απλό 45άρι από την κωλότσεπη και του την ανάβει απαθέστατος στο κεφάλι ...... :D

Θυμάστε πόσο αστεία ήταν όλη η σκηνή....:D :D :worship:

Ετσι λοιπόν, μου φαίνεται ότι η AMD αφήνει επίτηδες την INTEL να κάνει τις χαζομάρες της στο διαδύκτιο για 6 μήνες, και την κατάλληλη στιγμή βγάζει το κρυφό της όπλο και την ανάβει στο κεφάλι..... :D:p

Φίλε δε παλεύεσαι!!!Καλός ο παραλληλισμός όλοι σίγουρα που είδανε τη ταινία θυμούνται τη σκηνή!

:hehe: :hehe:

Κατά τα άλλα συμφωνώ, εμμένα η AMD μου φαίνεται πολύ αθόρυβη!!Όπως οι τυμπανοκρουσίες της Intel μας μυρίζουν πολλά, έτσι και η ησυχία της AMD μπορεί να κρύβει πολλά!Θα δείξει!

Καλα μιλαμε οι amdαδες δεν παιζονται....

Δεν πειραζει μην παρετε Intel. Θα παρουμε εμεις. Σας πιεσε κανενας? Γιατι ασχολειστε με αυτους τους παναργους επεξεργαστες?

Ααα που εισαι Dag... Θα ερθουν και οι κοσμοσφαιρες του Λιακοπουλου...

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι?........ΕΜΑΣ μας ενδιαφέρει τι θα κάνει ο κάθε επεξεργαστής DEFAULT ή OVERCLOCKED......?.......Δηλαδή αν πάρω αύριο μεθαύριο το "μυστικό όπλο" της AMD και μου φτάσει μέχρι 3.1GHz με αέρα και ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ και σε phase λόγω cold bug και πάρω έναν Conroe που πάει με αέρα 3.5GHz και με phase 4GHz+, ε τότε να το χ@σω.......Τι με συμφέρει ΕΜΕΝΑ καλύτερα?....."μυστικό όπλο" AMD και 3.1GHz ή Conroe σε LN2 και 5GHz?..... :)

To πιο γρήγορο απλά,αλλά δε ξέρεις αν η amd με τη τεχνολογία αυτή πάει πολύ πιο μπροστά παρά τις χαμηλότερες συχνότητες, και για το coldbug προσωπικά δε ξέρω τι παίζει με amd....

Βέβαια όλα αυτά μπορεί να είναι και μούφες....

Αρχική απάντηση από hipro5 [Σήμερα, στις 21:18]

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι?........ΕΜΑΣ μας ενδιαφέρει τι θα κάνει ο κάθε επεξεργαστής DEFAULT ή OVERCLOCKED......?.......Δηλαδή αν πάρω αύριο μεθαύριο το "μυστικό όπλο" της AMD και μου φτάσει μέχρι 3.1GHz με αέρα και ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ και σε phase λόγω cold bug και πάρω έναν Conroe που πάει με αέρα 3.5GHz και με phase 4GHz+, ε τότε να το χ@σω.......Τι με συμφέρει ΕΜΕΝΑ καλύτερα?....."μυστικό όπλο" AMD και 3.1GHz ή Conroe σε LN2 και 5GHz?..... :)

Γιατί εσύ είσαι σίγουρος ότι υπάρχει μυστικό όπλο; :D Εγώ πολύ αμφιβάλω. Ας περιοριστούμε καλύτερα σε χειροπιαστά πράγματα και γεγονότα. Με το review που έλεγες τι παίζει;:whistling

Κοίτα να δείς πως έφερε νέο κύμα καύσωνα αυτό το thread !:D

Kαι εγώ AMD fan είμαι, έπεσα λίγο με τα νούμερα του conroe που μας σερβίρανε αλλά μέσα μου μέχρι να τα δώ από κοντά ελπίζω...:unsure:

Πραγματικά αν δε "διορθωθεί" (διότι αντικειμενικά πρόβλημα δεν είναι) το cold bug, την έχει άσχημα στη πίτα των καμμένων η AMD. Εγώ προσωπικά έχω ξενερώσει, μια καλή μητρική να είχε σε intel στα 120 όπως η ultra-D και φύγαμε.

