carlitofj Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23, 2006 Λοιπον guys ειμαι κατοχος ενος thermaltake xaser III black κουτιου...Μολις πριν 2 βδομαδες εκανα αναβαθμιση και θα ηθελα να μου προτεινετε ενα ευρυχωρο(με ολη τη σημασια της λεξεως)κουτακι γιατι δεν τη βγαζω καθαρη με το συγκεκριμενο(καλωδια πεταμενα απο εδω και απο εκει)...Τα λεφτα που μπορω να διαθεσω ειναι μεχρι 200ευρωπουλα!Τα υπολοιπα τα αφηνω σε εσας!!!
Qlim4X Ιούνιος 23, 2006 #2 Ιούνιος 23, 2006 Cooler master stacker 810(το παλιό) το πιο άνετε ευρηχορο και μεγάλο κουτάκι που έχει βγει ποτέ και μπορείς να του κανείς ότι μοντα θες
ang3l Ιούνιος 23, 2006 #3 Ιούνιος 23, 2006 Είπες ευρύχωρο.. ’ν έλειπε αυτή η λέξη θα πρότεινα το Antec P180 που δυστυχώς (αν το δούμε απο προφίλ) δεν αφήνει πολύ χώρο από το τέλος των CD-DVD Roms ως την αρχή Motherboard.
carlitofj Ιούνιος 23, 2006 Author #4 Ιούνιος 23, 2006 Ασε γιατι βλεπω κατι μοντες απο κατι παλικαρια και τρελαινομαι...Ειμαι λιγο ασχετος στις μοντες αφου δεν εχω ασχοληθει καθολου...Πρεπει απλα να το παρω αποφαση.....Θα επρεπε παντως να υπαρχει ενα guide για εμας τα noobia στο χωρο του mod!!!
Qlim4X Ιούνιος 23, 2006 #5 Ιούνιος 23, 2006 Αρχική απάντηση από carlitofj Ασε γιατι βλεπω κατι μοντες απο κατι παλικαρια και τρελαινομαι...Ειμαι λιγο ασχετος στις μοντες αφου δεν εχω ασχοληθει καθολου...Πρεπει απλα να το παρω αποφαση.....Θα επρεπε παντως να υπαρχει ενα guide για εμας τα noobia στο χωρο του mod!!! Ο χώρος του Mod είναι περίεργοςΟ καθένας έχει διαφορετική αντίληψη για κάθε πράγμα αλλά και αλλιώς θα θέλει να είναιΤο μονό που μπορούμε να κάνουμε είναι να πούμε γνώμες γύρο από το θέμα και τι θεωρούμε ωραίο κατά τι δικιά μας γνώμη
TurboX Ιούνιος 23, 2006 #6 Ιούνιος 23, 2006 ARMOR ARMOR ARMOR από την Thermaltake!!!!!! Ή τ Gandalf από την ίδια πάλι :D Θα τα βρεις εδώ: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700280 και http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700282
magicman Ιούνιος 23, 2006 #7 Ιούνιος 23, 2006 stacker ή δες κανα lian li... (εγω θα κοιτουσα λιαν λι)
gregorisvas Ιούνιος 23, 2006 #8 Ιούνιος 23, 2006 Απ' οσο ξερω και το Chieftec του Πλαισιου με τα 99 ειναι πολυ ευρυχωρο και καλο.Best value for money. (http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=15&Nav_Section_Id=15&Catalog_Id=1&Product_Id=302065&Merchant_Id=1&sts_cid=3 )
mefistofelis Ιούνιος 23, 2006 #9 Ιούνιος 23, 2006 δες και τι μοντα του spyrius σε Chieftec για να παρεις καμια ιδεα
carlitofj Ιούνιος 23, 2006 Author #12 Ιούνιος 23, 2006 Βασικα ειμαι αναμεσα στο stacker(το παλιο) και το chieftek του πλαισιου.Μπορω να πω οτι το stacker μου αρεσει πολυ περισσοτερο εμφανισιακα αλλα απο την αλλη το chieftek ειναι αρκετα ψηλοτερο.Νομιζω παντως πως θα καταλαξω στο stacker.ποια ειναι και η δικη σας γνωμη?Αξιζει το chieftek γι'αυτα τα λιγα εκατοστα περισσοτερου υψους?
