Jump to content

Looking 4 rpg

Zarras

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημερα παιδες,

Οπως λεει και ο τιτλος ψαχνουμε για αντικαταστατη (οχι απαραιτητα επαξιο) του wow...

Υποψηφια τα oblivion, spellforce2, starwar galaxies, finall fantasy XI.

Απο οτι εχω δει/διαβασει το FF XI, ειναι καπως στατικο στις μαχες, το starwars ειναι αρκετα

συνθετο εχει 850 παραλαγγες και ειναι και αρχαιο. Το spellforce2 φερνει λιγο προς το wow και με το 1 που ειχα ασχοληθει ητανε σχετικα καλο παιχνιδι. ΤΕλος για το oblivion ακουω τα καλυτερα αλλα οσο το εχω δει, κατα την γνωμη μου απεχει απο αυτο που θεωρω εγω rpg mmorpg.

Εχει ασχοληθει κανεις με καποιο απο τα παραπανω ωστε να με διαφωτισει λιγο ως προς την επιλογη μου ?

Αρχική απάντηση από Zarras

Καλημερα παιδες,

Οπως λεει και ο τιτλος ψαχνουμε για αντικαταστατη (οχι απαραιτητα επαξιο) του wow...

Υποψηφια τα oblivion, spellforce2, starwar galaxies, finall fantasy XI.

Απο οτι εχω δει/διαβασει το FF XI, ειναι καπως στατικο στις μαχες, το starwars ειναι αρκετα

συνθετο εχει 850 παραλαγγες και ειναι και αρχαιο. Το spellforce2 φερνει λιγο προς το wow και με το 1 που ειχα ασχοληθει ητανε σχετικα καλο παιχνιδι. ΤΕλος για το oblivion ακουω τα καλυτερα αλλα οσο το εχω δει, κατα την γνωμη μου απεχει απο αυτο που θεωρω εγω rpg mmorpg.

Εχει ασχοληθει κανεις με καποιο απο τα παραπανω ωστε να με διαφωτισει λιγο ως προς την επιλογη μου ?

Σα το wow κανενα άλλο imo. Δοκίμασα RF Online, Dungeons & Dragons online, Guild wars. Ομορφα γραφικά ολα τους, αλλα δε μου έκανε click κάποιο. Μπορεις να ρίξεις μια ματιά παντως, μπορει να σου αρέσει..

Και εγω της ιδιας αποψης ειμαι

φυσικα και δε περιμενω να βρω κατι επαξιο του wow,

απλα για την αποτοξινωση το χρειαζομαι...

το D&D ειναι της microsoft?

2γιγα ειναι. δοκιμασετο εχει το pvp που ελιπε απο το wow για να το κανει τελειο το game. περνεις καστρα κτλ με καλο συστημα μαχης και φυσικα περνεις διαφορα buff οταν εχεις περιοχες η κατι τετοιο δεν το θυμαμε καλα. πιστευω αξιζει λιγο προσοχη το game

υπαρχει κοσμος στο ιντερνετ που ασχολειται, 'η θα ειμαστε εμεις και εμεις... ?

ελπιζω να μην ειναι τιγκα στα cheats :p

Το Guild Wars εχει πολυ καλο pvp και το στορυ αξιζει. Για αποτοξινωση ειναι μια χαρα :D

απο pve - leveling - quests - farming τι λεει?

ισχυει οτι δε βλεπεις κοσμο παρα μονο στα instances και στις πολεις ?

Mακριά από guild wars!

-Ο χειρότερος κόσμος που έχω δει ποτέ μου σε online game evah...δε νιώθουν τα παλικάρια. Eιδικά στο τέλος για να τελειώσω κάτι quest μου βγάλανε το λάδι. Είναι λογικό όταν βέπεις πολλούς εχθρούς να τους παρασέρνεις 1-1. Ε, λοιπόν, ο μέσος παίκτης εκεί μέσα δεν έχει τη στοιχειώδη νοημοσύνη!@#$ Να παίζεις ώρες ένα quest, να κοντεύεις να τελειώσεις κ ξαφνικά να τα θαλασσώνουν μερικά καθυστερημένα κάνοντας επίθεση σε 500 οχτρούς. Παρόμοιο φαινόμενο δεν έχω ξανασυναντήσει!

-στορυ για τα μπάζα!

-συνεχές ανεγκέφαλο-farming από ένα σημείο κ μετά.

-pvp για γέλια! Σοβαρολογούνε; Έπαιζα 2 μήνες για να μπω random 4vs4;

Αρχική απάντηση από Zarras [Σήμερα, στις 12:03]

απο pve - leveling - quests - farming τι λεει?

ισχυει οτι δε βλεπεις κοσμο παρα μονο στα instances και στις πολεις ?

αν το θες για ενα 2μηνο αποτοξινωσης μια χαρα ειναι.πολυ ομορφα γραφικα ομορφη ιστορια και επεισοδια.οι αποστολες για να βγουν θελουν κατα 99% coop με αλλους παικτες που βρισκεις στις πολεις.δυστυχως ναι εισαι μονο εσυ και το party σου μολις βγεις απο μια πολη και συναντας μονο εχθρους.

