gregorisvas Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22, 2006 Καλησπερα παιδες.Σκοπευω μεσα στο καλοκαιρι να αγορασω ενα block να βαλω υδροψυξη και στην vga (1900xtx).Εχω ομως καποιες αποριες.Κατ'αρχας εχω το thermaltake bigwater 745.Αν βαλω να ψυχει και τη vga ποσους βαθμους θα ανεβει ο cpu?(γιατι λογικα θα ανεβει).Eπεισης,τωρα εχω αυτη τη διαταξη:αντλια-->cpu-->radiator1 (μικρο)-->radiator2 (μεγαλο)-->tank και μετα φτου και απ την αρχη.Αν βαλω το vga block λεω να το κανω ως εξης:αντλια--->cpu--->radiator1(μικρο)--->vga--->radiator2(μεγαλο)-->tank ουτως ωστε μετα το cpu να κρυωνει λιγο το νερακι και να πηγαινει στη vga.Θα γινει δουλεια ετσι?Πως το βλεπετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούνιος 23, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2006 Με 2 ψυγεία δεν νομίζω να σου ανεβάσει θερμοκρασία και η καλύτερη διάταξη για μένα θα ήτανεΑντλία=> rad big => cpu block => rad small => vga block => tank Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manolof_Ps Ιούνιος 23, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2006 Η διαφορά σου σε σχέση με αυτό που προτίνει ο Alexx είναι στο αν θα βάλεις πιο ζεστό νερό στην αντλία ή όχι. Πάντως εγώ προτίνω να θησιάσεις λιγάκι την θερμοκρασία στο CPU προκειμένου να κρατήσεις λίγο πιο δροσερό το νερό στην αντλία. Θα αντέξει έτσι περισσότερο καιρό. Alexx ξέχασες το vga block στο σχέδιο σου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούνιος 23, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2006 Αρχική απάντηση από Manolof_Ps Η διαφορά σου σε σχέση με αυτό που προτίνει ο Alexx είναι στο αν θα βάλεις πιο ζεστό νερό στην αντλία ή όχι. Πάντως εγώ προτίνω να θησιάσεις λιγάκι την θερμοκρασία στο CPU προκειμένου να κρατήσεις λίγο πιο δροσερό το νερό στην αντλία. Θα αντέξει έτσι περισσότερο καιρό. Alexx ξέχασες το vga block στο σχέδιο σου.. Thanks Η αντλία δεν νομίζω να έχει τόσο πρόβλημα τι 30 βαθμοί νερό τι 35 δεν θα έχει πρόβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.