Αρχική απάντηση από georgesod [Σήμερα, στις 21:22]

Γιατί εσύ είσαι σίγουρος ότι υπάρχει μυστικό όπλο; :D Εγώ πολύ αμφιβάλω. Ας περιοριστούμε καλύτερα σε χειροπιαστά πράγματα και γεγονότα. Με το review που έλεγες τι παίζει;:whistling

Αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι...... :)

Αρχική απάντηση από chroma [Σήμερα, στις 21:30]

Πραγματικά αν δε "διορθωθεί" (διότι αντικειμενικά πρόβλημα δεν είναι) το cold bug, την έχει άσχημα στη πίτα των καμμένων η AMD. Εγώ προσωπικά έχω ξενερώσει, μια καλή μητρική να είχε σε intel στα 120 όπως η ultra-D και φύγαμε.

Αυτό θα πει αντικειμενικός admin :) . To νου σου μη δει το post σου ο zyx :D

Αρχική απάντηση από hipro5 [Σήμερα, στις 19:18]

Bρε Γιώργο εγώ προσωπικά, όπως και το 92% των χρηστών σε αυτό το Forum όπως και σε άλλα Χ@στικα στην κυριολεξία για τα Cold Bug των επεξεργαστών όποιοι και εαν είναι αυτοί....

Εαν μετρήσεις αυτούς που ασχολούνται με SubZero ψύξεις θα τους μετρήσεις στα δάχτυλα, για να μην πώ για αυτούς που ασχολούνται με LN2..... :D

Eνα νεράκι του κερατά βάζουμε και άντε το πολύ πολύ αυτό να είναι του ψυγείου ή ακόμα περισσότερα άτομα είναι με αέρα....

Αρα και πάλι να το Χέσω το Cold BUG εκτός και εαν κάποια μέρα βγει και κανένα Water BUG ή Air BUG οπότε την ΜΑΜΗΣΑΜΕ (Bug's Life).... :D

Προσωπική επιλογή του καθενός είναι να πάρει ότι Θέλει, απλά να μην κάνει βεβιασμένες κινήσεις ξεπουλήματος με βάση αυτές τις παπ@ριές περί Conroe Revolution που μας σερβίρουν μερικοί εδώ και κάτι μήνες, λες και θα έρθει ο μεσίας να μας σώσει από τις αμαρτίες και τα προβλήματα μας.

Εγώ ξέρω ότι ο λαός μας είναι σοφός από καταβολής χρόνου και δεν είναι τυχαίο ότι υπάρχουν αρκετές σοφές ρήσεις που εκφράζουν απόλυτα τα πεπραγμένα των τελευταίων καιρών με το SIRIAL που παίζεται καθημερινά σε όλα τα ΦΟΡΑ διεθνώς......

Ολοι μασάνε την ίδια καραμέλα και νομίζω ότι έρχεται η στιγμή να την καταπιούνε αυτήν (Καραμέλα) και την γλώσσα τους μαζί που την έχουν φτάσει μέχρι το πάτωμα από το πολύ ΜΠΛΑ - ΜΠΛΑ.....

Και για να θυμίσω μερικές σοφίες που ισχύουν.....

- Οπου ακούς πολλά, κράτα μικρό καλάθι....

- Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά της.....

- Γελά καλύτερα αυτός που γελάει τελευταίος....

- Οποιος βιάζεται σκοντάφτει.....

- Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος....

- Ακόμη δεν τον είδαμε ..... Προκόπη τον βαφτίσαμε....

κτλ...κτλ......

Δε θέλω να στεναχωρίσω κανέναν σας, αλλά βαρέθηκα την υπεροψία σας .....

Μακάρι να πάνε τα πράγματα όπως τα περιμένετε για να μην κλάψετε αργότερα τα λεφτάκια σας....

Και μη μου πείτε ότι υπερβάλλω γιατί ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ..... :D :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.