εμενα μου αρεσε πολυ.αλλα αφου 20αρισα σε λεβελ και επαιξα 2 βδομαδες σε pvp arena μετα το βαρεθηκα.

το quest/farming θα σε αφησει παρα πολυ ευχαριστημενο.τρομερη ποικιλια και πολυ καλο συστημα.

εγω θα προτεινα να το κοιταξεις:)

Υ.Γ.και για το χαλι στην gaming community σε ελαχιστες περιπτωσεις μου ετυχε να χωνεται καποιος νουμπας οπου να ναι χωρις να σκεφτεται εαν το παρτυ θα ζησει.

μεσα στις πολεις γινεται παρα πολυ καλο chat.λιγο υπομονη και μπορεις να βρεις πολυ αξιολογα παιδια για να παιξεις παρεα........και συνηθως δεν αλλαζεις και παρεα.....τους προσθετεις στο friendlist και συνεχιζεις σχεδον ολο το game με τους ιδιους φιλους.

Το στόρι του GW είναι μια χαρά. Το PVE του επίσης. Όντως δεν βλέπεις άλλους στα instances σου πέρα από το πάρτι σου.

Και αυτό κυριως σε προσανατολίζει στο να παίξεις με στρατηγική την κάθε πίστα για να την περάσεις. Θέλει τρελλή συνεργασία στην ομάδα και να ξέρει ο καθένας τον ρόλο του.

Η βλακία στην όλη υπόθεση είναι ότι σπανια θα καταφέρεις με PUG να παίξεις βάση στρατηγικής. Πολλά βλαμμένα παιδακια μέσα μου δε νογανε....

Χρειάζεται να είσαι μέλος καποιου Guild ώστε να παίζεις μα ανθρώπους που εμπιστευεσαι και να στηνετε την στρατηγική παρέα.

Το farming το ευχαριστιέμαι ιδιαίτερα γιατι μπορείς να αλλάζεις το secondary profession σου και να φαρμάρεις διαφορετικές περιοχές και αλλα drops

Το pvp του επίσης ειναι αρκετά καλό και επίσης θέλει να παίζεις με guildies που γνωρίζεις.

Γραφικά απίθανα

Lineage ftw ρα!

Αλλά έτσι για να σπάει και η μονοτονία, έχει βγει το Silkroad. Δεν το έχω παίξει, αλλά έχω ακούσει πολλά ως τώρα.

Δες και αυτο.... http://www.entropiauniverse.com/en/rich/5000.html

Ενας αμερικανος εχει δωσει 100.000 δολαρια (αληθινα) για να αγορασει ενα διαστημικο σταθμο...

Στο συγκεκριμενο game παιζεις με χρηματα αλλα και κερδιζεις ....δεν το εχω ψαξει πολυ το θεμα αλλα φαινεται ενδιαφερον....

The Real Cash Economy (RCE) in the Entropia Universe means that the virtual items inside the Universe have a real value.

Για στατιστικα στο ποσοι παιζουν τι δες εδω http://www.mmogchart.com/

αμα αρχισω τετοιο game θα καταληξω στην ψειρου...

500-600ευρω ειχα δωσει στο wow.... (χωρις τις συνδρομες...) για να αγοραζω gold

το star war galaxies φαινεται να διαθετει μεγαλη πολυμορφικοτητα

παρα πολλα profesions - μαχες στη ...γη και μαχες στο διαστημα σαν πιλοτος

πολυ καλο trading, συν ολα τα αλλα χαρακτηριστικα.

το κακο ειναι οτι ειναι ηδη 3 ετων, και επισης το οτι υπαρχουν πολλες διαφορετικες εκδοχες....

εχω πελαγωσει :(

Αρχική απάντηση από ison

Δες και αυτο.... http://www.entropiauniverse.com/en/rich/5000.html

Ενας αμερικανος εχει δωσει 100.000 δολαρια (αληθινα) για να αγορασει ενα διαστημικο σταθμο...

Στο συγκεκριμενο game παιζεις με χρηματα αλλα και κερδιζεις ....δεν το εχω ψαξει πολυ το θεμα αλλα φαινεται ενδιαφερον....

Για στατιστικα στο ποσοι παιζουν τι δες εδω http://www.mmogchart.com/

Δεν μπορούν να κερδίζουν όλοι, κάποιοι θα πρέπει να χάνουν. Το θέμα είναι να μην υπάρχουν τα ευτράπελα που παρουσιάζονται συνήθως σε mmo παιχνίδια και μην γίνει το παιχνίδι πηγή εσόδων για κάποιους επιτήδειους.

για δες & αυτο-->http://www.silkroadonline.net/

θα σε προτεινα και το knightsonline αλλα εχει ξεφυγει

πλεον το παιχνιδι..:TD:

edit : το προσεξα μετα στο εχει προτεινει και

ο jpavly .ριξτο μια ματια anyway πιστευω αξιζει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.