GruntGR Ιούλιος 2, 2006 Author #21 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2006 Δεν το παιζεις πρωτα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
planetman Ιούλιος 12, 2006 #22 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2006 Παιδιά, βγήκε το ολόκληρο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιούλιος 12, 2006 #23 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2006 Βγήκε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prof_Chaos Ιούλιος 12, 2006 #24 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2006 μήπως μιλάμε για beta γιατι κάτι τέτοιo πήρε το μάτι μου στις κλειστές κοινότητες..και δήμους θα έλεγα αν υπάρχει κάτι στείλτε ενα pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Ιούλιος 12, 2006 #25 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2006 Έπαιξε μπέρδεμα γιατί βγήκε ένα razor μετα reloaded το οποίο έφαγε nukaρισμα ασαπ και τώρα ξαναβγάλανε ένα razor. Για αυτό έκανα αίτηση στη νομαρχία. Θα έρθει όπου ναναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Ιούλιος 13, 2006 #26 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2006 Πολυ μικρο φαινεται παντως για φουλ εκδοση...μυστηριο..παντως το gamespot που το τεσταρε του δωσε μονο 7.5... http://www.gamespot.com/pc/action/prey/index.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-kyramas Ιούλιος 13, 2006 #27 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2006 Παίζω την έκδοση με τα 1.57 gb που βγήκε πρώτη.Είναι FULL αλλά χωρίς αρχικά video (nvidia,3drealms κτλ)Επίσης δεν έχει προστασία εκτός από ένα cdkey check.Πολύ καλύτερο gameplay από το doom3Από γραφικά μια χαρά σκοτάδια.Τα όπλα είναι οργανικά και ζωντανά !Στο gamespot μάλλον παίζουνε κάτι άλλο.Το παιχνίδι αξίζει τουλάχιστον ένα 8.5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Ιούλιος 13, 2006 #28 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2006 Αυτη εχω και γω...λογικα σε single player πρεπει να ναι μικρο...θα δειξει..οντως αρκετα αυστηρο το gamespot...Online το τρεξε κανεις να μας πει εντυπωσεις?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-kyramas Ιούλιος 13, 2006 #29 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2006 Παίζει online ? Χλωμό για την έκδοση που "αγόρασα" Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιούλιος 13, 2006 #30 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2006 Φαινεται καλυτερα απο Doom3 και Quake αλλα δεν ειναι και πολυ πρωτοπυπο καθως θυμιζει μια μιξη και των δυο.Τιποτα καουργιο. Η μαυριλα παραμένει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-kyramas Ιούλιος 13, 2006 #31 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2006 Εχει μερικές καινοτομίες αλλά όχι τίποτα συνταρακτικό.Πχ αυτό όταν πεθαίνεις...ή αυτό με το spirit mode Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Ιούλιος 13, 2006 #32 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2006 Eμενα με ψιλοχαλανε...τα οπλα που χει...θα προτιμουσα τα οπλα του fear Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιούλιος 13, 2006 #33 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2006 Για μένα αρνητικό τα οργανικά όπλα πότε δεν μου άρεσαν...Θετικό οι εξωσωματικές ικανότητες του τυπά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
