Jump to content

ABIT OTES RAMFlow

ea6gka

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

ρε παιδες εχω δει στη σελιδα της ΑΒΙΤ οτι πουλανε το εξης εξαρτημα σκετο otes_ramflow.jpg

η σελιδα της ειναι μονο για αμερικα ομως? ελπιζω να στελνουν και προς τα εξω :X:

ξερει κανεις?

• Replies 42
  • Created
  • Last Reply

Απόσο γνωρίζω μόνο σε Αμερική δίνεται..κι όχι Ευρώπη!Πιάνεται από τα slots των μνημών οπότε μπαίνει σε όλες τις μητρικές ουσιαστικά..

Αρχική απάντηση από deadlock7

Απόσο γνωρίζω μόνο σε Αμερική δίνεται..κι όχι Ευρώπη!Πιάνεται από τα slots των μνημών οπότε μπαίνει σε όλες τις μητρικές ουσιαστικά..

ναι αλλα αμα η αποσταση μεταξυ των ζευγαριων ειναι μεγαλυτερη σε ΑΜΔ απο οτι σε Ιντελ τοτε δε μπαινει

Σωστό κι αυτό!Πάντως μια πατέντα με 2*80ριδες πιστεύω κάνει καλύτερη δουλειά,ακόμη κι αν αλλάξεις τα 40ρια ανεμιστηράκια που έχει με delta(hipro mod).

Για κοιταχτε στο ebay δες η για αυτό τις abit η για της super talent που έχω εγώ και είναι ίδιο

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr

Για κοιταχτε στο ebay δες η για αυτό τις abit η για της super talent που έχω εγώ και είναι ίδιο

δε καταλαβα τπτ, για τις σουπερταλεντ λεω

ο γοριλλακος εχει ασχοληθει και περιμενει τετοια βαση σαν το otes της abit σε super talent

Αρχική απάντηση από hipro5 [Σήμερα, στις 15:25]

Επειδή το έχω........Μπαίνει ΠΑΝΤΟΥ και σε ΟΛΕΣ τις μητρικές...... ;)

Οι delta που εχεις επανω , ποσα CFM ειναι ο ενας ?? 2 νομιζω ειχα δει οτι εχεις συνολικα .

για μενα δεν αξιζει η αγορα του.

καλυτερα μια ιδιοκατασκευη απο πλεξιγκλας με 2 8αριδες και φινιτο λα μουζικα......και καλυτερα αποτελεσματα και λιγοτερος θορυβος............:)

βασικα δεν αγοραζουμε , αν προσεξες καλα ΔΩΡΕΑΝ το δινουν εσυ πληρωνεις μονο μεταφορικα

που να καθεσαι να φτιαχνεις καλυτερα το ετοιμο παιδες δεν ανγχωνεσαι κιολας(ζεστη κανει),παντως με ενδιαφερει και εμενα!

αμα ειναι να τα παρουμε τσαμπα και αφου μπαινουν σε ολες τις μητρικες ειμαι και εγω μεσα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.