Malkav Ιούνιος 23, 2006 #13 Ιούνιος 23, 2006 Αρχική απάντηση από carlitofj Βασικα ειμαι αναμεσα στο stacker(το παλιο) και το chieftek του πλαισιου.Μπορω να πω οτι το stacker μου αρεσει πολυ περισσοτερο εμφανισιακα αλλα απο την αλλη το chieftek ειναι αρκετα ψηλοτερο.Νομιζω παντως πως θα καταλαξω στο stacker.ποια ειναι και η δικη σας γνωμη?Αξιζει το chieftek γι'αυτα τα λιγα εκατοστα περισσοτερου υψους? νομίζω πως εξ' αρχής είναι λάθος η ερώτηση, με τον τρόπο που την κάνεις.το stacker είναι ίσως το καλύτερο κουτί, απο πλευράς λειτουργικότητας, που μπορείς να αγοράσεις(εμένα εμφανισιακά, δεν με τρελαίνει κιόλας) από την άλλη το chieftek είναι (και δεν το συζητώ) το best value for moneyοπότε δεν μπορείς να τα συγκρίνεις έτσι...αυτά μέχρι πρόσφατα που το stacker ήταν πολύ ακριβό.τώρα που έπεσε η τιμή του stacker θα το προτιμούσα.
beez Ιούνιος 24, 2006 #16 Ιούνιος 24, 2006 Αρχική απάντηση από carlitofj [Χθες, στις 19:02] Βασικα ειμαι αναμεσα στο stacker(το παλιο) και το chieftek του πλαισιου.Μπορω να πω οτι το stacker μου αρεσει πολυ περισσοτερο εμφανισιακα αλλα απο την αλλη το chieftek ειναι αρκετα ψηλοτερο.Νομιζω παντως πως θα καταλαξω στο stacker.ποια ειναι και η δικη σας γνωμη?Αξιζει το chieftek γι'αυτα τα λιγα εκατοστα περισσοτερου υψους? ανάμεσα στα δύο θα έλεγα στακερ σαν ολοκληρωμένη λύση και για τα παρελκόμενα που διαθέτει και πολύ προσεγμένη κατασκευή. διαφορετικά επειδή ειμαι εγω σε φάση αναζήτησης για δες και το πρετοριαν της ιδιας εταιρίαςhttp://www.coolermaster-europe.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=RC-732&other_title=+RC-732+Praetorian%20732το chieftec δεν ξέρω πιο μοντέλο σκέφτεσε αλλα κάποια που είδα στο πλαίσιο πολύ πλαστικούρα....
carlitofj Ιούνιος 25, 2006 Author #17 Ιούνιος 25, 2006 http://www.coolermaster-europe.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=RC-732&other_title=+RC-732+Praetorian%20732το chieftec δεν ξέρω πιο μοντέλο σκέφτεσε αλλα κάποια που είδα στο πλαίσιο πολύ πλαστικούρα.... Μπα δε νομιζω...Αν και πολυ ωραιο το κουτακι νομιζω πως ειναι καπως μικρο...!
beez Ιούνιος 25, 2006 #18 Ιούνιος 25, 2006 εντάξει τωρα μικρό δεν θα το έλεγα σε καμμιά περίπτωση540 x 225 x 463 mm (L/W/H)584 χ 227 χ 536 στακερμιλαμε 7 εκατοστά λιγότερο υψος δηλαδή πες περίοπου 2 φατνία 5,25" και 4 εκατοστά βάθοςαλλα πάντα το μικρο και το μεγάλο ειναι σχετικο με τη συγκρίνει και τι έχει στο μυαλό του ο καθένας
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.