planetman Ιούλιος 13, 2006 #34 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2006 Αρχική απάντηση από NoDsl [Σήμερα, στις 02:03] Έπαιξε μπέρδεμα γιατί βγήκε ένα razor μετα reloaded το οποίο έφαγε nukaρισμα ασαπ και τώρα ξαναβγάλανε ένα razor. Για αυτό έκανα αίτηση στη νομαρχία. Θα έρθει όπου ναναι Οπότε δεν κατάλαβα, ποιό είναι το καλό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Ιούλιος 13, 2006 #35 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2006 Αρχική απάντηση από planetman [Σήμερα, στις 16:12] Οπότε δεν κατάλαβα, ποιό είναι το καλό; Αρκετά είπαμε ως τώρα. Περισσότερα αν θέλετε με pm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alien1 Ιούλιος 13, 2006 #36 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2006 Γεια σας Το αποκτησα πριν 2 μερες το συγκεκριμενο παιχνιδι και μολις το τελειωσα σημερα Δεν μπορω να πω οτι καταενθουσιαστικα παντως το βαρεθηκα κιολας Αν και εχει καποιους ωραιους χαρτες με καλα γραφικα "note: αν και ολες κινουνται στο ιδιο μοτιβο" και καποια ενδιαφεροντα physics το παιχνιδι ειναι επαναλαμβανομενο σε καθε πιστα και κατανταει βαρετο επισης εχει λιγα οπλα και μικρη κατηγορια εχθρων Καλα το σεναριο ειναι του ποδαριου στο SP κομματι Θυμιζει κατι δευτερης διαλογης splatter ταινιες που μπαινουν μονο στα βιντεοκλαμπ μεχρι και το τελος ειναι προβλεψιμο Το περιμενα ποιο ενδιαφερον και με μεγαλυτερο playability To εβαλα στο συρταρι μου και το αφησα να σκονιζεται Αρχική απάντηση από FrOsT [Σήμερα, στις 13:11] Για μένα αρνητικό τα οργανικά όπλα πότε δεν μου άρεσαν... Θετικό οι εξωσωματικές ικανότητες του τυπά... Μονο στην εμφανιση αλλαζουν τα περισσοτερα γιατι κατα τα αλλα στο αποτελεσμα και τους τυπους δεν εχουν καμια διαφορα απο τα οπλα που υπαρχουν στο Unreal και στα λοιπα αναλογα παιχνιδια Παροτι εχουν αηδιατικη εξωγηινη εμφανιση πολλα απο αυτα θυμιζουν τα κανονικα οπλα με σφαιρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prof_Chaos Ιούλιος 14, 2006 #37 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2006 Στην αρχή οταν ξεκινούσε το παιχνίδι μέσα στο μπαρ μου άρεσε πάρα πολύ!!!λέω κάτι μυρίζει απο duke nukem!!!ΑΛΛΑ οταν μπήκαμε μέσα στο διαστημόπλοιο κάτι με χάλασε..ενώ φαίνεται αρκετά καλό παιχνιδάκι..Αλήθεια το νέο duke τι γίνεται;εδώ και κάτι χρόνια λένε οτι θα κυκλοφορήσει!!!Το παρατήσανε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prof_Chaos Ιούλιος 14, 2006 #38 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2006 Στην αρχή οταν ξεκινούσε το παιχνίδι μέσα στο μπαρ μου άρεσε πάρα πολύ!!!λέω κάτι μυρίζει απο duke nukem!!!ΑΛΛΑ οταν μπήκαμε μέσα στο διαστημόπλοιο κάτι με χάλασε..ενώ φαίνεται αρκετά καλό παιχνιδάκι..Αλήθεια το νέο duke τι γίνεται;εδώ και κάτι χρόνια λένε οτι θα κυκλοφορήσει!!!Το παρατήσανε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιούλιος 14, 2006 #39 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2006 Αρχική απάντηση από Prof_Chaos Στην αρχή οταν ξεκινούσε το παιχνίδι μέσα στο μπαρ μου άρεσε πάρα πολύ!!!λέω κάτι μυρίζει απο duke nukem!!!ΑΛΛΑ οταν μπήκαμε μέσα στο διαστημόπλοιο κάτι με χάλασε..ενώ φαίνεται αρκετά καλό παιχνιδάκι..Αλήθεια το νέο duke τι γίνεται;εδώ και κάτι χρόνια λένε οτι θα κυκλοφορήσει!!!Το παρατήσανε; Αν το παιχνιδι βγει πριν απο 31/12/06 η 3D Realms θα παρει 500.000 bonus απο την Take Two.Ειδωμεν.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιούλιος 14, 2006 #40 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2006 Αρχική απάντηση από Prof_Chaos Στην αρχή οταν ξεκινούσε το παιχνίδι μέσα στο μπαρ μου άρεσε πάρα πολύ!!!λέω κάτι μυρίζει απο duke nukem!!!ΑΛΛΑ οταν μπήκαμε μέσα στο διαστημόπλοιο κάτι με χάλασε..ενώ φαίνεται αρκετά καλό παιχνιδάκι..Αλήθεια το νέο duke τι γίνεται;εδώ και κάτι χρόνια λένε οτι θα κυκλοφορήσει!!!Το παρατήσανε; Αν το παιχνιδι βγει πριν απο 31/12/06 η 3D Realms θα παρει 500.000 bonus απο την Take Two.Ειδωμεν.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.